Ela na paiksoume

Koumpouriana

25 - 10 - 2021
Καταφύλλι
Σύλλογοι
Είσοδος μελών
Συνδεδεμένοι χρήστες

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 109 guests και κανένα μέλος

Παραπομπές
Ενημέρωση - ψυχαγωγία

Sfragida Σας προσκαλούμε στην ετήσια τακτική Εκλογοαπολογιστική Συνέλευση των αντιπροσώπων της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αργιθεάτικων Συλλόγων (Π.Ο.Α.Σ.) στο Ανθηρό, στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου, την Κυριακή 12 Σεπτεμβρίου 2021 και ώρα 11:30 π.μ., ύστερα από την σχετική απόφαση του Δ.Σ. της Π.Ο.Α.Σ. και σύμφωνα με τις διατάξεις του ισχύοντος καταστατικού και όσα προβλέπονται στο άρθρο 9. Σε περίπτωση μη απαρτίας, η Τακτική Γενική Συνέλευση επαναλαμβάνεται με την ίδια ημερήσια διάταξη, στον ίδιο τόπο και την ίδια ώρα, μια εβδομάδα αργότερα και είναι σε απαρτία με οποιοδήποτε αριθμό προσερχόμενων αντιπροσώπων. Η πραγματοποίηση της Γενικής Συνέλευσης δια ζώσης τελεί υπό την

 Το Διοικητικό Συμβούλιο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αργιθεάτικων Συλλόγων αποφάσισε την αναβολή της ετήσιας τακτικής Γενικής Συνέλευσης λόγω των συνθηκών που επικρατούν αυτή τη στιγμή τόσο στην περιοχή της Αργιθέας μετά τον καταστροφικό κυκλώνα, αλλά και της έξαρσης της πανδημίας σε αρκετές περιοχές της χώρας.

 Σε νεότερη ανακοίνωση θα ενημερωθούν τα μέλη της Π.Ο.Α.Σ. για την πραγματοποίηση της πιθανά μέσω διαδικτύου.

Η Πρόεδρος

Αθηνά-Μαρία Μαυραντζά

             

Η Γενική Γραμματέας

Βασιλική Γώγου

02 Katastrofes stin Argithea Το ΔΣ της ΠΟΑΣ εκφράζει την αμέριστη συμπαράσταση στον πολύπαθο Δήμο Αργιθέας, καθώς και σε όλους τους δήμους που επλήγησαν από τον καταστροφικό κυκλώνα που έπληξε αιφνιδίως μεγάλο μέρος της θεσσαλικής γης.

 Η αγωνία όλων μας σε πρώτη φάση ήταν να διασφαλιστεί η ακεραιότητα όλων των κατοίκων της περιοχής μας και με κομμένη την ανάσα παρακολουθούσαμε τις υπεράνθρωπες προσπάθειες του Δημάρχου Αργιθέας και της δημοτικής αρχής, καθώς και των υπαλλήλων του Δήμου να προστατέψουν τις ανθρώπινες ζωές. Συγχαίρουμε τη δημοτική αρχή για την

Πρόσκληση

Sfragida Σας προσκαλούμε στην ετήσια τακτική Γενική Συνέλευση των αντιπροσώπων της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αργιθεάτικων Συλλόγων (Π.Ο.Α.Σ.) στο Ανθηρό, στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου, την Κυριακή 4 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2020 και ώρα 11:30 π.μ., ύστερα από την σχετική απόφαση του Δ.Σ. της Π.Ο.Α.Σ. και σύμφωνα με τις διατάξεις του ισχύοντος καταστατικού και όσα προβλέπονται στο άρθρο 9. Σε περίπτωση μη απαρτίας, η Τακτική Γενική Συνέλευση επαναλαμβάνεται με την ίδια ημερήσια διάταξη, στον ίδιο τόπο και την ίδια ώρα, μια εβδομάδα αργότερα και είναι σε απαρτία με οποιοδήποτε αριθμό προσερχόμενων αντιπροσώπων.

Sfragida Το ΔΣ της ΠΟΑΣ αποδεχόμενο την πρόσκληση του Δημάρχου Αργιθέας, Ανδρέα Στεργίου, για κοινή τηλεδιάσκεψη προσκάλεσε όλα τα μέλη-σωματεία του με μεγάλη χαρά και ικανοποίηση για την πρωτοβουλία αυτή, αποδεικνύοντας ότι η Αργιθέα δεν μένει πίσω από τις εξελίξεις, προσαρμόζεται άμεσα στα νέα δεδομένα και σχεδιάζει την επόμενη μέρα με αισιοδοξία.

 Πριν την κοινή τηλεδιάσκεψη του Δήμου Αργιθέας, της ΠΟΑΣ και προέδρων-εκπροσώπων των πρωτοβάθμιων αργιθεάτικων συλλόγων-μελών της ΠΟΑΣ, είχε προηγηθεί τηλεδιάσκεψη του ΔΣ της ΠΟΑΣ, στην οποία πάρθηκαν αποφάσεις σχετικά με τις καθιερωμένες εκδηλώσεις της στην Αργιθέα.

 Η πρόεδρος της ΠΟΑΣ, Νανά Μαυραντζά μετά το καλωσόρισμα του Δημάρχου, ανακοίνωσε τις αποφάσεις του

 SfragidaΠΡΟΣ:

 1) Τα σωματεία - μέλη της Π.Ο.Α.Σ.

 2) Τα μέλη του Δ.Σ. της Π.Ο.Α.Σ.

 Σας προσκαλούμε σε τακτική συνεδρίαση (8η) του Διοικητικού Συμβουλίου της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αργιθεάτικων Συλλόγων (Π.Ο.Α.Σ.) στη Λάρισα, στα γραφεία του Συλλόγου Αργιθεατών ν. Λάρισας «ο Άγιος Νικόλαος», το Σάββατο 7 Δεκεμβρίου 2019 και ώρα 12:30 μ. μ. με:

 ΘΕΜΑΤΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ

 1. Συγκρότηση Επιτροπών για τις εκδηλώσεις της ΠΟΑΣ για το έτος 2020

 2. Ορισμός υπευθύνου διαχείρισης προγράμματος LEADER

04 Geniki Sinelefsi Την ετήσια Γενική Συνέλευση πραγματοποίησε η ΠΟΑΣ στην Ιστορική Κοινότητα του Δήμου Αργιθέας, στα Πετρίλια, όπου τα μέλη της δέχθηκαν τη φιλοξενία του επιχώριου συλλόγου, ήτοι του Συλλόγου Απανταχού Πετριλιωτών “Το Πετρίλο”, δια του εκπροσώπου τους, κ. Αργυρού Γεωργίου, καθώς και του Τοπικού Συμβουλίου δια του κ. Καψάλη, ενώ εκ μέρους του Δήμου παρευρέθησαν οι αντιδήμαρχοι κ. Χαράλαμπος Πούλιος και κ. Ηλίας Τσιατσιάνης, καθώς και ο Δημοτικός Σύμβουλος, κ. Κώστας Γραμμένος.

 Οι εργασίες της Γενικής Συνέλευσης ξεκίνησαν, αφού βρέθηκε σε απαρτία, με την ανάδειξη προεδρείου αυτής, εκλέγοντας τον κ. Νίκο Μερεντίτη πρόεδρο και τον κ. Γιώργο Αργυρό γραμματέα. Ο πρόεδρος καλωσόρισε τους

03 Sinantseis me foreis Με μια σειρά θεσμικών συναντήσεων ξεκίνησε το φθινόπωρο για την ΠΟΑΣ, καθόσον με τη νέα περίοδο των αυτοδιοικητικών και την ανάληψη καθηκόντων των νέων Βουλευτών που αναδείχθηκαν στις τελευταίες εθνικές εκλογές, υπήρξε και επιτακτικότερη ανάγκη τα μέλη του ΔΣ να συζητήσουν μαζί τους και να γνωρίσουν στους νέους θεσμικούς παράγοντες του νομού Καρδίτσας, το κορυφαίο δευτεροβάθμιο όργανο των πολιτιστικών συλλόγων της Αργιθέας, να ενημερώσουν για τις δράσεις της ΠΟΑΣ, αλλά να θέσουν και τα προβλήματα της περιοχής μας.

 Το προεδρείο της ΠΟΑΣ βρέθηκε στην ορκωμοσία του νέου Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Αργιθέας, κατόπιν προσκλήσεως και του νέου Δημάρχου μας, ο οποίος διετέλεσε και Γενικός Γραμματέας της ΠΟΑΣ, κ.

 Την Κυριακή 6 Οκτωβρίου 2019 και ώρα 11:30, θα κάνει η Πανελλήνια Ομοσπονδία Αργιθεάτικων Συλλόγων την ετήσια τακτική Γενική Συνέλευσή της, στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου, στο Πετρίλο.

 Τα θέματα της ημερησίας διάταξης είναι:

  1. Έγκριση πεπραγμένων - απολογισμού δράσης και διαχείρισης του Δ.Σ. και των λοιπών οργάνων της Π.Ο.Α.Σ.
  2. Έγκριση οικονομικού απολογισμού.
  3. Πρόγραμμα δράσης για το επόμενο χρονικό διάστημα.

Sfragida Το Σάββατο 20 Απριλίου 2019 και ώρα 12:00 καλούνται τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αργιθεάτικων Συλλόγων (Π.Ο.Α.Σ.) σε τακτική συνεδρίαση που θα γίνει στο Ανθηρό, στην αίθουσα των «Αγίων Αναργύρων», στο Λαγκάδι.

 Η συνεδρίαση θα είναι ανοικτή (σύμφωνα με το άρθρο 13 του καταστατικού της Ομοσπονδίας).

 Τα θέματα της ημερήσιας διάταξης είναι:

  1. Ενημέρωση του Δ.Σ. και έγκριση πεπραγμένων του Προεδρείου.

Ο καιρός στο Καταφύλλι
Σελίδες μελών
Πρωτοσέλιδα
Δι@ύγεια - Δήμος Αργιθέας
Δήμος Αργιθέας
Εθνικές εκλογές Ιουλίου 2019
Αυτοδιοικητικές εκλογές 2019
Εκλογές Σεπτ. 2015
Εκλογές 2014
Εκλογές 2012
Τελευταία άρθρα