18 - 07 - 2018
Καταφύλλι
Σύλλογοι
Είσοδος μελών
Συνδεδεμένοι χρήστες

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 112 επισκέπτες και κανένα μέλος

Παραπομπές
Ενημέρωση - ψυχαγωγία

Γράφει ο Δημήτρης Παπακώστας

01 Anemogennitries Συνεχίζεται ο διάλογος για τα έργα ΑΠΕ στα βουνά και στα νησιά, για τις επενδύσεις που θα ωφελήσουν στην απεξάρτηση από ρυπογόνες πηγές, λιγνίτη, πετρελαίου κ.α.

 Ο Υπουργός Ενέργειας που ως γνωστόν είναι αρμόδιος, έχει υπογράψει για την αδειοδότηση εγκατάστασης Αιολικών πάρκων στα βουνά των Αγράφων, της Αργιθέας (Τύμπανος) και αλλού.

Palo logo Η Palo είναι η πρώτη μηχανή αναζήτησης ειδήσεων στην Ελλάδα. Έφερε την επανάσταση στο ελληνικό διαδίκτυο, εισάγοντας το εύκολο ψάξιμο των ειδήσεων από τον έλληνα χρήστη.

 Αποτελεί έναν ανεξάρτητο, εναλλακτικό, συγκεντρωτικό τρόπο παρουσίασης όλης της ελληνόφωνης ειδησεογραφίας χωρίς να υπάρχει ανθρώπινη παρέμβαση στην ιεράρχηση και παρουσίαση των ειδήσεων.  Όλες οι σελίδες δημιουργούνται με αυτόματο τρόπο μέσω αλγορίθμων.

 Παρουσιάζει ειδήσεις, απόψεις, blogs, βίντεο, εικόνες, πρωτοσέλιδα, τον καιρό, το πρόγραμμα της τηλεόρασης κ.α. σε ένα μοναδικό συνδυασμό.

Tsakomos sti Vouli Ανοιχτή επιστολή απευθύνει ο Λάμπρος Καραγιάννης, κάτοικος Βαρνάβα Αττικής, προς τον Πρόεδρο της Βουλής, τον Πρωθυπουργό, όλα τα Κόμματα, τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και την κοινοποιεί στον Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας. Στην επιστολή του θίγει εθνικά θέματα, και συμπεριφορές των κομμάτων εντός και εκτός της Βουλής καθώς και τη συμπεριφορά των κομμάτων όταν αυτά αναλαμβάνουν τη διακυβέρνηση της χώρας.

 Ακολουθεί η επιστολή:

D Papakostas Με επιστολή του ο Δημήτρης Παπακώστας προς τους Βουλευτές του Ν. Καρδίτσας, τον Σύνδεσμο κοινοταρχών του Ν. Καρδίτσας, τον Πρόεδρο του Δ. Σ. της Κ.Ε.Δ.Ε. και τον Πρόεδρο της Π.Ε.Δ. επισημαίνει - προτείνει τροποποιήσεις στο άρθρο 80 του σχεδίου νόμου για την Τοπική Αυτοδιοίκηση (εκλογή προέδρου κοινοτικού συμβουλίου, σε κοινότητες άνω των 300 δημοτών/κατοίκων), τον ορισμό ορίου επί τις % για την εκλογή δημοτικού συμβούλου και την αυτοτελή κατηγορία Ορεινών Δήμων.

Ακολουθεί η επιστολή:

 Προς Βουλευτές Καρδίτσας

Ο καιρός στο Καταφύλλι
Σελίδες μελών
Πρωτοσέλιδα
Δι@ύγεια - Δήμος Αργιθέας
Δήμος Αργιθέας
Εκλογές Σεπτ. 2015
Εκλογές 2014
Εκλογές 2012
Εκλογές 2010
Τελευταία άρθρα
Δημοφιλή άρθρα