18 - 08 - 2017
Καταφύλλι
Σύλλογοι
Είσοδος μελών
Συνδεδεμένοι χρήστες

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 62 επισκέπτες και κανένα μέλος

Παραπομπές
Ενημέρωση - ψυχαγωγία

01 Xristos Kalompatsios DSC 0054Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία το 14ο Συνέδριο των Αργιθεατών, στις 11 και 12 Αυγούστου στα Βραγκιανά, στον οικοσυνεδριακό χώρο της Παναγιάς Επισκοπής, στην Κοιλάδα του Αχελώου.

Η διοργάνωση έγινε από την πανελλήνια ομοσπονδία Αργιθεάτικων Συλλόγων, σε συνεργασία με την Περιφέρεια Θεσσαλίας - Περ. Ενότητα Καρδίτσας υπό την αιγίδα του Υπουργείου Πολιτισμού με κεντρικό μήνυμα: «Γέφυρα με το αύριο».

Του Δημήτρη Παπακώστα    

D PapakostasΜε καλή οργάνωση, συμμετοχή δημοτών & αποδήμων έγινε η Συνέλευση του Πανελλήνιου Συλλόγου Βραγκιανιτών. Προεδρεύων ο δημοσιογράφος Λ. Ι. Πολύζος.

Σαράντα χρόνια (1977-2017) αγώνα, προσφοράς στην ορεινή πατρίδα και δημόσιου Διαλόγου.

Ο πρόεδρος του Δ.Σ. Παν. Παπαντώνης, ενημέρωσε για τις πλούσιες και ποιοτικές δράσεις του Συλλόγου, για τη δημιουργική απασχόληση των δεκάδων παιδιών, της Νεολαίας και για το μεγάλο παραδοσιακό Δημοτικό γλέντι, το βράδυ στις 16/8/2017 στο χώρο της Επισκοπής, με αυθεντικά αργιθεάτικα τραγούδια - χορευτικά.

Γράφει ο Δημήτρης Μιχαηλίδης
14 Synenteuxi me Athanasio KelmagerΟ Αγροτικός Ανθοπαραγωγικός Συνεταιρισμός Αθηνών-ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΑΝΘΑΓΟΡΑ ΑΘΗΝΩΝ (Ανθέων 21, Προμπονά, Άνω Πατήσια, Αθήνα, 210 2584680) με συστηματικές συλλογικές προσπάθειες επιλαμβάνεται όλων των θεμάτων που απασχολούν τους αγρότες-ανθοπαραγωγούς της Ελλάδας και όλη την αλυσίδα διακίνησης δρεπτών ανθέων και πρασινάδων, μετά την ανανέωσή του και την πλήρη εναρμόνιση με τον νόμο 4384/2016, με το νέο καταστατικό του από 17/2/2017 (Έγκριση 10/2017/29-3-2017, Ειρηνοδικείο Αθηνών).

Ιδιαίτερα απασχολεί τους Έλληνες Ανθοπαραγωγούς το υψηλό κόστος παραγωγής, συγκρινόμενο με τα εισαγόμενα από Κένυα και Εκουαδόρ άνθη, πάντα μέσω Ολλανδίας.

Του Δημήτρη Παπακώστα     
D PapakostasΜε άψογη οργάνωση από την πρόεδρο Νανά Μαυραντζά και τα μέλη του Δ.Σ. της Π.Ο.Α.Σ. (ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΑΡΓΙΘΕΑΣ), πραγματοποιήθηκε το 14ο Συνέδριο Αργιθεατών στα φιλόξενα Βραγκιανά, στον οικοσυνεδριακό χώρο της Παναγίας Επισκοπής στην όμορφη κοιλάδα Αχελώου, παρουσία του Υφυπουργού Αγροτικής Αν/ξης Βασίλη Κόκκαλη, της Βουλευτού ΣΥΡΙΖΑ Π. ΒΡΑΝΤΖΑ, του Δημάρχου Μουζακίου Γ. Κωτσού, του Αντιπεριφερειάρχη Θεσσαλίας, Βραγκιανίτη, Χρ. Καλομπάτσιου, της τ. Βουλευτού Ασ. Σκόνδρα, πολλών αιρετών, ιερωμένων, δημοσιογράφων, συνέδρων και πολλών Αργιθεατών, παρά τη δύσκολη εποχή μας.

Ο καιρός στο Καταφύλλι
Σελίδες μελών
Τυχαία εικόνα
107_0516.jpg
Πρωτοσέλιδα
Δι@ύγεια - Δήμος Αργιθέας
Δήμος Αργιθέας
Εκλογές Σεπτ. 2015
Εκλογές 2014
Εκλογές 2012
Εκλογές 2010
Τελευταία άρθρα
Δημοφιλή άρθρα