Koumpouriana

27 - 09 - 2020
Καταφύλλι
Σύλλογοι
Είσοδος μελών
Συνδεδεμένοι χρήστες

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 95 guests και κανένα μέλος

Παραπομπές
Ενημέρωση - ψυχαγωγία

Ela na paiksoume

 

26 Kleista Sxoleia 
 Κλειστά θα παραμείνουν τα σχολεία στο Δήμο Αργιθέας από την Δευτέρα 28/9/2020 έως και την Τετάρτη 30/9/2020 λόγω έντονων καιρικών φαινομένων που επικράτησαν στην περιοχή το διήμερο 18 & 19 Σεπτεμβρίου, τα οποία είχαν ως αποτέλεσμα την ολοσχερή καταστροφή του οδικού δικτύου και η πρόσβαση στους σχολικούς χώρους είναι αδύνατη και επικίνδυνη.

Kairos kategida Μεταβολή θα παρουσιάσει ο καιρός από τη νύχτα της Παρασκευής σύμφωνα με το υπ΄αριθ. 21/25-09-2020 Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού της ΕΜΥ/ΕΜΚ που ισχύει από τη νύχτα της Παρασκευής 25-09-2020.

 Ο μηχανισμός του Δήμου έχει τεθεί σε επιφυλακή και επαγρύπνηση. Παρακαλούμε όλους τους συμπολίτες μας να επιδείξουν μεγάλη προσοχή και να αποφεύγουν τις άσκοπες μετακινήσεις.

 Το Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού της Ε.Μ.Υ. αναφέρει:

 Μεταβολή θα παρουσιάσει ο καιρός από τη νύχτα της Παρασκευής (25-09-2020) και από τα βορειοδυτικά, με

Argithea3 Ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Αργιθέας, κ. Παπαδήμας Ηλίας, προσκαλεί τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου και τους Προέδρους & Εκπροσώπους των τοπικών Κοινοτήτων, στη δια ζώσης κεκλεισμένων των θυρών συνεδρίαση, σύμφωνα με τις διατάξεις των άρθρων 67, 69 του Ν. 3852/2010 όπως ισχύουν που θα γίνει στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Καταστήματος στο Ανθηρό, τη Δευτέρα 28 Σεπτεμβρίου 2020 και ώρα 13:00 σύμφωνα και με τα οριζόμενα στο άρθρο 10 παρ. 1 της ΠΝΠ που δημοσιεύθηκε στο ΦΕΚ 55 τ. Α΄, την αριθ. 163 με αριθ. πρωτ. 33282/29-5-2020 εγκύκλιος του Υπουργείου Εσωτερικών και το αριθ. πρωτ. 60249/22-9-2020 έγγραφο του Υπουργείου Εσωτερικών, με τα παρακάτω θέματα:

 Ο Πρόεδρος της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Αργιθέας, κ. Ανδρέας Στεργίου, καλεί τα μέλη της Επιτροπής στη συνεδρίαση που θα γίνει στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Καταστήματος στο Ανθηρό, τη Δευτέρα 28 Σεπτεμβρίου 2020 και ώρα 12:00, με τα παρακάτω θέματα:

Θέμα:1ο

Τροποποίηση προϋπολογισμού του Δήμου οικονομικού έτους 2020, τροποποίηση τεχνικού προγράμματος  και αποδοχή πιστώσεων.

25 Sigkentrosi trofimon Ο Δήμος Αργιθέας προχωρά στη συγκέντρωση τροφίμων, φαρμάκων και ειδών πρώτης ανάγκης για τους κατοίκους του Δήμου που επλήγησαν από την πρόσφατη θεομηνία «Ιανός», η οποία έπληξε τις τελευτές ημέρες την περιοχή.

 Η ανακοίνωση του Δήμου έχει ως εξής:

 «Παρακαλούνται όσοι από τους συμπολίτες μας ενδιαφέρονται να προσφέρουν τρόφιμα, νερά, φάρμακα, είδη πρώτης ανάγκης και κάθε άλλη βοήθεια για τους κατοίκους της Αργιθέας οι οποίοι έχουν πληγεί από το καταστροφικό φαινόμενο "Ιανός", μπορούν να επικοινωνούν με την Αντιδήμαρχο κα Όλγα Κορλού στο τηλέφωνο 6972857495».

Mirmitzala vroxi Ξεκίνησαν πάλι πριν από λίγο (μεσημέρι 23-9-2020) βροχοπτώσεις στην περιοχή μας. Υπενθυμίζεται πως πολλές ζημιές δεν έχουν αποκατασταθεί στα οδικά δίκτυα και υπάρχουν σημεία τα οποία παραμένουν εξαιρετικά επικίνδυνα. Συνεπώς, χρειάζεται τεράστια προσοχή στις μετακινήσεις στην Αργιθέα σήμερα αλλά και τις επόμενες ημέρες, καθώς σύμφωνα με τις μέχρι στιγμής καιρικές προβλέψεις οι βροχοπτώσεις θα συνεχιστούν.

Ο Δήμος Αργιθέας παραμένει σε επιφυλακή.

22 Spiti sto Knisovo Ο Δήμος Αργιθέας που έχει κηρυχθεί σε κατάσταση Έκτακτης Ανάγκης Πολιτικής Προστασίας, λόγω έντονων καιρικών φαινομένων (ισχυρές βροχοπτώσεις και πλημμύρες) που εκδηλώθηκαν στις 18 και 19 Σεπτεμβρίου 2020, ενημερώνει τους πολίτες για τη διαδικασία ένταξης των οικογενειών ή των μεμονωμένων ατόμων στο πρόγραμμα οικονομικής ενίσχυσης μέσω της χορήγησης επιδομάτων.

 Παρακάτω οι κατηγορίες των επιδομάτων:

 α) Επίδομα πρώτων βιοτικών αναγκών (600 ευρώ και επιπλέον 600 ευρώ για πολύτεκνους και άτομα με Αναπηρία) που οι κύριες κατοικίες έχουν πληγεί.

Politiki Prostasia Με εντολή του Υφυπουργού Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκου Χαρδαλιά και απόφαση του Γενικού Γραμματέα Πολιτικής Προστασίας, Βασίλειου Παπαγεωργίου, κηρύσσεται σε κατάσταση Έκτακτης Ανάγκης Πολιτικής Προστασίας ο Δήμος Αργιθέας της Περιφερειακής Ενότητας Καρδίτσας της Περιφέρειας Θεσσαλίας, για την αντιμετώπιση των εκτάκτων αναγκών και τη διαχείριση των συνεπειών που προέκυψαν από τα έντονα καιρικά φαινόμενα (ισχυρές βροχοπτώσεις, πλημμύρες) που εκδηλώθηκαν στις 18-09-2020.

 Η εν λόγω κήρυξη θα ισχύει από την ημερομηνία έναρξης της εκδήλωσης των φαινομένων και για έξι (6) μήνες, μέχρι την 18 Μαρτίου 2021.

Argithea3 Ο Δήμαρχος Αργιθέας, κ. Ανδρέας Στεργίου, ζητά από την Περιφέρεια Θεσσαλίας να κηρυχθεί ο Δήμος Αργιθέας σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης για την αντιμετώπιση των εκτεταμένων καταστροφών στο οδικό δίκτυο.

 Το έγγραφο του αιτήματος έχει ως εξής:

 ΠΡΟΣ:

 1. Περιφέρεια Θεσσαλίας κ. Αγοραστό Κωνσταντίνο

 2. Δ/νση Πολιτικής Προστασίας

 Κοινοποίηση:

 1. Αντιπεριφερειάρχη Καρδίτσας κ. Νούσιο Κωνσταντίνο

 ΘΕΜΑ: «Κήρυξη του Δήμου Αργιθέας σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης λόγω πλημμυρικών φαινομένων».

24 Sinantisi me prasino tamio Ο Δήμαρχος Αργιθέας Ανδρέας Στεργίου συναντήθηκε την Τετάρτη 16 Σεπτεμβρίου 2020 με τον Πρόεδρο κ. Στάθη Σταθόπουλο και τον Αντιπρόεδρο κ. Γιάννη Ευμολπίδη του Πράσινου Ταμείου ώστε να συζητηθεί όχι μόνο η πρόταση την οποία έχει καταθέσει ο Δήμος Αργιθέας προς το συγκεκριμένο φορέα, αλλά και να εξεταστούν πιθανές νέες δυνατότητες χρηματοδοτήσεων στο μέλλον.

 Υπενθυμίζεται πως πριν λίγες εβδομάδες ο Δήμος Αργιθέας κατέθεσε για πρώτη φορά ολοκληρωμένη πρόταση με τίτλο "Προμήθεια - τοποθέτηση εξοπλισμού για την αναβάθμιση της πλατείας της Τ.Κ. Αργυρίου του Δήμου Αργιθέας" συνολικού ύψους 162.000,00€ (με ΦΠΑ) στο χρηματοδοτικό πρόγραμμα

01 Faslis Xristos

Σελίδες μελών
Πρωτοσέλιδα
Δι@ύγεια - Δήμος Αργιθέας
Δήμος Αργιθέας
Εθνικές εκλογές Ιουλίου 2019
Αυτοδιοικητικές εκλογές 2019
Εκλογές Σεπτ. 2015
Εκλογές 2014
Εκλογές 2012
Τελευταία άρθρα