22 - 10 - 2017
Καταφύλλι
Σύλλογοι
Είσοδος μελών
Συνδεδεμένοι χρήστες

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 81 επισκέπτες και κανένα μέλος

Παραπομπές
Ενημέρωση - ψυχαγωγία
Γράφει ο Δημήτρης Μιχαηλίδης
27 Ke sta anthi diaepagglmatiki IMG 3180Την Παρασκευή, 6/10/2017, στην ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΑΝΘΑΓΟΡΑ ΑΘΗΝΩΝ (Ανθέων 21, Άνω Πατήσια, 11143 ΑΘΗΝΑ, 2102584680), με πρόσκληση του κ Αθανασίου Κελμάγερ, προέδρου του Αγροτικού Ανθοπαραγωγικού Συνεταιρισμού Αθηνών-ΑΑΣΑ-ΚΑΑ, πραγματοποιήθηκε συνάντηση του ΑΑΣΑ_ΚΑΑ με τον ΣΑΝΚΑ (Σύλλογο Ανθοπωλών Καταστηματαρχών Αττικής) και την ΠΕΕΑΠΣΕ (Πανελλήνιας Ένωσης Εμπόρων Ανθοκομικών Προϊόντων & Συναφών Ειδών), με στόχο την κατ αρχήν διερεύνηση των πιθανοτήτων να μεγιστοποιηθεί η αξιοποίηση όλων των δυνατοτήτων προώθησης της ελληνικής αγροτικής παραγωγής δρεπτών ανθέων & πρασινάδων.

Γράφει η Μαριάνα Αποστόλου
02 1 KARPAΙδιαίτερη επιτυχία είχε η ενημέρωση των μαθητών και μαθητριών του 4ου Γενικού Λυκείου "Αλέξανδρος Παπαδιαμάντης" που πραγματοποιήθηκε στις 16 Οκτώβρη 2017 με τίτλο: "Ευρωπαϊκή Ημέρα Επανεκκίνησης Καρδιάς". Στα πλαίσια του εθελοντισμού και σε συνεργασία με τους Εθελοντές Τρικάλων η κ. Ελένη Πολύζου, ιατρός και τον εκπαιδευτή Γιώργο Λατσάρα, μετά από πρόσκληση της Διευθύντριας του 4ου ΓΕΛ, συνέβαλαν βιωματικά στην απόκτηση γνώσεων των μαθητών/τριών, οι οποίοι προσπάθησαν να κατανοήσουν τα βήματα που σώζουν ζωές.

Papakostas DΜε επιστολή του ο κ. Δημήτρης Παπακώστας, πρώην Δήμαρχος Αχελώου και νυν Πρόεδρος του Δημοτικού συμβουλίου Αργιθέας, ζητά να χορηγηθούν κίνητρα για την προσέλκυση του ενδιαφέροντος γιατρών να υπηρετήσουν στα Περιφερειακά Ιατρεία των απόμακρων και δυσπρόσιτων χωριών της Αργιθέας.

Η επιστολή έχει ως εξής:

 

09 Tsipouro kai kastanaΠλήθος κόσμου παρακολούθησε και φέτος τη γιορτή Κάστανου και Τσίπουρου στην Καστανιά Άρτας στην Κοιλάδα του Αχελώου που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 15 Οκτωβρίου.

Ή Καστανιά είναι ένα ορεινό χωριό του νομού Άρτας, χωριό που ανήκει στην ευρύτερη περιοχή της Κοιλάδας του Αχελώου. Ένα χωριό με πλούσιο φυσικό περιβάλλον και φιλόξενους ανθρώπους. Δυτικά τα περήφανα Τζουμέρκα και ανατολικά η φαντασμαγορική Κοιλάδα του Αχελώου κάνουν την Καστανιά σταυροδρόμι περιοχών με μοναδικό φυσικό κάλλος.

SfragidaΣύμφωνα με απόφαση που πάρθηκε στις 11/9/2017, το Δ. Σ. της Ομοσπονδίας Θεσσαλικών Σωματείων “Η Πανθεσσαλική Στέγη” καλεί τα μέλη της σε Γενική Συνέλευση την Τετάρτη 25 Οκτωβρίου 2017 και ώρα 18:00, στα γραφεία του Συλλόγου Αργιθεατών Αθήνας, Σολωμού 35 στον 5ο όροφο.

Τα θέματα της ημερησίας διατάξεως είναι:

 - Ετήσιος Απολογισμός δράσης.

Γράφει ο Δημήτρης Παπακώστας

03 Fragma SikiasΕθεάθη, κατά ασφαλέστατες πληροφορίες μας, χθες 12/10/17, στην ορεινή ΑΡΓΙΘΕΑ, στο ανενεργό εργοτάξιο της Συκιάς (90 χλμ. από την Καρδίτσα) ο Αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης Γ. Δραγασάκης, συνοδευόμενος από Στελέχη της ΕΥΔΕ ΑΧΕΛΩΟΥ και το Δήμαρχο Λαρισαίων.

Επιθεώρησε τα ημιτελή έργα, ενημερώθηκε διεξοδικά για τους κινδύνους πλημμυρικών φαινομένων στον ποταμό Αχελώο και παραπόταμο Λιασκοβίτη.

Ο καιρός στο Καταφύλλι
Σελίδες μελών
Τυχαία εικόνα
phoca_thumb_l_001_V_Tsiouva.jpg
Πρωτοσέλιδα
Δι@ύγεια - Δήμος Αργιθέας
Δήμος Αργιθέας
Εκλογές Σεπτ. 2015
Εκλογές 2014
Εκλογές 2012
Εκλογές 2010
Τελευταία άρθρα
Δημοφιλή άρθρα