Ela na paiksoume

Koumpouriana

20 - 04 - 2024
Καταφύλλι
Σύλλογοι
Είσοδος μελών
Συνδεδεμένοι χρήστες

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 167 guests και one member

Παραπομπές
Ενημέρωση - ψυχαγωγία

Ela na paiksoume

ktiniatriki Την Παρασκευή 11 Δεκεμβρίου, η βουλευτής Καρδίτσας του ΣΥΡΙΖΑ Παναγιώτα Βράντζα επισκέφτηκε την Κτηνιατρική Σχολή της Καρδίτσας.

 Στη συνάντηση από πλευράς των καθηγητών συμμετείχαν ο πρόεδρος της σχολής κος Αλ. Γκόβαρης και οι κ.κ. Χρiστοδουλόπουλος Γ., Πανταζής Π., Τόντης Δ., Μανωλάκου Κ., Σολωμάκος Ν., και Παππάς Γ.

 Συμμετείχε επίσης, εκπρόσωπος των φοιτητών και του διοικητικού προσωπικού.

 Η συζήτηση ξεκίνησε με εισήγηση του προέδρου ο οποίος έθεσε τα βασικά θέματα που αντιμετωπίζει η σχολή. Τα κυριότερα εξ αυτών ήταν, το αγρόκτημα της σχολής, η έλλειψη μεταφορικού μέσου για τη μεταφορά των φοιτητών σε κτηνοτροφικές μονάδες, η έλλειψη προσωπικού με ταυτόχρονη αύξηση του αριθμού των εισακτέων, η ακαταλληλότητα κάποιων κτηρίων, αλλά και η έλλειψη οικονομικών πόρων.

 Στη συνέχεια η βουλευτής, τόνισε τη σπουδαιότητα της σχολής, σε μια κατά βάση αγροτοκτηνοτροφική περιοχή, και το σημαντικό ρόλο που αυτή μπορεί να παίξει για τη συνολική ανάπτυξη και εξέλιξη του πρωτογενούς τομέα, μέσω της στοχευμένης έρευνας αλλά και της εκπαίδευσης των εμπλεκόμενων με την κτηνοτροφία.

 Ακολούθησε διεξοδική συζήτηση για όλα τα θέματα που αφορούν τη σχολή, τους κτηνιάτρους αλλά και την κτηνοτροφία.

 Τέλος, ο πρόεδρος είπε ότι θα στείλει κείμενο τα θέματα που συζητήθηκαν ,στη βουλευτή, η οποία με τη σειρά της δεσμεύτηκε ότι θα κάνει όλες εκείνες τις ενέργειες που της επιτρέπει η θέση της ώστε να δρομολογηθούν λύσεις, όπου είναι δυνατόν.

 

Ο καιρός στο Καταφύλλι
Εφημερίδα
Σελίδες μελών
Τυχαία εικόνα
04E_A_T_02_0a.jpg
Πρωτοσέλιδα
Δήμος Αργιθέας
Τελευταία άρθρα