18 - 08 - 2017
Καταφύλλι
Σύλλογοι
Είσοδος μελών
Συνδεδεμένοι χρήστες

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 85 επισκέπτες και κανένα μέλος

Παραπομπές
Ενημέρωση - ψυχαγωγία

01 AFISA SINEDRIOYΤο 14ο Συνέδριο Αργιθεατών θα πραγματοποιηθεί στις 11 και 12 Αυγούστου στα Βραγκιανά Αργιθέας, στον προαύλιο χώρος του Ι.Ν. Παναγίας Επισκοπής. Η διοργάνωση ανήκει στην Πανελλήνια Ομοσπονδία Αργιθεάτικων Συλλόγων (ΠΟΑΣ), ενώ η διήμερη εκδήλωση θα γίνει υπό την αιγίδα του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού και με τη στήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας- Περιφερειακή Ενότητα Καρδίτσας.

G S POASΤο Σάββατο 9 Σεπτεμβρίου 2017 θα κάνει η Πανελλήνια Ομοσπονδία Αργιθεάτικων Συλλόγων την ετήσια Γενική Συνέλευσή της, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου, στο Δημαρχείο Αργιθέας, στο Ανθηρό.

Ώρα έναρξης της Συνέλευσης: 11:00

Τα θέματα της ημερησίας διάταξης είναι:

1. Έγκριση πεπραγμένων - απολογισμού δράσης και διαχείρισης του Δ.Σ. και των λοιπών οργάνων της Π.Ο.Α.Σ.

01 21o Antamoma afisaΣτην τελική ευθεία βρίσκονται οι προετοιμασίες της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αργιθεάτικων Συλλόγων (ΠΟΑΣ) για τη φετινή διοργάνωση του 21ου Ανταμώματος Αργιθεατών, το οποίο θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 2 Ιουλίου 2017, με ώρα έναρξης 11.30, στον Άγιο Νικόλαο Βλασίου. Στις 8.00 π.μ. θα προηγηθεί θεία λειτουργία χοροστατούντος του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη Θεσσαλιώτιδος και Φαναριοφερσάλων, κ. Τιμόθεου, και αρτοκλασία.

 Στο χώρο του Ανταμώματος, εκτός των χορευτικών των Συλλόγων Αργιθεατών που θα παρουσιάσουν χορούς της Αργιθέας, θα υπάρχει πλούσιες άλλες δράσεις, ενώ Αργιθεάτες μουσικοί αφιλοκερδώς θα διασκεδάσουν παραδοσιακά τους παρευρισκόμενους.

01 21o Antamoma afisaΣτην τελική ευθεία βρίσκονται οι προετοιμασίες της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αργιθεάτικων Συλλόγων (ΠΟΑΣ) για τη φετινή διοργάνωση του 21ου Ανταμώματος Αργιθεατών, το οποίο θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 2 Ιουλίου 2017, με ώρα έναρξης 11:30, στον Άγιο Νικόλαο Βλασίου. Στο χώρο του Ανταμώματος, εκτός των χορευτικών των Συλλόγων Αργιθεατών που θα παρουσιάσουν χορούς της Αργιθέας, θα υπάρχει έκθεση έργων Αργιθεατών καλλιτεχνών και πλούσιες άλλες δράσεις, ενώ Αργιθεάτες μουσικοί αφιλοκερδώς θα διασκεδάσουν παραδοσιακά τους παρευρισκόμενους.

07 Kini sinentefksi tipouΗ ισχύς εν τη ενώσει, η Πανθεσσαλική Στέγη, η Πανελλήνια Ομοσπονδία Αργιθεατών και οι πολιτιστικοί σύλλογοι Καρδίτσας για τον Πολιτισμό και την Ανάπτυξη της Θεσσαλίας

Δράσεις με στόχο την προβολή και ανάδειξη της πολιτιστικής κληρονομιάς της Θεσσαλίας αλλά και την προώθηση των θεσσαλικών προϊόντων ανακοίνωσαν οι πρόεδροι θεσμικών φορέων σε κοινή συνέντευξη Τύπου που έδωσαν το Σάββατο 13 Μαΐου το πρωί στην αίθουσα της Περιφέρειας Θεσσαλίας.

06 Koutras Nana StergiopoulosΚοινή Συνέντευξη Τύπου θα δοθεί το Σάββατο 13 Μαΐου 2017 και ώρα 11:00 στην αίθουσα του Περιφερειακού Συμβουλίου της Περιφέρειας Θεσσαλίας στη Λάρισα, από τον Πρόεδρο της Ομοσπονδίας Θεσσαλικών Σωματείων Στέφανο Κούτρα «Η Πανθεσσαλική Στέγη», την Πρόεδρο της Ομοσπονδίας Αργιθεάτικων Συλλόγων Νανά Μαυραντζά και τον Πρόεδρο της Ένωσης Πολιτιστικών Συλλόγων Ν. Καρδίτσας Μανώλη Στεργιόπουλο.

01 O Ai Vasilis argise mia mera KarditsaΤο καθιερωμένο πλέον φιλανθρωπικό φεστιβάλ «Ο Αη Βασίλης άργησε μια μέρα» , το οποίο γίνεται σε διάφορες πόλεις της Ελλάδας με μεγάλη επιτυχία, έρχεται και στην Καρδίτσα την Τρίτη 7 Μαρτίου και ώρα 18.00 στο Δημοτικό Κινηματοθέατρο Καρδίτσας, μια εκδήλωση που στόχο έχει να συγκεντρωθούν τρόφιμα για συσσίτια της Ιεράς Μητροπόλεως Θεσσαλιώτιδος και Φαναριοφερσάλων. Η διοργάνωση γίνεται από την Πανελλήνια Ομοσπονδία Αργιθεάτικων Συλλόγων σε συνεργασία Ιερά Μητρόπολη Θεσσαλιώτιδος και Φαναριοφερσάλων και την Ένωση Πολιτιστικών Συλλόγων Καρδίτσας. Και φέτος η συμμετοχή των συλλόγων που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα υπήρξε μεγάλη και θα συμμετάσχουν με τα χορευτικά τους οι:

SfragidaΣας προσκαλούμε σε τακτική συνεδρίαση (8η) του Διοικητικού Συμβουλίου της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αργιθεάτικων Συλλόγων (Π.Ο.Α.Σ.) στα γραφεία του Συλλόγου Αργιθεατών Νομού Τρικάλων, επί της οδού Βαλαωρίτου 16, στα Τρίκαλα, το ΣΑΒΒΑΤΟ 3 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2016 και ώρα 12.00 μ.μ. με: ΘΕΜΑΤΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ:

1. Αντικατάσταση μέλους Δ.Σ.

2. Συζήτηση πλαισίου διεξαγωγής Συνεδρίου - ενημέρωση από Υπευθύνους.

POAS stis VrikselesΗ Π.Ο.Α.Σ. συνεχίζει με αμείωτο ρυθμό να ενισχύει τη δυναμική της, να καθιερώνεται ως χρήσιμος φορέας, να γιγαντώνει τη φωνή όλων των σωματείων-μελών της και φυσικά να ενδυναμώνει τη δέσμη διεκδικήσεων της περιοχής της Αργιθέας με κάθε δυνατό τρόπο.

Στα πλαίσια αυτά, αντιπροσωπεία της Ομοσπονδίας μας, αποτελούμενη από το Γ. Γραμματέα κ. Ανδρέα Στεργίου, τον Υπεύθυνο Διαδικτύου κ. Παναγιώτη Παπαντώνη και το μέλος κ. Θανάση Κωφό, παραβρέθηκε στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, ύστερα από επίσημη πρόσκληση κας. Μαρίας Σπυράκη, Ευρωβουλευτή Ν.Δ. και του Ε.Λ.Κ.

Πλούσια η δράση του Δ. Σ.

04 1h G SΤο Σάββατο10Σεπτεμβρίου2016 πραγματοποιήθηκε, στο Δημαρχείο Αχελώου στα Βραγκιανά η 7η τακτική συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Πανελλήνιας Ομοσπονδία Αργιθεάτικων Συλλόγων, και στη συνέχεια ακολούθησε η Ετήσια Γενική Συνέλευση της Ομοσπονδίας μας η οποία συντελέστηκε στο πρώην Γυμνάσιο Βραγκιανών.

Ήταν μία εξαιρετικά παραγωγική ημέρα, κατά τη διάρκεια της οποίας συζητήθηκαν σημαντικά θέματα και προέκυψαν χρήσιμα συμπεράσματα.

Ο καιρός στο Καταφύλλι
Τυχαία εικόνα
107_0692.jpg
Πρωτοσέλιδα
Δι@ύγεια - Δήμος Αργιθέας
Δήμος Αργιθέας
Εκλογές Σεπτ. 2015
Εκλογές 2014
Εκλογές 2012
Εκλογές 2010
Τελευταία άρθρα
Δημοφιλή άρθρα