Εκτύπωση

06 02Το KarditsaLive.net επισκέφτηκε την έκθεση των αργιθεατών καλλιτεχνών και κατέγραψε τις εντυπώσεις του σε σχετικό δημοσίευμα στις 23 Νοεμβρίου και εμείς κάνουμε αναδημοσίευση. Ευχαριστούμε ιδιαίτερα τον φίλο της Αργιθέας, Θανάση Δημητρακόπουλο.

Ακολουθεί η δημοσίευση.

"Μια εξαιρετική εικαστική έκθεση καλλιτεχνών από την Αργιθέα βρίσκεται σε εξέλιξη από το περασμένο Σάββατο 19 Νοεμβρίου και έως την ερχόμενη Κυριακή 27 Νοεμβρίου στην αίθουσα εκθέσεων του Boo Art Cafe (Σαρρή 21, Ψυρρή) στην Αθήνα.

Πρόκειται για την πρώτη εικαστική έκθεση καλλιτεχνών που αντλούν τις ρίζες τους από την περιοχή της Αργιθέας Καρδίτσας και που πραγματοποιείται χάρη στην πρωτοβουλία των κ.κ. Κωνσταντίνου Τσιάκαλου (katafylli.gr), Μενέλαου Παπαδημητρίου και Δημήτρη Γρίβα.

Το KarditsaLive.Net βρέθηκε στην έκθεση και κατέγραψε την πρώτη αυτή απόπειρα των συμπατριωτών μας από κοντά και οι εντυπώσεις μας ήταν οι καλύτερες! Συναντήσαμε πολλούς από τους δημιουργούς που ασχολούνται είτε ερασιτεχνικά είτε επαγγελματικά και οι οποίοι μας μίλησαν με μεράκι τόσο για την προσωπική τους δουλειά όσο και για το σύνολο της έκθεσης αλληλοσυμπληρώνοντας ο ένας τον άλλο.

Δείτε βίντεο του KarditsaLive.Net από τον χώρο της έκθεσης:

Όπως μας τόνισαν, η προσπάθεια αυτή ήταν μόνο η αρχή. Ήταν κάτι που έλειπε από την Αργιθεάτικη οικογένεια και πως στο μέλλον θα γίνει προσπάθεια να συμπεριληφθούν περισσότεροι καλλιτέχνες και εκθέματα που δεν ήταν εφικτό για διάφορους λόγους να συμβεί σε αυτή την πρώτη επαφή με το κοινό. Στόχος επίσης πλέον να μπορέσει η συγκεκριμένη έκθεση να παρουσιαστεί τόσο στο φυσικό τόπο της, την Αργιθέα και την Καρδίτσα αλλά και κάθε πόλη που στεγάζει σύλλογο Αργιθεατών.

Δείτε όσα ανέφερε στην κάμερα του KarditsaLive.Net ο φιλόλογος καθηγητής Βασίλης Θ. Ποζιός:

Δείτε όσα ανέφερε στην κάμερα του KarditsaLive.Net η καλλιτέχνης Χαρίκλεια Μακρυγιάννη:

Ικανοποιημένοι όλοι τους από το αποτέλεσμα αλλά και από την συμμετοχή του κόσμου σε αυτή. Χαρακτηριστικό ότι την ημέρα των εγκαινίων περισσότεροι από 250 επισκέπτες διάβηκαν τον χώρο της έκθεσης εκπλήσσοντας ευχάριστα τόσο τους διοργανωτές όσο και τους υπεύθυνους του χώρου που στεγάζεται η έκθεση."

(Φωτογραφίες από τη δημοσίευση του KarditsaLive):
 
Για περισσότερες φωτογραφίες επισκεφτείτε το άρθρο KarditsaLive.net

Το άρθρο του karditsaLive.net κλείνει με λεπτομέρειες λειτουργίας της έκθεσης και τα ονόματα των καλλιτεχνών.