Ela na paiksoume

Koumpouriana

19 - 04 - 2024
Καταφύλλι
Σύλλογοι
Είσοδος μελών
Συνδεδεμένοι χρήστες

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 124 guests και one member

Παραπομπές
Ενημέρωση - ψυχαγωγία

Ela na paiksoume

002 Kotsoa Petsas Δύο πολύ σημαντικά έργα για το Νομό Καρδίτσας εντάχθηκαν στο πρόγραμμα Αντώνης Τρίτσης μετά από συνεργασία του Βουλευτή Καρδίτσας κ. Γιώργου Κωτσού και του Αναπληρωτή Υπουργού Εσωτερικών κ. Στέλιου Πέτσα.

 Πρόκειται για:

 Την ανάπλαση της δυτικής εισόδου της πόλης της Καρδίτσας και την κατασκευή Ενιαίου Ειδικού Επαγγελματικού Γυμνασίου Λυκείου και ειδικού εργαστηρίου επαγγελματικής εκπαίδευσης και κατάρτισης στο Δήμο Σοφάδων που θα χρηματοδοτηθούν με περισσότερα από 4,6 εκ. ευρώ από το πρόγραμμα Αντώνης Τρίτσης του Υπουργείου Εσωτερικών.

 Η ανάπλαση της δυτικής εισόδου της πόλης της Καρδίτσας εντάχθηκε στη πρόσκληση «ΑΤ06 Αστική Αναζωογόνηση» στην Περιφέρεια Θεσσαλίας έχοντας προϋπολογισμό 3.800.000,00 €. Το έργο αφορά στην

τροποποίηση και συμπλήρωση υφιστάμενης μελέτης τμήματος της επαρχιακής οδού Καρδίτσας - Μητρόπολης μήκους 0,9 χλμ περίπου, με αρχή τον κόμβο με την περιφερειακή οδό Καρδίτσας (κόμβος «Ταυρωπού»).

 Το δεύτερο έργο αφορά στην κατασκευή του Ενιαίου Ειδικού Επαγγελματικού Γυμνασίου Λυκείου και ειδικού εργαστηρίου επαγγελματικής εκπαίδευσης και κατάρτισης στο Δήμο Σοφάδων και εντάχθηκε στην πρόσκληση «ΑΤ07 Αξιοποίηση του κτιριακού αποθέματος των Δήμων» με προϋπολογισμό 876.256,33 €. Η πράξη αφορά καταρχήν τη μελέτη του συγκεκριμένου έργου και η κατασκευή του θα πραγματοποιηθεί μετά την ωρίμανσή του.

 «Η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας από την πρώτη στιγμή που ανέλαβε τη διακυβέρνηση αυτού του τόπου έχοντας το βλέμμα της στραμμένο στη ζώσα πραγματικότητα, απέδειξε πως δίνει προτεραιότητα στη δημιουργία των κατάλληλων συνθηκών έτσι ώστε να πετύχουμε μία βιώσιμη ανάπτυξη, βελτιώνοντας την ασφάλεια και την ποιότητα ζωής των πολιτών μας. Το πρόγραμμα Αντώνης Τρίτσης αποτελεί ένα πρόγραμμα ανάπτυξης και αλληλεγγύης της αυτοδιοίκησης έχοντας ως στόχο την εφαρμογή ενός ολοκληρωμένου στρατηγικού σχεδιασμού αναπτυξιακής προοπτικής και κοινωνικής αλληλεγγύης μέσω των φορέων της αυτοδιοίκησης. Τα 2 αυτά έργα με συνολικό προϋπολογισμό να ξεπερνά τα 4,6 εκ. Ευρώ, αποτελούν υψίστης σημασίας έργα τα οποία θα αναβαθμίσουν το Νομό Καρδίτσας βελτιώνοντας τη ζωή των πολιτών. Σημαντική είναι η συνεισφορά του Αναπληρωτή Υπουργό Εσωτερικών κ. Στέλιο Πέτσα στην ένταξη των Δήμων Σοφάδων και Καρδίτσας στο πρόγραμμα Αντώνης Τρίτσης, ο οποίος υπέγραψε τη σχετική πράξη ένταξης των δύο έργων», δήλωσε ο Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας του Νομού Καρδίτσας κ. Γιώργος Κωτσός.

 

Gia koinonika diktia
Θα μας βρείτε και στα κοινωνικά δίκτυα:
 
01 Masthead
 
02 Twitter 2
 
03 F B
 
04 Youtube   05 flickr  

Ο καιρός στο Καταφύλλι
Εφημερίδα
Σελίδες μελών
Τυχαία εικόνα
Tyxaia_eikona_176.jpg
Πρωτοσέλιδα
Δήμος Αργιθέας
Τελευταία άρθρα