Ela na paiksoume

Koumpouriana

19 - 03 - 2024
Καταφύλλι
Σύλλογοι
Είσοδος μελών
Συνδεδεμένοι χρήστες

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 257 guests και κανένα μέλος

Παραπομπές
Ενημέρωση - ψυχαγωγία

Ela na paiksoume

Έλα να παίξουμε

π α ρ α δ ο σ ι α κ ά  π α ι χ ν ί δ ι α


02 Paixnidia 03 Xartokataskeves 04 Periexomena
 
Το παιχνίδι είναι βασική δραστηριότητα του παιδιού για την ανάπτυξή του. Μ’ αυτό παίρνει πολύτιμη εκπαίδευση για τη ζωή, αφού διδάσκεται αβίαστα τη συμμετοχή, την πειθαρχεία, την υπομονή, τη φιλαλήθεια, τη συνέπεια, τη δικαιοσύνη και πλήθος άλλων αρετών που είναι απαραίτητες για τη διαμόρφωση ενός σωστού χαρακτήρα.

 Τα αδέλφια, Κων/νος και Ελένη του Παναγιώτη Τσιάκαλου, προσπάθησαν να συγκεντρώσουν και να παρουσιάσουν όσο το δυνατών περισσότερα από τα παραδοσιακά παιχνίδια που κατ’ εξοχήν προσφέρουν όλα τα παραπάνω, σε αντίθεση με τα σύγχρονα ηλεκτρονικά παιχνίδια που απομονώνουν το άτομο.

 Η «συλλογή» αυτών των παιχνιδιών, λόγω της οικονομικής κατάστασης που μαστίζει όλο τον Ελληνικό λαό - πλην εξαιρέσεων - προσφέρεται μόνο σε ηλεκτρονική μορφή (pdf).

 Οι ενδιαφερόμενοι μπορείτε να το αποκτήσετε επκοινωνώντας με τους συγγραφείς στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mail) Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

06 Etiketa CD

 

Ο καιρός στο Καταφύλλι
Εφημερίδα
Σελίδες μελών
Τυχαία εικόνα
P_501_Img211.jpg
Πρωτοσέλιδα
Δήμος Αργιθέας
Τελευταία άρθρα