Ela na paiksoume

Koumpouriana

19 - 01 - 2022
Καταφύλλι
Σύλλογοι
Είσοδος μελών
Συνδεδεμένοι χρήστες

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 318 guests και one member

Παραπομπές
Ενημέρωση - ψυχαγωγία
Ανακοίνωση της Ν.Ε. Καρδίτσας του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία για την επίσκεψη
του τομεάρχη Υγείας της Κ.Ο. του κόμματος στις δομές Υγείας του νομού Καρδίτσας

01 O Ksanthos stin Karditsa Επίσκεψη σε δομές Υγείας του νομού Καρδίτσας πραγματοποίησε ο τομεάρχης Υγείας της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία και βουλευτής Ρεθύμνου, Ανδρέα Ξανθός, συνοδευόμενος από τον βουλευτή Καρδίτσας του κόμματος, Σπύρο Λάππα, τον συντονιστή της Ν.Ε. Καρδίτσας του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ., Αποστόλη Μπουγουλιά και μέλη του κόμματος.

 Ο Ανδρέας Ξανθός περιόδευσε, αρχικά, στο Κ.Υ. Παλαμά και στην 1η ΤΟΜΥ Καρδίτσας, όπου συζήτησε με το προσωπικό για θέματα που σχετίζονται με τη λειτουργία των δύο

Γράφει ο Δημήτρης Μιχαηλίδης

02 Mixailidis Dimitrios Στις 9/12/2021 η Ευρωπαϊκή Επιτροπή ανακοίνωσε το Σχέδιο Δράσης (COM (2021) 778 final) προς το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, το Συμβούλιο (Υπουργών), την Ευρωπαϊκή Οικονομική και Κοινωνική Επιτροπή και την Επιτροπή των Περιφερειών για την «Οικοδόμηση μιας οικονομίας στην υπηρεσία των ανθρώπων: σχέδιο δράσης για την κοινωνική οικονομία».

 Τα συστήματα οικονομικής διαχείρισης είναι τρία (3). 1. Η Δημόσια Οικονομική με στόχο το συμφέρον όλων. 2. Η Ιδιωτική (κερδοσκοπική) Οικονομική με στόχο την επίτευξη των ιδιοτελών στόχων. Και 3. Η Κοινωνική Οικονομία με στόχο την ικανοποίηση των αναγκών των συμμετεχόντων.

 Τους τελευταίους δύο αιώνες ενισχύεται σκανδαλωδώς η κερδοσκοπική Ιδιωτική Οικονομική, προκρίνοντας οι

Η απάντηση του Ανδρέα Ξανθού

001 Ksanthos Andreas Κε Παπακώστα καλησπέρα

 Ευχαριστώ για τη ενημέρωση και τις παρατηρήσεις σας για τη λειτουργία των Π.Ι. και της ΠΦΥ και ειδικότερα για την υγειονομική φροντίδα του αγροτικού πληθυσμού. Πέρα από τα αναγκαία κίνητρα στελέχωσης, θεωρώ σημαντική την πρόταση σας για Δημοτικές Επιτροπές Υγείας.

 Δεν βλέπω να έχω χρόνο για να επισκεφτώ το Π.Ι. που είναι κλειστό εδώ και καιρό. Να 'στε καλά και καλή δύναμη.

Α. Ξανθός

  

04 Kouroumplis Panagiotis Τη διενέργεια ουσιαστικών και αποτελεσματικών ελέγχων για την τήρηση των συλλογικών συμβάσεων εργασίας σε ναυτικούς, ζητά ο ανεξάρτητος βουλευτής Παναγιώτης Κουρουμπλής με αναφορά που κατέθεσε σήμερα στη Βουλή προς τον υπουργό Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής.

 Ο κ. Κουρουμπλής αναφέρεται σε σχετική επιστολή της Πανελλήνιας Ένωσης Ρυμουλκών και Ναυαγοσωστικών, στην οποία επισημαίνονται έντονες διαμαρτυρίες ναυτικών σχετικά με τη μη τήρηση των συλλογικών συμβάσεων εργασίας εκ μέρους ορισμένων εργοδοτών. Στις εν λόγω καταγγελίες, υπογραμμίζεται

Επιστολή του Δημήτρη Παπακώστα προς τον κ Ανδρέα Ξανθό / Τομεάρχη Υγείας ΣΥΡΙΖΑ - τ. Υπουργό.

Papakostas D    Αγαπητέ Υπουργέ, καλημέρα

 Πληροφορούμαστε ότι θα επισκεφθείτε τον νομό Καρδίτσας αύριο και θα δείτε από κοντά τις Δομές Υγείας της περιοχής μας, τους γιατρούς, το προσωπικό.

 Παρακαλούμε, εφόσον σας επιτρέψουν οι υποχρεώσεις σας να συμπεριλάβετε στο πρόγραμμα σας και το άγονο απομακρυσμένο ΠΙ Θεσσαλικών Βραγκιανών Αχελώου Αργιθέας (100 χλμ από πόλη, στην κοιλάδα Αχελώου - στα όρια Άρτας & Αιτωλοακαρνανίας / Ευρυτανίας), το οποίο παραμένει κλειστό, χωρίς γιατρό από μέσα Οκτωβρίου 2021 (ήδη τρεις μήνες) με ευθύνη των αρμοδίων της 5ης ΥΠΕ Θεσσαλίας κ Στερεάς και του Υπουργού Υγείας.

Ανακοίνωση της Ν.Ε. Καρδίτσας του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία

SYRIZA Orizontio Επίσκεψη σε δομές Υγείας του νομού Καρδίτσας θα πραγματοποιήσει την Τετάρτη 19 Ιανουαρίου 2022 ο τομεάρχης Υγείας της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία και βουλευτής Ρεθύμνου, Ανδρέας Ξανθός.

 Ο πρώην υπουργός Υγείας θα έχει επαφές με το ιατρικό, το νοσηλευτικό και λοιπό προσωπικό των δομών, θα συμμετάσχει σε σύσκεψη με τη διοίκηση του Νοσοκομείου Καρδίτσας και εκπροσώπους γιατρών και εργαζομένων και θα συνομιλήσει και με πολίτες.

 Το πρόγραμμα της επίσκεψης του Ανδ. Ξανθού στην Καρδίτσα την Τετάρτη έχει ως εξής:

04 Gia odiko Paliouri Διατέθηκε συμπληρωματικό ποσό, ύψους 176.632,94 ευρώ από το Υπουργείο Υποδομών για την περάτωση του έργου μετά τη συνάντηση εργασίας με τον Υπουργό Κ. Καραμανλή.

 Συμπληρωματικό ποσό, ύψους 176.632,94 ευρώ εξασφαλίστηκε από το Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών, προκειμένου να ολοκληρωθεί ο δρόμος Παλιούρι - Ιερά Μονή Αγίου Ιωάννου Προδρόμου.

 Είχε προηγηθεί στα μέσα Δεκέμβρη, συνάντηση εργασίας στο Υπουργείο Δικαιοσύνης, μεταξύ του Υπουργού Δικαιοσύνης και Βουλευτή Καρδίτσας της ΝΔ κ. Κώστα Τσιάρα με τον Υπουργό Υποδομών και Μεταφορών κ. Κώστα Καραμανλή, στην οποία παραβρέθηκαν ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Θεσσαλιώτιδος και Φαναριοφερσάλων κ.κ. Τιμόθεος και ο Δήμαρχος Καρδίτσας κ. Βασίλης Τσιάκος.

Γράφει ο Δημήτρης Παπακώστας

D Papakostas Επιτέλους! Ένας κοινοτικός αιρετός της πόλης Καρδίτσας - ο Ι . Κολοβός θέτει επίκαιρα ερωτήματα με θάρρος γνώμης προς τους 4+1 περιφ. συμβούλους της Θεσσαλικής Πλειοψηφίας για τον παραγκωνισμό της Αντιπεριφέρειας, το κενό ηγεσίας που υπάρχει επί μήνες...

 Οι Αιρετοί - Πολιτικοί οφείλουν να έχουν θάρρος, ελευθερία γνώμης και να τιμούν την ψήφο του λαού.

 «Θαρσείν χρή», έλεγαν οι αρχαίοι Έλληνες, για ένα καλύτερο αύριο!

 Αρκετά έχει υποστεί ο νομός μας από τα καιρικά φαινόμενα, αρκετά με τον... Λαρισοκεντρισμό...

 1. Χωρίς Τοπικό - Χωρικό Αντιπεριφερειάρχη η Καρδίτσα...

 2.Χωρίς Διοικητή το κεντρικό Νοσοκομείο του νομού μας...

Γράφει ο Δημήτρης Μιχαηλίδης

003 Tetarti 19 1 2022 Την Τετάρτη, 19 Ιαν 2022, στις 21:00, ο Κτηνοτροφικός Σύλλογος Περιφέρειας Αττικής «Άγιος Γεώργιος» προσκαλεί σε δημόσια διαδικτυακή συζήτηση στο https://us02web.zoom.us/j/89544009911 με θέμα τον προγραμματισμό δραστηριοτήτων για το 2022.

 Η κα Μάγδα Κοντογιάννη, κτηνοτρόφος, Μενίδι, 6932094231, γραμματέας Κτηνοτροφικού Συλλόγου Περιφέρειας Αττικής, στηριζόμενη στις περισσότερες από 150 δημόσιες διαδικτυακές συζητήσεις των τελευταίων 18 μηνών, με την υποστήριξη του Skywalker-Εργασία στην Ελλάδα, προσδοκά μια επωφελή για τις τοπικές αγροτικές και αστικές κοινωνίες συνεργασία.

 Μόνο μέσα στο 2021 ο Κτηνοτροφικός Σύλλογος Περιφέρειας Αττικής οργάνωσε 108 δημόσιες διαδικτυακές εκδηλώσεις, οι οποίες προσέλκυσαν 390.098 συμπολίτες και είχαν 125.213 προβολές των video στο facebook

Γράφει ο Σπύρος Θεοδ. Κουτσοχρήστος

005 O voithos episkopos Themistoklis Ο Νέος Βοηθός Επίσκοπος Νικοπόλεως κ. Θεμιστοκλής (Πατριαρχείο Αλεξανδρείας) τότε Αρχιμανδρίτης π. Θεμιστοκλής Αδαμόπουλος, την Παρασκευή 3 Δεκεμβρίου 2021, παρέστει στον Ιερό Ενοριακό Ναό Αγίας Βαρβάρας Άνω Πατησίων - Αθηνών, κατά τον Αρχιερατικό Πανηγυρικό Εσπερινό, επί τη μνήμη της Αγίας Βαρβάρας της μεγαλομάρτυρος.

 Ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης π. Μελέτιος Στάθης προϊστάμενος του Ιερού Ναού, τον υποδέχθηκε όπως πάντα, με μεγάλο σεβασμό και εκτίμηση.

 Στο φωτογραφικό στιγμιότυπο του άρθρου, δεξιά της Ωραίας Πύλης ο δεύτερος με την μαύρη μάσκα.

Ο καιρός στο Καταφύλλι
Σελίδες μελών
Πρωτοσέλιδα
Δι@ύγεια - Δήμος Αργιθέας
Αποφάσεις και πράξεις στο Διαδίκτυο, μέσω του προγράμματος Δι@ύγεια
Δήμος Αργιθέας
Εθνικές εκλογές Ιουλίου 2019
Αυτοδιοικητικές εκλογές 2019
Εκλογές Σεπτ. 2015
Εκλογές 2014
Εκλογές 2012
Τελευταία άρθρα