Ela na paiksoume

Koumpouriana

18 - 04 - 2024
Καταφύλλι
Σύλλογοι
Είσοδος μελών
Συνδεδεμένοι χρήστες

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 105 guests και κανένα μέλος

Παραπομπές
Ενημέρωση - ψυχαγωγία

Ela na paiksoume

Sfragida Το ΔΣ της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αργιθεάτικων Συλλόγων κατόπιν διαβούλευσης με εκπροσώπους των 23 μελών-σωματείων μας, υπέβαλλε στο Ηλεκτρονικό Περιβαλλοντικό Μητρώο τις ενστάσεις του, προκειμένου να αποτραπεί η αδειοδότηση δύο έργων.

 Συγκεκριμένα για την γνωμοδότηση των δυο αιολικών που έχουν ημερομηνία λήξης της διαδικασίας στο Ηλεκτρονικό Περιβαλλοντικό Μητρώο την 1/12/2021, ήτοι για το αιολικό Χονδροσπάνι (Καράβα) https://eprm.ypen.gr/src/App/w2/3779 και το Αγκαθάκι (Τύμπανος) https://eprm.ypen.gr/src/App/w2/3540.

 Σε πλήρη σύμπνοια με τις αποφάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Αργιθέας για τα συγκεκριμένα έργα, υποβάλλαμε τις ενστάσεις όπως ακριβώς διαμορφώθηκαν από τον αντιδήμαρχο, κ. Θανάση Καραγιώργο και

φυσικά κατόπιν συνεργασίας με τον κ. Χρήστο Φασούλα, μέλος του Δικτύου Φορέων και Πολιτών για την Προστασία των Αγράφων, ο οποίος μας απέστειλε όλες τις πληροφορίες και τις ενστάσεις που συνέταξε, προκειμένου να έχουμε ενημέρωση σε σημαντικά στοιχεία, και με τον οποίο ξεκινήσαμε άριστη συνεργασία για την προστασία της απαράμιλλης φυσικής ομορφιάς της Αργιθέας και όλων των Αγράφων, και οφείλουμε να τον ευχαριστήσουμε για την ενημέρωση και για τη βοήθειά του.

 Τα κείμενα και σχετικές οδηγίες για την εγγραφή στο μητρώο απεστάλησαν σε όλα τα σωματεία μας, με την παράκληση να συμπράξουμε όλοι μαζί σε αυτόν τον αγώνα, καθώς μόνο όλοι μαζί μπορούμε να σώσουμε τα βουνά μας και όλο αυτόν το φυσικό πλούτο που έχουν.

 

Gia koinonika diktia
Θα μας βρείτε και στα κοινωνικά δίκτυα:
 
01 Masthead
 
02 Twitter 2
 
03 F B
 
04 Youtube   05 flickr  

Ο καιρός στο Καταφύλλι
Εφημερίδα
Σελίδες μελών
Τυχαία εικόνα
P_501_Img123.jpg
Πρωτοσέλιδα
Δήμος Αργιθέας
Τελευταία άρθρα