Ela na paiksoume

Koumpouriana

19 - 04 - 2024
Καταφύλλι
Σύλλογοι
Είσοδος μελών
Συνδεδεμένοι χρήστες

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 414 guests και κανένα μέλος

Παραπομπές
Ενημέρωση - ψυχαγωγία

Ela na paiksoume

Περικλής Κωσιωρής

(Αντιπρόεδρος του Συλλόγου Αργιθεατών Θεσσαλών Αθήνας η ΕΣΤΙΑ)

Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Γαλατσίου

 
Kosioris Periklis

 Ο Περικλής Κωσιωρής σύζυγος και πατέρας δυο παιδιών, του Δημοσθένη και της Ιωάννας. Γεννήθηκε στην Αργιθέα Καρδίτσας το 1971 και είναι παιδί τρίτεκνης οικογένειας.

Το 1985 μετακόμισε η οικογένειά του στο Γαλάτσι Αττικής όπου και έγινε η μόνιμη κατοικία του.

 Ο ίδιος λέει:

 «Στα χρόνια εκείνα, γαλουχήθηκα με τις αρχές και τις αξίες της οικογένειάς μου, που μου έμαθε ότι η αξιοπρέπεια, ο σεβασμός και η οικογένεια είναι τα σημαντικότερα πράγματα στον κόσμο. Παράλληλα με έμαθε να αγαπώ τον αθλητισμό και ιδιαίτερα την ομάδα της γειτονιάς μου, που μέσα στο γήπεδο της μεγάλωσα, την Α.Ε. Γαλατσίου.»

 Ο Περικλής τελείωσε το ΕΠΑΛ Ν. Φιλαδέλφειας με ειδικότητα υπάλληλος Διοίκησης και Οικονομικών Υπηρεσιών.

 Το 2015, μετά από πανελλαδικές εξετάσεις, εισήχθη στη Σχολή Οικονομικών Επιχειρηματικών και διεθνών σπουδών Τμήμα Οικονομικής Επιστήμης στο Πανεπιστήμιο του Πειραιά.

 Στον επαγγελματικό - βιοποριστικό στίβο μπήκε από το 1993 στον τομέα του επαγγελματικού επίπλου, αρχικά ως ελεύθερος επαγγελματίας και στη συνέχεια ως ιδιωτικός υπάλληλος.

 Όταν αποχώρησε από την ενεργό δράση ως ποδοσφαιριστής, ξεκίνησε την προπονητική του καριέρα, αρχικά ως προπονητής τερματοφυλάκων σε διάφορες ομάδες και στη συνέχεια ανέλαβε ακαδημίες ερασιτεχνικών συλλόγων. Σήμερα εργάζεται στις ακαδημίες ποδοσφαίρου του Γ. Σ. Πατησίων.

 Πιστός στις αρχές και τις ηθικές αξίες με τις οποίες μεγάλωσε ο Περικλής, τις έχει οδηγό του στις επαγγελματικές του δραστηριότητες και εργάζεται ακούραστα, ευσυνείδητα και υπεύθυνα.

Το katafylli.gr εύχεται στον Περικλή καλή δύναμη και καλή επιτυχία!

Εφημερίδα
Σελίδες μελών
Τυχαία εικόνα
Tyxaia_eikona_032.jpg
Πρωτοσέλιδα
Δήμος Αργιθέας
Τελευταία άρθρα