Ela na paiksoume

Koumpouriana

28 - 03 - 2024
Καταφύλλι
Σύλλογοι
Είσοδος μελών
Συνδεδεμένοι χρήστες

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 361 guests και κανένα μέλος

Παραπομπές
Ενημέρωση - ψυχαγωγία

Ela na paiksoume

ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ 2023 - Προθεσμία υποβολής φωτογραφιών μέχρι 15 Ιουνίου 2022
001 Gata Το ημερολόγιο για το 2023 της “Πάνος & Χρυσηίδα βοήθεια στα παιδιά" θα έχει θέμα: «Τα ζωάκια της Ζωής μας» και μας προτείνει να «αιχμαλωτίσουμε» με το φωτογραφικό μας φακό ζωάκια όπως σκυλάκια, γατάκια, καναρίνια, περιστέρια, χελώνες... και να στείλουμε τις φωτογραφίες στην ηλεκτρονική διεύθυνση αλληλογραφίας Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., μέχρι τις 15 Ιουνίου 2022.

Στη σχετική ανακοίνωση - ενημέρωση, η «Πάνος & Χρυσηίδα βοήθεια στα παιδιά» αναφέρει:

----------------

     Αγαπητά μας μέλη και φίλοι,

 O υποχρεωτικός «εγκλεισμός» των τελευταίων δύο χρόνων, λόγω της πανδημίας, ο πόλεμος και η οικονομική

κρίση, ανέδειξαν την κακία ή την καλοσύνη των ανθρώπων πολύ έντονα τον τελευταίο καιρό και ιδιαιτέρως, την αγάπη των «ανθρώπων» προς τα ζωάκια. Παρά τις τόσες αντιξοότητες, οι ομάδες εθελοντών εξακολουθούν ακούραστα να φροντίζουν τα αδεσποτάκια, να τους βρίσκουν σπίτια για να φύγουν από τους δρόμους και να δώσουν χαρά σε μικρούς και μεγάλους με την παρουσία τους! Ειδικά εκείνες οι εικόνες από Ουκρανούς που έφυγαν από τα βομβαρδισμένα σπίτια τους με μια μικρή τσάντα στο ένα χέρι και το ζωάκι τους στην αγκαλιά, ενέπνευσαν το θέμα για το επόμενο ημερολόγιό μας!

 «ΤΑ ΖΩΑΚΙΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ» λοιπόν, είναι το θέμα για το Ημερολόγιο της Panos & Cressida 4 Life για το 2023.

 Πολλοί από εμάς, έχουμε κατοικίδια και μοιραζόμαστε μαζί τους την καθημερινότητά μας, εσάς όμως που δεν έχετε, σας προτρέπουμε να ανοίξετε το σπίτι και την αγκαλιά σας σ ένα ζωάκι, για να δείτε πόση χαρά μπορεί να σας δώσει το παιχνίδι τους, η βόλτα τους, η παρουσία τους, αλλά κυρίως η άνευ όρων αγάπη τους. Και, φυσικά, η αγάπη αυτή είναι που θέλουμε να αιχμαλωτίσετε στις φωτογραφίες που θα μας στείλετε. Σκυλάκια, γατάκια, καναρίνια ή περιστέρια, σαύρες, χελώνες, iguana ή χρυσόψαρα. Το καθένα από αυτά σίγουρα δίνει φως και χαρά στο σπιτικό σας ή σε κάποιο φιλικό σας σπίτι, αλλά και, όπως και η χαρά που παίρνετε από το αδεσποτάκι της γειτονιάς, όταν σας περιμένει να βγείτε από την πόρτα με λίγο νερό, λίγη τροφή ή ένα χάδι.

 Βγάλτε φωτογραφίες λοιπόν ή αναζητήστε στη συλλογή σας φωτογραφίες που, σίγουρα έχετε, για να μας τις στείλετε το αργότερο μέχρι τις 15/6/2022 (πρέπει να τις έχουμε έγκαιρα, γιατί η επιλογή πάντα μας δυσκολεύει και μας καθυστερεί) και θυμηθείτε:

 Οι φωτογραφίες πρέπει να είναι:

  • - Σε υψηλή ανάλυση
  • - Σε οριζόντια τοποθέτηση (Landscape).

 Μην το αμελήσετε και βιαστείτε. Τα «Ζωάκια της Ζωής μας» αξίζουν αυτήν την τιμητική ανταπόδοση για τα όσα μας προσφέρουν!

Με πολλή αγάπη,

Διόνη Βαρδάκα
Πρόεδρος Διοικούσας Επιτροπής
"Πάνος & Χρυσηίδα-Βοήθεια στα παιδιά"

 

Gia koinonika diktia
Θα μας βρείτε και στα κοινωνικά δίκτυα:
 
01 Masthead
 
02 Twitter 2
 
03 F B
 
04 Youtube   05 flickr  

Ο καιρός στο Καταφύλλι
Εφημερίδα
Σελίδες μελών
Τυχαία εικόνα
P_501_Img059.jpg
Πρωτοσέλιδα
Δήμος Αργιθέας
Τελευταία άρθρα