Εκτύπωση

05 Logo Prasino melos prasino k mov Με την ευκαιρία της Παγκόσμιας Ημέρας Περιβάλλοντος οι Πράσινοι επισημαίνουν ότι η προστασία του περιβάλλοντος αφορά σαφώς στην αντιμετώπιση της κλιματικής κρίσης, η οποία απειλεί τη ζωή στον πλανήτη Γη, τις δημόσιες υποδομές και τις περιουσίες εκατομμυρίων ανθρώπων. Αφορά όμως επίσης και:

 Εδώ και τρεις δεκαετίες οι πολιτικοί ηγέτες αναγκάστηκαν να αποδεχτούν τις μελέτες και τα δεδομένα που τους παρέχουν οι επιστήμονες. Υιοθέτησαν και εξήγγειλαν τις απαραίτητες πολιτικές που διεκδικούσαν οι Πράσινοι στην Ελλάδα και στο παγκόσμιο κίνημα.

 Εδώ και τρεις δεκαετίες, όμως, δεν έκαναν τίποτα απολύτως για να αποτρέψουν την υποβάθμιση του περιβάλλοντος και συνεχίζουν να προκαλούν τη φύση. Συνεχίζουν δηλαδή:

 Οι Πράσινοι διεκδικούν την αποκέντρωση στην οικονομία, έτσι ώστε να διαχυθούν τα οφέλη της παραγωγής σε όλη την κοινωνία και να μειωθεί το περιβαλλοντικό αποτύπωμα από τις υπερατλαντικές μεταφορές και τις εντατικές καλλιέργειες. Κι ακόμη διεκδικούν:

Το περιβάλλον, τα δημόσια αγαθά και ο πλανήτης Γη, δεν αποτελούν επενδυτικές ευκαιρίες. Είναι απαραίτητα στοιχεία βιωσιμότητας και δεν εξαργυρώνονται.

Επικοινωνία: 6976448442

Πράσινοι.
Αθηνάς 57 & Σοφοκλέους 23, ΤΚ 10552 Αθήνα.
prasinoi.eu | prasinoi.gr | facebook.com/prasinoi.gr | instagram.com/prasinoi.gr | twitter.com/prasinoi_gr
e-mail:
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

child-lanfill

 

Gia koinonika diktia
Θα μας βρείτε και στα κοινωνικά δίκτυα:
 
03 F B
 
02_Twitter_2.jpg
 
04 Youtube   05 flickr