Εκτύπωση

Argithea3 Ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Αργιθέας, κ. Παπαδήμας Ηλίας, προσκαλεί τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου και τους Προέδρους & Εκπροσώπους των τοπικών Κοινοτήτων στη δημόσια συνεδρίαση (δια ζώσης), σύμφωνα με τις διατάξεις των άρθρων 67, 69 του Ν. 3852/2010 όπως αντικαταστάθηκε από το άρθρο 74 του ν. 4555/2018, που θα γίνει στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Καταστήματος στο Ανθηρό, την Τρίτη 25 Οκτωβρίου 2022 και ώρα 13:00, με τα παρακάτω θέματα:

Θέμα:1ο

10η Τροποποίηση προϋπολογισμού του Δήμου οικονομικού έτους 2022, τροποποίηση τεχνικού προγράμματος και αποδοχή πιστώσεων.

Εισηγητής:
Αντιδήμαρχος κ. Πούλιος Χαράλαμπος.
   
Θέμα: 2ο
Συζήτηση και λήψη απόφασης για αποδοχή και κατανομή πίστωσης 2.295,00 € και απόδοση στην Ενιαία Σχολική Επιτροπή Δήμου Αργιθέας, - Συμπληρωματική κατανομή για την κάλυψη λειτουργικών δαπανών των Σχολείων έτους 2022.
Εισηγητής:
Αντιδήμαρχος κ. Γραμμένος Κωνσταντίνος.
   
Θέμα: 3ο
«Συζήτηση και λήψη απόφασης τροποποίηση της αριθ. 22/2022 απόφαση Δημοτικού Συμβουλίου σχετικά με την αντικατάσταση και τον ορισμό νέου εκπροσώπου στον Αναγκαστικό Συνεταιρισμό Διαχειρίσεως Συνιδιόκτητου Δάσους Κατούνας (Α.Σ.Δ.Σ. ΔΑΣΟΥΣ ΚΑΤΟΥΝΑΣ)».
Εισηγητής:
Αντιδήμαρχος κ. Καραγεώργος Αθανάσιος.
   
Θέμα: 4ο
Συζήτηση και λήψη απόφασης για την πρόταση επί του νέου σχεδίου της σύμβασης ενοικίασης από την εταιρεία ΕΝΕΡΚΟΠΛΑΝ Α.Ε. επί εκτάσεων της Κατούνας, για την εγκατάσταση επτά (7) ανεμογεννητριών.
Εισηγητής:
Αντιδήμαρχος κ. Καραγεώργος Αθανάσιος.
   
Θέμα: 5ο
Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με τη Μελέτη Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων (ΜΠΕ) του έργου: Κατασκευή και λειτουργία συγκροτήματος επτά (7) Αιολικών Σταθμών Παραγωγής Ενέργειας (ΑΣΠΗΕ) στη θέση (αυγο) Δ.Ε. Πινδέων ισχύος 52 MW, στη θέση «ΚΟΡΥΦΗ ΚΑΡΑΤΖΟΥΝΗ» Δ.Ε. Πινδέων ισχύος 29,4 MW, στη θ΄θέση «ΚΟΡΥΦΗ ΚΑΥΚΙΑ» Δ.Ε. Πινδέων ισχύος 28 MW, στη θέση «ΨΗΛΑ ΔΕΝΤΡΑ» Δ.Ε. Πινδέων ισχύος 42 MW, στη θέση «ΚΕΡΑΣΟΥΛΕΣ-ΝΤΑΛΑΜΗΤΡΟΥ «Δ.Ε. Πινδέων ισχύος 33,6 MW, στη θέση «ΚΟΡΥΦΗ ΚΑΥΚΙΑ» Δ.Ε. Πινδέων ισχύος 29,4 MW, στη θέση «ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙΟΝ» Δ.Ε. Πινδέων ισχύος 25,2 MW και συνόρων τους έργων χωροθετούνται στο Δήμο Πύλης - Αργιθέας των Π.Ε. Τρικάλων - Καρδίτσας της Περιφέρειας Θεσσαλιας.
Εισηγητής:
Αντιδήμαρχος κ. Καραγεώργος Αθανάσιος.
   
Θέμα: 6ο
Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με το αίτημα του Ι.Ν. Αγίας Παρασκευής Πολύδροσου Πετρίλου για γνωμοδότηση περί κατασκευής Εκκλησιαστικού οικισμού στη θέση Αηλιάς της Τ.Κ. Πετρίλου.
Εισηγητής:
Αντιδήμαρχος κ. Καραγεώργος Αθανάσιος.
   
Θέμα: 7ο
Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με το αίτημα του κ. Τσιαχρή Σπυρίδων του Ιωάννη για χορήγηση βεβαίωσης στην συνοικία Χάρις του οικισμού Πετρίλου της Τ.Κ. Πετρίλου.
Εισηγητής:
Αντιδήμαρχος κ. Καραγεώργος Αθανάσιος.
   
Θέμα: 8ο
Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με την Προκήρυξη 4Κ/2020/13-5-2020 του ΑΣΕΠ-Απόφαση 1548/2022 Συμβουλίου της Επικράτειας (ΣΤΕ). Θέση του Δημοτικού Συμβουλίου για τους εργαζόμενους στο πρόγραμμα «Βοήθεια στο Σπίτι».
Εισηγητής:
Αντιδήμαρχος κ. Τσιατσιάνης Ηλίας.
   
Θέμα: 9ο
Συζήτηση και λήψη απόφασης για έγκριση διενέργειας προμήθειας υγρών καυσίμων έτους 2023 για το Δήμο και τα νομικά του πρόσωπα.
Εισηγητής:
Αντιδήμαρχος κ. Πούλιος Χαράλαμπος.
   
Θέμα: 10ο
Αιτήσεις δημοτών - φορέων.
Εισηγητής:
Πρόεδρος Δ.Σ. κ. Παπαδήμας Ηλίας.

 

Gia koinonika diktia
Θα μας βρείτε και στα κοινωνικά δίκτυα:
 
01 Masthead
 
02 Twitter 2
 
03 F B
 
04 Youtube   05 flickr