18 - 08 - 2017
Καταφύλλι
Σύλλογοι
Είσοδος μελών
Συνδεδεμένοι χρήστες

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 67 επισκέπτες και κανένα μέλος

Παραπομπές
Ενημέρωση - ψυχαγωγία

Argithea3Ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Αργιθέας, κ. Παπακώστας Δημήτριος, προσκαλεί τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου και τους Προέδρους & Εκπροσώπους των τοπικών Κοινοτήτων, στη δημόσια συνεδρίαση που θα γίνει στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Καταστήματος στο Ανθηρό, την Τρίτη 8 Αυγούστου 2017 και ώρα 14:00, με τα παρακάτω θέματα:

Argithea3Με την πρόσφατη ψήφιση του Ν.4483/2017, δίνεται η δυνατότητα στους οφειλέτες των ΟΤΑ α’ βαθμού από οποιαδήποτε αιτία (τέλη, πρόστιμα, φόροι, κλήσεις ΚΟΚ, εισφορές, μισθώματα κλπ. )να ρυθμίσουν τις οφειλές τους και τις ήδη βεβαιωμένες και αυτές που θα βεβαιωθούν μέχρι 30/09/2017, κατόπιν υποβολής αιτήσεώς τους, έως και 100 δόσεις, με πλήρη απαλλαγή ή κατά ποσοστό από τις κατά ΚΕΔΕ προσαυξήσεις και τόκους εκπρόθεσμης καταβολής, καθώς και από τα πρόστιμα εκπρόθεσμης υποβολής ή μη υποβολής ή ανακριβούς δήλωσης ή λόγω μη καταβολής τέλους.

Γράφει ο Δ. Παπακώστας
Argithea3Τη Δευτέρα, 24/7/17 πραγματοποιήθηκε η 11η Συνεδρίαση του Δ.Σ. της ορεινής Αργιθέας. Η φιλοξενία της προέδρου της Τ. Κ. Πετρίλου, Χρύσας Ντζιαχρήστα και του Αντιδ/ρχου Ν. Τουραλιά ήταν άψογη, Αργιθεάτικη!

Ο Δήμαρχος Λ. Γ. Τσιβόλας, ενημέρωσε για θέματα Δασολογίου / Κτηματολογίου / Ψηφιακών ζητημάτων από ΟΤΕ, για χώρο Αγορασιάς, για τη διεκδίκηση εσόδων από εταιρίες κινητής τηλεφωνίας, για το πρόβλημα στο ρέμα Λεύκας Πετρίλου (επικίνδυνη διάβαση) ενημέρωσε το σώμα ότι με το ΦΕΚ 1956&2007 ο δρόμος είναι περιφερειακής ευθύνης. Δεν ανήκει στο δημοτικό οδικό δίκτυο.

01 AFISAΤα Γενικά Αρχεία του Κράτους Ν. Καρδίτσας και ο Δήμος Αργιθέας συνδιοργανώνουν εκδήλωση με τίτλο: «Στον ανήφορο της γνώσης» το Σάββατο 29 Ιουλίου στις 7:00 μ.μ. στο Δημοτικό Σχολείο Μάγειρου Πετρίλου.

Είναι εκδήλωση τιμής και αναγνώρισης της διαχρονικής προσφοράς των δασκάλων της Αργιθέας.

Ομιλητές της εκδήλωσης είναι οι:

Ελπινίκη Αγγελίνα, Προϊσταμένη των ΓΑΚ Αρχείων Ν. Καρδίτσας,

Argithea3Ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Αργιθέας, κ. Παπακώστας Δημήτριος, προσκαλεί τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου και τους Προέδρους & Εκπροσώπους των τοπικών Κοινοτήτων, στη δημόσια συνεδρίαση που θα γίνει στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Καταστήματος στο Πετρίλο, την Δευτέρα 24 Ιουλίου 2017 και ώρα 14:00, με τα παρακάτω θέματα:

Argithea3Το Δημοτικό Συμβούλιο Αργιθέας, κατά τη συνεδρίαση της 28 Ιουνίου 2017, μετά από πρόταση του επικεφαλής της αντιπολίτευσης Γιώργου Χασιώτη, με την αριθ. 85/2017 απόφασή του ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΟΜΟΦΩΝΑ να κατατεθεί ΨΗΦΙΣΜΑ διαμαρτυρίας, καταδικάζοντας απερίφραστα τη μη λειτουργία του γραφείου Κτηματολογίου εντός των ορίων του δήμου και συγκεκριμένα στη θέση Αγορασιά όπως αρχικά είχε συμφωνηθεί με την ανάδοχο εταιρία και οδηγεί τους κατοίκους για κατάθεση δικαιολογητικών κτηματολογίου στο Μαυρομμάτι του δήμου Μουζακίου, ως εξής:

Σελίδες μελών
Τυχαία εικόνα
P_501_Img049.jpg
Πρωτοσέλιδα
Δι@ύγεια - Δήμος Αργιθέας
Δήμος Αργιθέας
Εκλογές 2014
Εκλογές 2012
Εκλογές 2010
Τελευταία άρθρα
Δημοφιλή άρθρα