Ela na paiksoume

Koumpouriana

29 - 03 - 2024
Καταφύλλι
Σύλλογοι
Είσοδος μελών
Συνδεδεμένοι χρήστες

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 120 guests και κανένα μέλος

Παραπομπές
Ενημέρωση - ψυχαγωγία

Ela na paiksoume

Τον αντιπεριφερειάρχη Β. Τσιάκο ενημέρωσαν οι εκπρόσωποι των εργαζομένων

Foto  EKAB Τον αντιπεριφερειάρχη Καρδίτσας κ. Βασίλη Τσιάκο επισκέφθηκαν στο γραφείο του εκπρόσωποι του Δ.Σ. του Ε.Κ.Α.Β. Θεσσαλίας, με στόχο να του θέσουν υπ όψιν τα σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζει η υπηρεσία.

 Ειδικότερα οι εκπρόσωποι του Ε.Κ.Α.Β. περιέγραψαν με μελανά χρώματα την κατάσταση που επικρατεί στο Ε.Κ.Α.Β. Θεσσαλίας και ειδικότερα στο τμήμα της Καρδίτσας. Όπως ανέφεραν η υπηρεσία λειτουργεί πλέον οριακά καθώς ο «στόλος» των ασθενοφόρων είναι αποδεκατισμένος. Είναι ενδεικτικό της δραματικής κατάστασης που επικρατεί ότι από τα επτά  οχήματα μόλις τα  τρία   είναι σε θέση να εκτελέσουν τα καθήκοντά τους σε κάθε βάρδια και αυτό με πολλά ερωτηματικά. Όπως υπογράμμισαν οι εργαζόμενοι του Ε.Κ.Α.Β. η κατάσταση είναι κρίσιμη καθώς  τα περισσότερα ασθενοφόρα δεν μπορούν πλέον να ανταποκριθούν λόγω τεχνικών βλαβών και ελλιπούς συντήρησης. Ακόμη τόνισαν προς τον κ. Τσιάκο πως πρόκειται για μια πολύ άσχημη και επικίνδυνη για τους ασθενείς και για τα πληρώματα του Ε.Κ.Α.Β. κατάσταση.

 Ο κ. Τσιάκος άκουσε με προσοχή τους εκπροσώπους του Ε.Κ.Α.Β. και δήλωσε πως η Αντιπεριφέρεια Καρδίτσας βρίσκεται δίπλα τους, καθώς ο τομέας της υγείας είναι ιδιαίτερα κρίσιμος για τη διατήρηση της κοινωνικής συνοχής. Όπως είπε θα φροντίσει άμεσα να ζητήσει τόσο από την 5η ΥΠΕ όσο και από το υπουργείο υγείας να επιληφθούν των προβλημάτων και να δώσουν λύσεις. «Ο τομέας της υγείας είναι ευαίσθητος», τόνισε σε δηλώσεις του ο κ. Τσιάκος. «Προφανώς είναι κατανοητό πως η χώρα αντιμετωπίζει οικονομικά προβλήματα όμως το χώρο της υγείας έχουμε υποχρέωση όλοι να τον στηρίξουμε και πρώτη απ όλους η κυβέρνηση. Τις επόμενες ημέρες στο μέτρο που μου αντιστοιχεί ως εκπρόσωπος των πολιτών του Νομού θα θέσω το θέμα στους αρμόδιους διεκδικώντας άμεσες λύσεις» κατέληξε ο Αντιπεριφερειάρχης.

 Την αντιπροσωπεία εργαζομένων του Ε.Κ.Α.Β. Θεσσαλίας που επισκέφθηκε τον Αντιπεριφερειάρχη αποτελούσαν οι: Γούλας Ιωάννης Πρόεδρος Δ.Σ., Μακρυγιάννης Ιωάννης Αντιπρόεδρος Δ.Σ., Λέτσιος Χρήστος Υπεύθυνος του τομέα Ε.Κ.Α.Β. Καρδίτσας και Λαμπράκης Ηλίας Αρμόδιος Γραφείου Κινήσεως στο Τμήμα Ε.Κ.Α.Β. Καρδίτσας.

Ο καιρός στο Καταφύλλι
Εφημερίδα
Σελίδες μελών
Τυχαία εικόνα
P_501_Img010.jpg
Πρωτοσέλιδα
Δήμος Αργιθέας
Τελευταία άρθρα