Εκτύπωση

Dimarxio DSC 0218 Ιστορική στιγμή για το Δήμο Αργιθέας καθώς πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 16 Μαρτίου 2023 η ορκωμοσία 3 νέων μόνιμων υπαλλήλων.

 Πρόκειται για επιτυχόντες της προκήρυξης 13Κ/2021 του ΑΣΕΠ, οι οποίοι αποτελούν, ουσιαστικά, τους πρώτους προσληφθέντες στο Δήμο Αργιθέας ύστερα από 14 χρόνια.

 Οι 3 νέοι επιστήμονες που ορκίστηκαν και ανέλαβαν καθήκοντα είναι ο κ. Ζιώγας, η κα Κλάρα και η κα Αργυρού, ενώ το αμέσως επόμενο διάστημα θα ορκιστεί και η τέταρτη υπάλληλος.

 Ο Δήμαρχος Αργιθέας Ανδρέας Στεργίου καλωσόρισε και επίσημα τα νέα μέλη της "οικογένειας" του Δήμου Αργιθέας στην αίθουσα Συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου στο Δημαρχείο Ανθηρού και τους ευχήθηκε μια

καλή, δημιουργική και μακρά υπηρεσιακή θητεία. Υπενθύμισε πως, η ενίσχυση της στελέχωσης του Δήμου, αποτέλεσε βασική προτεραιότητα της Διοίκησης και υπογράμμισε πως η θετική αυτή εξέλιξη αναμένεται να έχει άμεσα ευεργετικά αποτελέσματα τόσο στη διοικητική λειτουργία όσο και στην ίδια την καθημερινότητα των πολιτών.

 Κατά την ιδιαίτερα συγκινητική τελετή ορκωμοσίας, παραβρέθηκαν επίσης αιρετοί, εργαζόμενοι και συγγενικά πρόσωπα των νέων υπαλλήλων.

 Αξίζει, τέλος, να σημειωθεί πως βρίσκεται σε τελικό στάδιο η ολοκλήρωση της πρόσληψης ενός ακόμα μόνιμου εργαζόμενου ΠΕ Διεκπεραίωσης Υποθέσεων Πολιτών από την Προκήρυξη 7Κ/2021 του ΑΣΕΠ.

Γραφείο Τύπου Δήμου Αργιθέας

Ορκωμοσία νέων υπαλλήλων

 

Gia koinonika diktia
Θα μας βρείτε και στα κοινωνικά δίκτυα:
 
01 Masthead
 
02 Twitter 2
 
03 F B
 
04 Youtube   05 flickr