Εκτύπωση

01 Krikeli Eleni Το βιβλίο της Ελένης Κρικέλη με τίτλο «Η βόλεψη του λιονταριού» θα έχει τη δυνατότητα να γνωρίσει το κοινό της Καρδίτσας αυτή την Κυριακή 17 Μαρτίου στο πλαίσιο σχετικής εκδήλωσης που θα πραγματοποιηθεί στο ξενοδοχείο «Κιέριον» και ώρα 18:30.

 Η εκδήλωση διοργανώνεται από το Βιβλιοπωλείο ΒΑΣΙΛΑΚΟΣ, τη Λέσχη Ανάγνωσης και Φιλαναγνωσίας Μορφωτικού Συλλόγου Σοφάδων, την Ένωση Πολιτιστικών Συλλόγων Ν. Καρδίτσας και τον Μορφωτικό, Λαογραφικό Σύλλογο Κρυονερίου.

 Το βιβλίο θα παρουσιάσουν:

 - Η κα Κατερίνα Σταθοπούλου, Φιλόλογος.

 - Η κα Ευαγγελία Μπεκιώτη-Καντερέ, Παιδίατρος.

 - Η κα Αθηνά Λάζου, Ειδική παθολόγος.

 Την εκδήλωση θα χαιρετίσουν ο δήμαρχος Πλαστήρα κ. Δημήτρης Τσιαντής και ο Πρόεδρος της Ένωσης Πολιτιστικών Συλλόγων κ. Μανώλης Στεργιόπουλος.

 Περίληψη του βιβλίου

 Το εν λόγω παραμύθι μας διηγείται την ιστορία του Ταζ. Ο Ταζ Είναι ένα ισχυρό λιοντάρι που προορίζεται για αρχηγός της αγέλης. Τεράστια τιμή για το ίδιο! Όμως είναι ο Ταζ πρόθυμος να προασπίζεται ένα μοτίβο "μοναρχίας" όσον αφορά την ηγεσία του ή όχι;

 Ένα παραμύθι, ένα βιβλίο με κεντρικό θέμα την παράδοση του ανθρώπου ως έρμαιο σε κανόνες και αξιώσεις άλλων με την πλήρη απόσυρση της προσωπικής του βούλησης.

 Λίγα λόγια για τη συγγραφέα Ελένη Κρικέλη

 Η Ελένη Κρικέλη γεννήθηκε στην Καρδίτσα και κατάγεται από το όμορφο Κρυονέρι Καρδίτσας (περιοχή λίμνης Πλαστήρα), φοίτησε στο Τμήμα Ιστορίας, Αρχαιολογίας και Κοινωνικής Ανθρωπολογίας του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, και συνεχίζει τις σπουδές της στο Τμήμα Ψυχολογίας του Πανεπιστημίου Κρήτης.

 Εργάζεται ως Ψυχολόγος στην ιδιωτική Νευροψυχιατρική Κλινική «Η ΚΑΣΤΑΛΙΑ Α.Ε.». Έχει εργασθεί κατά καιρούς (θερινή απασχόληση) σε ξενοδοχεία και καφέ. Έχει καλές γνώσεις της αγγλικής γλώσσας, είναι κάτοχος πτυχίου ECDL Progress, έχει άριστη γνώση και χρήση των εφαρμογών γραφείου (WORD, EXCEL, OUTLOOK, POWER POINT), άριστη γνώση και χρήση INTERNET. Είναι πιστοποιημένη από την GOOGLE - (Τομέας Δεξιοτήτων Διαφήμισης στο Διαδίκτυο). Έχει παρακολουθήσει επιτυχώς σεμινάρια «Αυτοεκτίμησης - Ανακαλύπτοντας τον εαυτό μου», καθώς και σεμινάρια «ανάπτυξης διαδικτυακών επιχειρήσεων» της GOOGLE. Συγγράφει άρθρα και βιβλία. Ασχολείται με τον αθλητισμό.

02 Krikeli Liontari