s70 smart

Koumpouriana

04 - 04 - 2020
Καταφύλλι
Σύλλογοι
Είσοδος μελών
Συνδεδεμένοι χρήστες

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 428 επισκέπτες και κανένα μέλος

Παραπομπές
Ενημέρωση - ψυχαγωγία

Ela na paiksoume

Χρήστος Φασλής

Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος στο Δήμο Ζωγράφου

Faslis Xristos

 Ο Χρήστος αυτοσυστήνεται και μας λέει:

 Είμαι ο Χρήστος Φασλής, υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Ζωγράφου, με τον συνδυασμό Ζωγράφου Μπροστά και υποψήφιο Δήμαρχο τον Παναγιώτη Αγγελόπουλο.

 Γεννήθηκα το 1983 στα Τρίκαλα Θεσσαλίας και ζω στην πόλη του Ζωγράφου τα τελευταία είκοσι χρόνια. Η καταγωγή των γονέων μου είναι από το Ανθηρό Αργιθέας Καρδίτσας και από το Ανθοχώρι Καρδίτσας.

 Έλαβα το πτυχίο μου από τη Νομική Αθηνών με το βαθμό Λίαν Καλώς και είμαι κάτοχος μεταπτυχιακού στο Πάντειο Πανεπιστήμιο. Ως Διαμεσολαβητής (CEDR) έχω εξειδικευθεί και στη διενέργεια εμπορικών διαπραγματεύσεων (PON Harvard Law School).

 Υπηρέτησα τη στρατιωτική μου θητεία στο Πεζικό και στις Ειδικές Δυνάμεις.

 Είμαι Δικηγόρος παρ’ Αρείω Πάγω, διατηρώ το δικηγορικό μου γραφείο στην Αθήνα και ασκώ μαχόμενη δικηγορία σε πανελλαδικό επίπεδο, όντας εξειδικευμένος στα κόκκινα δάνεια ιδιωτών και επιχειρήσεων καθώς και στο δίκαιο εμπορικών εταιρειών.

 Είμαι μέλος του Συνδέσμου Παλαιών Ζωγραφιωτών, Αντιπρόεδρος του Συλλόγου Αργιθεατών Αθήνας, μέλος Δ.Σ. της Εταιρείας Θεσσαλικών Μελετών, πρώην πρόεδρος του τμήματος Σόλων της ομογενειακής οργάνωσης ΑΧΕΠΑ & μέλος - αξιωματούχος σε πλήθος φιλανθρωπικών οργανώσεων.

 Μιλάω αγγλικά και γαλλικά.

 Πιστεύω ότι αυτό που λείπει σήμερα από την πόλη μας είναι πρώτα και κύρια η ανάδειξη μίας νέας ζωγραφιώτικης ταυτότητας πάνω στην οποία θα υλοποιηθεί το όραμα της νέας δημοτικής αρχής. Μία ταυτότητα η οποία θα έχει στο επίκεντρο πέραν της επίλυσης των χρόνιων καθημερινών προβλημάτων της πόλης μας, την διαρκή ώσμωση της πόλης μας με την πανεπιστημιακή κοινότητα και την ανάδειξη του Δήμου Ζωγράφου ως πόλη των γραμμάτων, του πολιτισμού και των τεχνών.

 Ονειρεύομαι να ζήσω σε μία πόλη η οποία θα λειτουργεί με σεβασμό στους δημότες της και στην καθημερινότητά τους, και θα έχει ως πρώτη προτεραιότητα πριν και πάνω από όλα την ανακούφιση των μη προνομιούχων συμπολιτών μας, τη στέγαση των αστέγων και με στόχευση στην ανάδειξη του Δήμου μας σε έξυπνη πόλη.

 Συμπαρατάσσομαι στον αγώνα του Παναγιώτη Αγγελόπουλου του οποίου το ήθος, η αποτελεσματικότητα & η πλούσια αυτοδιοικητική εμπειρία, αποτελούν ισχυρά εχέγγυα για να ξανακερδίσουμε το στοίχημα και να ξαναβγάλουμε τον Δήμο Ζωγράφου Μπροστά!

Γεωργία Σακαρίκου

Υποψήφια Δημοτικός Σύμβουλος του Δήμου Σαρωνικού

Sakarikou Georgia

 Η Γεωργία Σακαρίκου γεννήθηκε στην Ανάβυσσο Αττικής όπου κατοίκησαν μόνιμα οι γονείς της, Ηλίας Σακαρίκος (από την Καρυά Αργιθέας) και Στυλιανή Τσιακάλου (από το Καταφύλλι Αργιθέας). Ζει στην Ανάβυσσο και είναι παντρεμένη με τον Στέφανο Φώσκολο. Έχει δύο παιδιά, τη Στέλλα και τον Νίκο.

 Τελείωσε το Λύκειο Αναβύσσου και σπούδασε Συντήρηση Αρχαιοτήτων και Έργων Τέχνης στο Τ.Ε.Ι. Αθηνών.

 Από το 1998 έως και το 2004 εργάσθηκε στο Αρχαιολογικό Μουσείο του Λαυρίου, του Μαραθώνα και στις ανασκαφές του κωπηλατοδρομίου στο Σχοινιά Αττικής.

 Από το 2005 έως και το 2017 εργάσθηκε στο Κέντρο Εξυπηρέτησης Πολιτών (Κ.Ε.Π.) της Δημοτικής Ενότητας Αναβύσσου ενώ σήμερα είναι Ασφαλιστική Διαμεσολαβητής της εταιρείας ‘’Ασφαλιστική Μεσογείων’’.

 Από το 2002 έως και το 2011 διετέλεσε Γενική Γραμματέας της Αθλητικής Ένωσης Σαρωνίδας-Αναβύσσου-Φώκαιας «ΚΟΥΡΟΣ» (Α.Ε.Σ.Α.Φ. ΚΟΥΡΟΣ), υπεύθυνη του τμήματος Ρυθμικής και υπεύθυνη της οργανωτικής επιτροπής των Φεστιβάλ Γενικής Γυμναστικής «Γυμναστράδα».

 Από το 2016 έως και το 2018 μέλος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Γυμνασίου Αναβύσσου.

 Ιδρυτικό μέλος του Χορευτικού - Λαογραφικού Ομίλου Αναβύσσου και από το 2010 έως το 2019 διετέλεσε Γενική Γραμματέας και Αντιπρόεδρος καθώς και Υπεύθυνη Οργάνωσης & Λειτουργίας του Λαογραφικού Μουσείου Αναβύσσου.

 
Ιωάννα - Τζούλη Νασιώκα

Διπλωματούχος Πολιτικός Μηχανικός ΑΠΘ
με έδρα στον  Λαγκαδά - Θεσσαλονίκης

Υποψήφια Ευρωβουλευτής
 
01 Karta Nasioka 

Βιογραφικό

 ΓΕΝΙΚΑ

Η Ιωάννα-Τζούλη Νασιώκα, γεννήθηκε το 1974 στην Καρδίτσα (Αργιθεάτισσα των Αγράφων της Νότιας Πίνδου στην καταγωγή). Παντρεμένη με τον Βασίλειο Τσούμαρη (από τη Λάρισα) και μητέρα 2 παιδιών.

 Πατέρας της ο παπα-Ηλίας Νασιώκας από το Πετροχώρι (Σπυρέλο) Αργιθέας, πολύτεκνος Ιερέας της Μαραθέας Καρδίτσας και μητέρα της η Νίκη Κούκλαρη από το Πετρίλο Καρδίτσας.

 

 ΣΠΟΥΔΕΣ - ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ

 Σπούδασε  στην Πολυτεχνική Σχολή ΑΠΘ στο τμήμα Πολιτικών Μηχανικών, με ειδίκευση στον τομέα Υδραυλικής και Περιβάλλοντος. Ως Διπλωματούχος Πολιτικός Μηχανικός έχει στην ενεργητικότητά της πλήθος μελετών και κατασκευών. Μετέχει σε μελετητικές & κατασκευαστικές εταιρίες του ομίλου Δροσιάδης - Νασιώκα. Είναι κάτοχος Πτυχίου Εργοληπτών - Κατασκευαστών (Οδοποιία - Οικοδομικά - Λιμενικά - Βιομηχανικά - Ενεργειακά).  Έργο της η μελέτη και η κατασκευή σε εξέλιξη του παραθαλάσσιου Πρότυπου Οικισμού Νηρέα έκτασης 125 στρεμμάτων στην Ιερισσό Χαλκιδικής (όρια Αγίου Όρους) - ΦΕΚ 600/95 με χωροθέτηση σε περιοχή ιδιαίτερου φυσικού κάλους, 80 Οικοδομικών Τετραγώνων, προβλεπόμενων έργων υποδομής (δίκτυα ύδρευσης,  αποχέτευσης, ηλεκτροδότησης κ.λπ.), κτήριο διοίκησης,  γυμναστήριο,  αθλοπαιδιές, πλατείες, πεζόδρομοι, οδικό δίκτυο, διαμόρφωση αιγιαλού,  κατασκευή 250 κατοικιών και ξενοδοχείου 5*.

 Έχει παρακολουθήσει πλήθος σεμιναρίων τεχνικής κατάρτισης (Γεωπληροφοριακά Συστήματα Arc-GIS, Σύγχρονα & Διατηρητέα Κτήρια με Φέρουσα Τοιχοποιία, Τεχνικές Αξιολογήσεις - Εκτίμηση ακινήτων - Έλεγχος σκοπιμότητας επενδύσεων - Έλεγχος εύλογου κόστος κατασκευών), Υγιεινή & Ασφάλεια Εργασίας, Φωτοβολταϊκή Τεχνολογία-Χρηματοδότηση, Ενεργειακές Επιθεωρήσεις Κτηρίων, Logistics Management (εφοδιαστική διαχείριση επιχειρήσεων),  Ανοιχτό Πανεπιστήμιο Επαρχείου Λαγκαδά - Σπουδή Μαθημάτων “Κύκλου Οικονομικών και Κοινωνικών Επιστημών”. Ομιλεί την Αγγλική γλώσσα.

 Ως μαθήτρια είχε λάβει Τιμητικό Δίπλωμα από τη Μαθηματική Εταιρεία στον Πανελλήνιο Μαθητικό Διαγωνισμό,  αποφοίτησε με Αριστείο από το 4ο Γενικό Λύκειο Καρδίτσας και ως φοιτήτρια ανήκε στην κατηγορία των φοιτητών που εργαζόταν για να ολοκληρώσει τις σπουδές της, χωρίς αυτό όμως να καθυστερήσει την πανεπιστημιακή της φοίτηση.

 

 ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ - ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗ ΔΡΑΣΗ

 Από την παιδική της ηλικία ο εθελοντισμός και οι εξωσχολικές δραστηριότητες ήταν μέρος της ζωής της. Αποτελούσε βασικό μέλος του παιδικού χορευτικού του Συλλόγου Αργιθεατών Καρδίτσας, της παιδικής και της μικτής χορωδίας Καρδίτσας, χορωδίες με πλήθος δράσεων και εμφανίσεων στην Ελλάδα και στην Ευρώπη. Μεγαλώνοντας, μετά την φωτιά στο δάσος του Κέδρινου Λόφου (Σειχ-Σου) της Θεσσαλονίκης, εντάχθηκε άμεσα ως μέλος της Ομάδας Περιφρούρησης και μετά την εγκατάστασή της στο Λαγκαδά-Θεσσαλονίκης έγινε μέλος των εθελοντών Προστασίας  Λίμνης Κορώνειας.

 Συμμετέχει ενεργά μέχρι και σήμερα στα Σωματεία:

 Χορωδία «Κοραής» - Θεσσαλονίκης με διεθνή αναγνώριση και δραστηριότητα (με συνεχή 20ετή διαδρομή, διατελέσασα χορωδός αλλά και Ειδ. Γραμματέας Δ.Σ., υπεύθυνη διαδικτύου & επικοινωνίας  και μέλος της Οργανωτικής Επιτροπής του Παγκόσμιου Φεστιβάλ Χορωδιών Μιούσικαλ),

 ΠΟΑΕΑ 1941-1944 (Πανελλήνια Οργάνωση Αγωνιστών Εθνικής Αντίστασης)- σωματείο μέλος της διεθνούς  ομοσπονδίας  με σκοπό το άνοιγμα και τη μελέτη των αρχείων για την αντίσταση των κρατών κατά το Β’ παγκόσμιο πόλεμο,

 ΠΟΑΣ (Πανελλήνια Ομοσπονδία Αργιθεάτικων Συλλόγων) και αναπληρωματικό μέλος του Δ.Σ. για την θητεία 2018-2020,

 Σύλλογο Αργιθεατών Β. Ελλάδος «Ο Κατσαντώνης» (διατελέσασα επί 20ετία, μέλος του χορευτικού και βασικό μέλος Δ.Σ.) και ως πρόεδρος επί τετραετίας 2014-2018 ήταν άμεσα συνεργαζόμενη με προέδρους άλλων σωματίων με σκοπό την ανάδειξη της Ελληνικής Ιστορίας και Παράδοσης μέσα από κοινές διασυλλογικές πολιτιστικές δράσεις και αποτέλεσε την κύρια εμπνεύστρια και οργανώτρια, της ιδέας και των εκδηλώσεων «Οι δρόμοι των Αγράφων» που πραγματοποιήθηκαν στο Βελλίδειο Συνεδριακό Κέντρο της ΔΕΘ, τα έτη 2017 και 2018.

 Αποτέλεσε επίσης ενεργό μέλος της Διανομαρχιακής Επιτροπής Καρδίτσας - Άρτας για την αναστήλωση της Ιστορικής Γέφυρας Κοράκου (γέφυρα του 16ου αι. το οποίο ανατινάχτηκε το 1949 σε μια από τις σφοδρότερες μάχες του εμφυλίου πολέμου) ένα έργο που έχει συζητηθεί ιδιαίτερα στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, χαρακτηρισμένο ως έργο επείγον και υψίστης σημασίας και η χρηματοδότησή του θα ενταχθεί στο Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων του 2019. Είναι  δε από τους βασικούς υποστηρικτές της ιδέας και της πρότασης που κατατέθηκε για την καθιέρωση της 28ης ΜΑΡΤΙΟΥ ως Παγκόσμιας Ημέρας Παραδοσιακών Πέτρινων Γεφυριών.

 Αγαπά ιδιαίτερα την φύση, τα ζώα, το χορό, το τραγούδι, την παράδοση και την πολιτιστική κληρονομιά της Ελλάδας.

Περικλής Κωσιωρής

(Αντιπρόεδρος του Συλλόγου Αργιθεατών Θεσσαλών Αθήνας η ΕΣΤΙΑ)

Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Γαλατσίου

 
Kosioris Periklis

 Ο Περικλής Κωσιωρής σύζυγος και πατέρας δυο παιδιών, του Δημοσθένη και της Ιωάννας. Γεννήθηκε στην Αργιθέα Καρδίτσας το 1971 και είναι παιδί τρίτεκνης οικογένειας.

Το 1985 μετακόμισε η οικογένειά του στο Γαλάτσι Αττικής όπου και έγινε η μόνιμη κατοικία του.

 Ο ίδιος λέει:

 «Στα χρόνια εκείνα, γαλουχήθηκα με τις αρχές και τις αξίες της οικογένειάς μου, που μου έμαθε ότι η αξιοπρέπεια, ο σεβασμός και η οικογένεια είναι τα σημαντικότερα πράγματα στον κόσμο. Παράλληλα με έμαθε να αγαπώ τον αθλητισμό και ιδιαίτερα την ομάδα της γειτονιάς μου, που μέσα στο γήπεδο της μεγάλωσα, την Α.Ε. Γαλατσίου.»

 Ο Περικλής τελείωσε το ΕΠΑΛ Ν. Φιλαδέλφειας με ειδικότητα υπάλληλος Διοίκησης και Οικονομικών Υπηρεσιών.

 Το 2015, μετά από πανελλαδικές εξετάσεις, εισήχθη στη Σχολή Οικονομικών Επιχειρηματικών και διεθνών σπουδών Τμήμα Οικονομικής Επιστήμης στο Πανεπιστήμιο του Πειραιά.

 Στον επαγγελματικό - βιοποριστικό στίβο μπήκε από το 1993 στον τομέα του επαγγελματικού επίπλου, αρχικά ως ελεύθερος επαγγελματίας και στη συνέχεια ως ιδιωτικός υπάλληλος.

 Όταν αποχώρησε από την ενεργό δράση ως ποδοσφαιριστής, ξεκίνησε την προπονητική του καριέρα, αρχικά ως προπονητής τερματοφυλάκων σε διάφορες ομάδες και στη συνέχεια ανέλαβε ακαδημίες ερασιτεχνικών συλλόγων. Σήμερα εργάζεται στις ακαδημίες ποδοσφαίρου του Γ. Σ. Πατησίων.

 Πιστός στις αρχές και τις ηθικές αξίες με τις οποίες μεγάλωσε ο Περικλής, τις έχει οδηγό του στις επαγγελματικές του δραστηριότητες και εργάζεται ακούραστα, ευσυνείδητα και υπεύθυνα.

Το katafylli.gr εύχεται στον Περικλή καλή δύναμη και καλή επιτυχία!

 
Μαρία Καραούλη
01 Karta KaraouliΥποψήφια Ευρωβουλευτής
02 Notis Marias
 
 
  
        01 Karta Karaouli

Μικρό βιογραφικό: Η Μαρία Καραούλη - παιδίατρος γεννήθηκε στη Στεφανιάδα Αργιθέας.

Τα μαθητικά της χρόνια τα έζησε στο Μουζάκι Καρδίτσας όπου τελείωσε και το Λύκειο. Συνέχισε τις σπουδές της στην Ιατρική, στη Θεσσαλονίκη.

Μετά τις σπουδές της εγκαταστάθηκε μόνιμα στην Κέρκυρα όπου πρόσφερε τις υπηρεσίες της ως παιδίατρος επί σειρά ετών.

Σε δημοσίευση του 2014 διαβάζουμε: «Η ίδια δηλώνει Ελληνίδα και ότι ανήκει στα παιδιά για τα οποία σπούδασε και πρόσφερε μέχρι τώρα αλλά και θα προσφέρει για πολλά χρόνια ακόμα τις υπηρεσίες και την αγάπη της».

Να σημειώσουμε ότι η κα Καραούλη τα χρόνια τις κρίσης πρόσφερε τις υπηρεσίες της συμμετέχοντας και στο κοινωνικό ιατρείο.

Τα τελευταία χρόνια, παράλληλα με το λειτούργημα της παιδιάτρου, εξέδωσε και ένα «Άλμπουμ Υγείας», χρήσιμο για μικρούς και μεγάλους.

Η παιδίατρος Μαρία Καραούλη είναι μέλος:

- Της Ελληνο-Ιταλικής Παιδιατρικής Εταιρίας από το 1992.

- Της παγκόσμιας παιδιατρικής έρευνας μεταβολικών νοσημάτων από το 1995.

- Της Παιδιατρικής Ακαδημίας Αμερικής από το 2000.

Η Μαρία Καραούλη έχει δύο παιδιά, τη Μαρκέλα - Αφροδίτη Γιαννάτου και το Σπύρο Γιαννάτο.

Στις επερχόμενες ευρωεκλογές του Μαΐου 2019, η κα Καραούλη θα είναι υποψήφια ευρωβουλευτής με το κόμμα «ΕΛΛΑΔΑ - Ο ΑΛΛΟΣ ΔΡΟΜΟΣ», που έχει ιδρύσει ο Καθηγητής Θεσμών Ευρωπαϊκής Ένωσης στο Πανεπιστήμιο Κρήτης, Νότης Μαριάς.

Το katafylli.gr εύχεται στην κα Καραούλη καλή δύναμη και καλή επιτυχία! Θα χαρούμε πολύ να τη δούμε στο ευρωκοινοβούλιο!

Ο καιρός στο Καταφύλλι

01 Faslis Xristos

Σελίδες μελών
Πρωτοσέλιδα
Δι@ύγεια - Δήμος Αργιθέας
Δήμος Αργιθέας
Εθνικές εκλογές Ιουλίου 2019
Αυτοδιοικητικές εκλογές 2019
Εκλογές Σεπτ. 2015
Εκλογές 2014
Εκλογές 2012
Τελευταία άρθρα