18 - 08 - 2017
Καταφύλλι
Σύλλογοι
Είσοδος μελών
Συνδεδεμένοι χρήστες

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 88 επισκέπτες και κανένα μέλος

Παραπομπές
Ενημέρωση - ψυχαγωγία

05 Glykeria limni SmokovouΗ Περιφέρεια Θεσσαλίας - Περιφερειακή Ενότητα Καρδίτσας, στο πλαίσιο του καθιερωμένου Φεστιβάλ Λιμνών Ν. Καρδίτσας 2017 σε συνδιοργάνωση με το Δήμο Σοφάδων, ολοκληρώνει τις προγραμματισμένες συναυλίες του φετινού καλοκαιριού την Κυριακή 20 Αυγούστου ώρα 21:30 στο θέατρο Κτημένης της Λίμνης Σμοκόβου με τη Γλυκερία.

H Γλυκερίαμάς καλεί σε ένα μουσικό ταξίδι για μια βραδιά ξεχωριστής διασκέδασης. Ένα πρόγραμμα που επιμελείται ο Στέλιος Φωτιάδης, με τραγούδια λαïκά - έντεχνα - παραδοσιακά, καθώς και τις επιτυχίες της σπουδαίας μας ερμηνεύτριας, που διακρίνεται για τη γνησιότητα, τη ζεστασιά και την αυθεντική ψυχαγωγία που χαρίζει στο κοινό της.

Της Παναγιώτας Βράντζα. Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Ν. Καρδίτσας

PAV PA 1 CΗ έμπρακτη στήριξη και με κάθε τρόπο ενίσχυση της περιφέρειας και ειδικά των απομονωμένων περιοχών, αποτελεί πρακτική για την κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ.

Σε αυτό το πλαίσιο ανακοινώθηκε η έκτακτη επιχορήγηση των ορεινών και νησιωτικών δήμων, από το υπουργείο εσωτερικών, με 20 εκ. ευρώ, προκειμένου να καλύψουν λειτουργικές δαπάνες ή τις επενδυτικές τους δραστηριότητες αλλά και έργα.

Έτσι οι δύο ορεινοί δήμοι της Καρδίτσας, Αργιθέας και Λίμνης Πλαστήρα, ενισχύονται με 218.500,00 και 249.600,00 ευρώ, αντίστοιχα.

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

04 Pasxalidis plaz PezoulaΗ Περιφέρεια Θεσσαλίας - Περιφερειακή Ενότητα Καρδίτσας, στο πλαίσιο του καθιερωμένου Φεστιβάλ Λιμνών Ν. Καρδίτσας 2017 ξεκινά τη διοργάνωση των προγραμματισμένων συναυλιών του φετινού καλοκαιριού.

Αύριο, Πέμπτη 10 Αυγούστου 2017 και ώρα 21:30 σε συνδιοργάνωση με τον Δήμο Λίμνης Πλαστήρα στην Πλαζ Πεζούλας θα έχουμε τη χαρά να απολαύσουμε τον σπουδαίο ερμηνευτή Μίλτο Πασχαλίδη.

Γράφεο ο Δημήτρης Παπακώστας    

D PapakostasΟ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΦΑΜΕΛΛΟΣ και ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός, έγραψαν Ιστορία προχθές, έθεσαν το αποτύπωμα τους στην Αναπτυξιακή -Ενεργειακή πορεία της Δυτικής Θεσσαλίας, της οικολογικής Πίνδου!

Ο αγώνας όλων των Θεσσαλών, και γειτόνων Ηπειρωτών, των φορέων, ΠΕΔ. ΔΗΜΑΡΧΩΝ. ΕΘΕΜ, ΓΕΩΤΕΕ. ΤΕΕ, ΑΙΡΕΤΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ Τ. Α., καρποφόρησε.

20 1 Mont Blanc 4810Άλλη μια αποστολή στις Γαλλικές Άλπεις πραγματοποιήθηκε με ευθύνη του Ελληνικού Ορειβατικού Συλλόγου Καρδίτσας. Με βάση το σαλέ Αλπίν ντε Τουρ (1.450 μ.) στην κοιλάδα του Σαμονί η εννεαμελής ομάδα έκανε τόσο πεζοπορικές όσο και αλπικές διαδρομές στα γύρω βουνά. Το Σανομί είναι ένα από τα παλιότερα θέρετρα σκι αλλά έχει αναπτύξει και ένα αξιόλογο δίκτυο πεζοπορικών και ορειβατικών διαδρομών που απευθύνονται σε επισκέπτες όλων των δυναμικοτήτων. Η κοιλάδα περιβάλλεται από τα ανατολικά από την οροσειρά των Άλπεων με τις αμέτρητες κορυφές άνω των 4.000 μέτρων, και από τα δυτικά από την οροσειρά Αιγκίλε Ρούζ (κόκκινη οροσειρά) με τις πάμπολλες αλπικές λίμνες.

02 Sinantisi ETHEM EGYΣυνάντηση με αντικείμενο τα υπό αναθεώρηση Σχέδια Διαχείρισης Υδάτων (Σ.Δ.Υ.) του Υδατικού Διαμερίσματος Θεσσαλίας πραγματοποίησε το Δ.Σ. της ΕΘΕΜ με τον Ειδικό Γραμματέα Υδάτων και στελέχη της Ειδικής Γραμματείας (Ε.Γ.Υ.), στις 26 Ιουλίου 2017, στο Υπουργείο Περιβάλλοντος.

Στη συνάντηση, η οποία έγινε σε πολύ θετικό κλίμα και με πρωτοβουλία της ΕΘΕΜ, συμμετείχαν από την Ε.Γ.Υ. ο Ειδικός Γραμματέας Υδάτων κ. Ι. Γκανούλης, η σύμβουλος της Ε.Γ.Υ. κ. Μπίλλη, η τμηματάρχης κ. Νίκα, η νομικός συνεργάτης κ. Β. Τζατζάκη.

Ο καιρός στο Καταφύλλι
Σελίδες μελών
Τυχαία εικόνα
06-08-2010-14.jpg
Πρωτοσέλιδα
Δι@ύγεια - Δήμος Αργιθέας
Δήμος Αργιθέας
Εκλογές Σεπτ. 2015
Εκλογές 2014
Εκλογές 2012
Εκλογές 2010
Τελευταία άρθρα
Δημοφιλή άρθρα