008 Lyros Karveli Ευχαριστώ την Ελένη Καρβέλη του Κων/νου και την καλωσορίζω στον καλό και τίμιο προεκλογικό μας αγώνα, για να πάμε τον Δήμο μας εκεί που του αξίζει.

Θανάσης Λύρος
Υποψήφιος Δήμαρχος Ι. Π. Μεσολογγίου

 Κατά τη διάρκεια των σπουδών μου στη Νομική Κομοτηνής συναναστράφηκα με φοιτητές και από άλλες πόλεις κι είχαμε την ευκαιρία να συζητήσουμε για τους τόπους καταγωγής μας.

 Επειδή αισθάνομαι μια θλίψη για την άσχημη κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει ο ευλογημένος τόπος που ζούμε και επειδή αγαπώ τον τόπο μας, αποφάσισα να δραστηριοποιηθώ ενεργά στις ερχόμενες Δημοτικές εκλογές, για να μπορέσω κι εγώ να βάλω ένα λιθαράκι στην πρόοδο και την προκοπή του, σαν νέα επιστήμονας.

 Ευτυχής συγκυρία ήταν η γνωριμία μου με τον κ. Θανάση Λύρο, για τον οποίον είχα ακούσει τόσα πράγματα για την δράση και την προσφορά του στην πόλη μου και την περιοχή μας σε ανύποπτο χρόνο. Μιλώντας μαζί του κατάλαβα πως ένας τέτοιος άνθρωπος είναι ο κατάλληλος για να φέρει την πολυπόθητη ανάπτυξη, σε ένα Δήμο με τεράστιες προοπτικές, που όμως δεν έχει ακόμα βρει τον τρόπο να τις αναδείξει.

 Είναι τιμή για μένα και μεγάλη μου χαρά να είμαι υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος μαζί του, για να πάμε το Δήμο μας εκεί που του αξίζει πραγματικά.

Ελένη Καρβέλη του Κων/νου

Τελειόφοιτος Νομικής Σχολής Κομοτηνής

Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης

Αθανάσιος Λύρος - Ελένη Καρβέλη

 

Gia koinonika diktia
Θα μας βρείτε και στα κοινωνικά δίκτυα:
 
03 F B
 
02_Twitter_2.jpg
 
04 Youtube   05 flickr