21 - 02 - 2018
Καταφύλλι
Σύλλογοι
Είσοδος μελών
Συνδεδεμένοι χρήστες

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 92 επισκέπτες και κανένα μέλος

Παραπομπές
Ενημέρωση - ψυχαγωγία
01 Afisa xorou 2018Το Σάββατο 3 Μαρτίου 2018 θα κάνει τον ετήσιο χορό του ο Σύλλογος Αργιθεατών Επαρχίας Φαρσάλων «ΠΑΝΑΓΙΑ Η ΣΠΗΛΙΩΤΙΣΣΑ» στο κτήμα «ΑΙΓΛΗ», 1 χλμ. Φαρσάλων - Ανωχωρίου.
Δείτε στο χάρτη της gοogle πού βρίσκεται το κτήμα «ΑΙΓΛΗ»

Το Δ. Σ καλεί τους Αργιθεάτες και τους φίλους του Συλλόγου στη χοροεσπερίδα για να περάσουν όλοι μαζί μια όμορφη βραδιά, με μουσική και τραγούδια από τους καταξιωμένους καλλιτέχνες:

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ – ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ

DSC 0359Το Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών οργανώνει Εκπαιδευτικό Σεμινάριο για τον κλάδο της Αιγοπροβατοτροφίας και Γαλακτοκομίας-Τυροκομίας. Το Σεμινάριο αυτό απευθύνεται σε νέους, σε ηλικία, κτηνοτρόφους (έως 40 ετών) και σε άτομα που ενδιαφέρονται πραγματικά να δραστηριοποιηθούν άμεσα στην αιγοπροβατοτροφία του Νομού Καρδίτσας.

01 4o Lykeio TrikalonΓράφει η Μαριάννα Αποστόλου

Το 4ο ΓΕΛ «Αλ. Παπαδιαμάντης» στη Σχολή Μονίμων Υπαξιωματικών στο πλαίσιο ενημέρωσης των μαθητών/μαθητριών.

Ύστερα από τηλεφωνική επικοινωνία με τον κ. Μπαγανά ορίστηκε η επίσκεψή του Σχολείου μας στις 16 Φεβρουαρίου 2018. Την Παρασκευή μας υποδέχτηκε εγκάρδια και στο κέντρο ψυχαγωγίας ενημέρωσε τους μαθητές/τις μαθήτριες της Α΄ Λυκείου οι οποίοι παρακολούθησαν με ενδιαφέρον την παρουσίαση.

Την ασφαλτόστρωση του οδικού άξονα Αχελώου-Μεσοπύργου-Βουλιαγμένου με Κανάλια και οροπέδιο Γαβρόγου ζητούν κάτοικοι της περιοχής Βουλιαγμένου της Κοιλάδας του Αχελώου.

06 Dromoi image2

Με επιστολή τους προς την Περιφέρεια Ηπείρου και τον Περιφερειάρχη Αλέξανδρο Καχριμάνη κάτοικοι του Βουλιαγμένου Μεσοπύργου Άρτας ζητούν τη συντήρηση, διαμόρφωση και ασφαλτόστρωση του παραπάνω οδικού άξονα.

Ενημερώθηκαν για τον τρόπο λειτουργίας της πολιτικής προστασίας

03 Episkepsi EPAL IMG 1747Τον αντιπεριφερειάρχη Καρδίτσας κ. Β. Τσιάκο επισκέφθηκαν το πρωί της Πέμπτης στο γραφείο του οι μαθητές του 1ο ΕΠΑΛ Καρδίτσας, συνοδευόμενοι από τους καθηγητές τους Ιωάννη Παπαϊωάννου και Θωμά Παπαδημητρίου. Η επίσκεψη των μαθητών έγινε στα πλαίσια περιβαλλοντικού προγράμματος που αφορούσε την εκδήλωση σεισμικών φαινομένων. Ο Αντιπεριφερειάρχης ως επικεφαλής της Πολιτικής Προστασίας στο νομό, εξήγησε στους μαθητές τον μηχανισμό κάτω από τον οποίο λειτουργεί η πολιτική προστασία στα έκτακτα φυσικά φαινόμενα.

Συντονισμένη η προσπάθεια της Αντιπεριφέρειας Καρδίτσας για να μην δημιουργηθούν προβλήματα εν όψει τριημέρου

02 Apoxionismoi IMG 1559Αποχιονισμούς σε όλο το ορεινό και ημιορεινό οδικό δίκτυο ξεκίνησε από το πρωί της Πέμπτης η Περιφερειακή Ενότητα Καρδίτσας μετά την ξαφνική επιδείνωση που παρουσίασε ο καιρός.

Ειδικότερα μέχρι τις πρώτες μεσημβρινές ώρες χθες το ύψος του χιονιού στους αυχένες του Τυμπάνου και του Αγ. Νικολάου είχε ξεπεράσει το μισό μέτρο ενώ ανάλογο με το υψόμετρο, ήταν και το ύψος του χιονιού, στις άλλες ορεινές και ημιορεινές περιοχές.

Ο καιρός στο Καταφύλλι
Σελίδες μελών
Τυχαία εικόνα
Ourania_Tsiakalou.jpg
Πρωτοσέλιδα
Δι@ύγεια - Δήμος Αργιθέας
Δήμος Αργιθέας
Εκλογές Σεπτ. 2015
Εκλογές 2014
Εκλογές 2012
Εκλογές 2010
Τελευταία άρθρα
Δημοφιλή άρθρα