15 - 12 - 2017
Καταφύλλι
Σύλλογοι
Είσοδος μελών
Συνδεδεμένοι χρήστες

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 140 επισκέπτες και κανένα μέλος

Παραπομπές
Ενημέρωση - ψυχαγωγία
Του Δημήτρη Παπακώστα
Papakostas DΗ δημοσκόπηση της έγκριτης "Ε", δείχνει ξεκάθαρα ότι υπάρχει μεγάλη απόσταση μεταξύ κοινής Θεσσαλικής γνώμης και των Δημοτικών-Περιφερειακών αρχόντων μας.

Ανάμεσα στους πολίτες και τα όργανα, τα συνδικαλιστικά, της Αυτοδιοίκησης…. με ποσοστό 67% οι Θεσσαλοί, τάσσονται υπέρ ενός αντιπροσωπευτικού και Δημοκρατικού εκλογικού συστήματος, ανάδειξης Αιρετών. Δημάρχων, Περιφερειαρχών, Δημοτικών και Περιφερειακών Συμβούλων, Κοινοταρχών.

Του Δημήτρη Παπακώστα
D PapakostasΣτην ορεινή Αργιθέα λέγανε οι μανάδες μας: "Άμα δεν κλάψει το... παιδί, δεν του δίνει ούτε η μάνα του να φάει..."!!!

Διδάσκοντας τα βλαστάρια τους, ότι στη ζωή , τίποτα δεν χαρίζεται, όλα κερδίζονται!

Με μόχθο - τα αγαθά κόποις κτώνται, έλεγαν οι Αρχαίοι Έλληνες - μαχητικότητα, επιμονή, υπομονή, καλό σχεδιασμό, δημιουργικές σχέσεις.

Με επιστολή του προς τον Δήμαρχο Αργιθέας κ. Λάμπρο Τσιβόλα και την Εκτελεστική Επιτροπή του δήμου, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Δημήτρης Παπακώστας επισημαίνει το πρόβλημα των ανεξέλεγκτων “μικροχωματερών” που συναντάμε σε πολλά σημεία της Αργιθέας.

D PapakostasΔιαβάστε στη συνέχεια την επιστολή.

"Προς Δήμαρχο και Εκτελεστική Επιτροπή (4 Αντιδήμαρχοι) Δήμου Αργιθέας.

του Δημήτρη Παπακώστα
Papakostas D"Δηλώστε τα πατρικά σας ακίνητα, περιφρουρήστε την περιουσία σας, κρατήστε ζωντανούς τους δεσμούς με την ιδιαίτερη, γενέθλια Γη των προγόνων"!

Ζούμε σε έναν απρόβλεπτο και εν πολλοίς επικίνδυνο κόσμο...

- Η κλιματική αλλαγή, μείζον θέμα για τον Πλανήτη.....

Οι "κλιματικοί πρόσφυγες" συνεχώς θα αυξάνονται...... ξηρασίες, πλημμύρες, άνοδος στάθμης Θαλασσών, εξαφάνιση ειδών, πτηνών, φυτών, ζώων.......οι μέλισσες σε κίνδυνο.....

Ο καιρός στο Καταφύλλι
Σελίδες μελών
Τυχαία εικόνα
107_0599.jpg
Πρωτοσέλιδα
Δι@ύγεια - Δήμος Αργιθέας
Δήμος Αργιθέας
Εκλογές Σεπτ. 2015
Εκλογές 2014
Εκλογές 2012
Εκλογές 2010
Τελευταία άρθρα
Δημοφιλή άρθρα