Εκτύπωση

02 Afisa parousiasis vivliou Το Σάββατο 29 Μαΐου 2021 θα γίνει διαδικτυακή ημερίδα - παρουσίαση του βιβλίου "Η Πανδημία Covid-19 ως επιστημονική και κοινωνική πρόκληση τον 21ο αιώνα", του Διευθυντή Ερευνών στη Μοριακή Βιολογία του Καρκίνου και των Βλαστικών Κυττάρων στο Εθνικό Ίδρυμα Ερευνών, Δρ Βασίλη Ζουμπουρλή, κατά την οποία θα αναπτυχθούν πολλά και ενδιαφέροντα θέματα για όλους.

 Ο Δρ Βασίλης Ζουμπουρλής και οι εκδόσεις ΝΕΟΝ σας προσκαλούν στη διαδικτυακή ημερίδα με ομιλητές τους:

 Αθανάσιο Φωκά, Ακαδημαϊκό, Καθηγητή Μη Γραμμικών Μαθηματικών Επιστημών του Πανεπιστημίου του Cambridge και τίτλο ομιλίας «Covid-19, Science and Society».

 Ουρανία Τσιτσιλώνη, Καθηγήτρια Ανοσολογίας του ΕΚΠΑ και τίτλο ομιλίας «Μαθήματα από την πανδημία COVID-19»

 Γρηγόρη Γεροτζιάφα, Καθηγητή Αιματολογίας στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου της Σορβόννης και Διευθυντή της ερευνητικής ομάδας Καρκίνος και Θρόμβωση "INSERM U938" και τίτλο ομιλίας «Covid-19 - εμβόλια και θρομβώσεις».

 Γεώργιο Παυλάκη, Διευθυντή του Τομέα Ανθρωπίνων Ρετροϊών στο Εθνικό Ινστιτούτο κατά του Καρκίνου των ΗΠΑ και τίτλο ομιλίας «Παρόν και μέλλον της πανδημίας του κορωνοϊού».

 Βασίλη Ζουμπουρλή, Διευθυντή Ερευνών στη Μοριακή Βιολογία του Καρκίνου και των Βλαστικών Κυττάρων στο Εθνικό Ίδρυμα Ερευνών, και τίτλο ομιλίας «Παρουσίαση αποσπασμάτων του βιβλίου, η Πανδημία Covid-19 ως επιστημονική και κοινωνική πρόκληση τον 21ο αιώνα»

 Την ημερίδα θα συντονίσει ο Καθηγητής Ψυχιατρικής του ΕΚΠΑ Μανώλης Ρίζος.

 Για την παρακολούθηση της ημερίδας ακολουθήστε το σύνδεσμο: https://us02web.zoom.us/j/85828101667?pwd=MU5QSTRhVEtGSFpKTzR4UCtieW1XUT09

 Meeting ID: 858 2810 1667

 Passcode: 132690

 Κατά τη διάρκεια της παρουσίασης μπορείτε να στείλετε τις ερωτήσεις σας κάνοντας κλικ στο button "Q & A", που θα βρείτε στο Zoom.

 Το διαδικτυακό σεμινάριο θα είναι στα Ελληνικά.

 

Gia koinonika diktia
Θα μας βρείτε και στα κοινωνικά δίκτυα:
 
01 Masthead
 
02 Twitter 2
 
03 F B
 
04 Youtube   05 flickr