Ela na paiksoume

Koumpouriana

29 - 03 - 2024
Καταφύλλι
Σύλλογοι
Είσοδος μελών
Συνδεδεμένοι χρήστες

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 187 guests και κανένα μέλος

Παραπομπές
Ενημέρωση - ψυχαγωγία

Ela na paiksoume

PIC07641 - Απίστευτες διαδικασίες από τη Δημοτική Αρχή (ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΚΑΙ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ) να εκλέγει 9ΜΕΛΕΣ Διοικητικό Συμβούλιο με την αριθμ. 95/24.10.2014 απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου με Πρόεδρο τον ΙΔΙΟ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ και να μην εκλέγει και Αντιπρόεδρο με αποτέλεσμα να μην μπορεί να συνεδριάσει και να λάβει αποφάσεις και να προβεί σε έργο από τον Οκτώβριο 2014 ως και σήμερα.

DSC07619 - Απίστευτες διαδικασίες ΕΠΑΝΑΛΗΦΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΗ ΔΗΜΟDSC07621ΤΙΚΗ ΑΡΧΗ (ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΚΑΙ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ) ΜΟΛΙΣ ΠΡΟΧΤΕΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΗΣ 3.5.2015 όπου το 7ο ΘΕΜΑ ήταν: Τροποποίηση - συμπλήρωση της αριθμ. 95/2014 απόφασης του δημ. Συμβουλίου «ορισμός Δ.Σ. του Ν.Π.Δ.Δ. με την επωνυμία ΙΣΤΟΡΙΚΟ-ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΟ ΚΑΙ ΛΑΟΓΡΑΦΙΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΑΝΘΗΡΟΥ. Ορισμός μέλους σε αντικατάσταση του παραιτηθέντος μέλους, δημάρχου Αργιθέας».

 - Προέβησαν σε ορισμό μέλους σε αντικατάσταση του παραιτηθέντος Δημάρχου από Προέδρου ΤΟΥ ΜΟΥΣΕΙΟΥ ΧΩΡΙΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΝΑ ΠΡΟΒΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΚΛΟΓΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΟΥ ΜΟΥΣΕΙΟΥ ΟΠΩΣ ΟΦΕΙΛΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΝΟΜΟ (Μετά τον ορισμό των μελών το δημοτικό συμβούλιο εκλέγει από τα μέλη αυτά τον πρόεδρο και τον αντιπρόεδρο του Διοικητικού Συμβουλίου, εκτός της περίπτωσης του δημάρχου ως ορισμένου μέλους που αυτοδικαίως καθίσταται και πρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου. (παρ.1 άρθρο 240 Ν.3463/06) όπως τροποποιήθηκε με την παρ. 16 του άρθρου 20 του Ν. 3731/2008) (ΥΠ.ΕΣ. εγκ. 52/ οικ. 39155/10.10.2014).

 - Αλήθεια πως και γιατί παραιτήθηκε εξήγησε στα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου και με ποιόν τρόπο ο κ. Δήμαρχος - Πρόεδρος αφού γραπτή παραίτησή του με τους λόγους δεν αναγνώσθηκε στο Δημοτικό Συμβούλιο;

 - Και γιατί δεν ήταν παρών να εξηγήσει προφορικά τουλάχιστον τους λόγους παραίτησής του και να ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΣΕΙ ΩΣ ΝΟΜΙΚΟΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΟΥΜΕ 2η ΑΠΟΦΑΣΗ ΛΑΝΘΑΣΜΕΝΗ.

 - Πληροφορίες αναφέρουν πως ο Δήμαρχος την ίδια μέρα παρευρίσκονταν σε Κομματική ομιλία στο Παυσίλυπο Καρδίτσας.

 - Αν αυτό αληθεύει σημαίνει πως με τέτοιες ενέργειες ΥΠΟΒΑΘΜΙΖΕΤΑΙ Η ΑΡΓΙΘΕΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΗΣ.

 - Αλήθεια πόσες φορές συνεδρίασε το Δ.Σ του ΜΟΥΣΕΙΟΥ από αναλήψεως των καθηκόντων σας ως Προέδρου τον Οκτώβριο του 2014 ως σήμερα;

 - ΤΟ ΔΙΣ ΕΞΑΜΑΡΤΕΙΝ ...... ΓΙΑ ΤΟ ΙΔΙΟ ΘΕΜΑ (ΚΑΙ ΟΚΤΩΒΡΙΟ ΚΑΙ ΠΡΟΧΤΕΣ 3.5.2015);

 - Το ΜΟΥΣΕΙΟ ΤΟΥ ΑΝΘΗΡΟΥ-που ιδρύθηκε το 1985 ως Μουσειακή Συλλογή και το 1995 μετετράπη σε ΝΟΜΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ- είναι επίσημο Μουσείο που μέσα σε αυτό φυλάσσονται ΤΑ ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΚΑΙ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΑ ΜΑΣ ΚΕΙΜΗΛΙΑ και που την ευθύνη την έχει η εκάστοτε Δημοτική Αρχή με το Διοικητικό Συμβούλιο που ορίζει και το διοικεί σαν Ν.Π.Δ.Δ.

 - Την ευθύνη έχει και Η ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΑ που μάλιστα παλαιότερα μέλος της ήταν και μέλος του Δ.Σ του Μουσείου μας.

 - ΟΦΕΙΛΕΤΕ ΟΛΟΙ ΣΑΣ- ΔΗΜΑΡΧΟΣ & ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ – να συναισθανθείτε τις ΕΥΘΥΝΕΣ ΣΑΣ και να προβείτε άμεσα στις ΔΕΟΥΣΕΣ ΝΟΜΙΜΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΔΙΟΡΘΩΣΗΣ ΤΩΝ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ ΣΑΣ και να προχωρήσει το ΝΕΟ Δ.Σ σε εργασίες που επιβάλλονται για να είναι στο Μουσείο ΟΙ ΠΡΕΠΟΥΣΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΟΠΩΣ ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ.

 - Σε όσο με αφορά όταν σαν ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΚΑΙ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ του Δήμου ζητήσατε τις απόψεις μου για το Μουσείο Ανθηρού τις λάβατε.

 - Καλόπιστα τα παραπάνω και ελπίζω να μην με αναγκάσετε να επανέλθω με εξειδικευμένα στοιχεία πλέον για την υπόθεση αυτή.

Αθήνα, 6.5.2015
Μενέλαος Παπαδημητρίου
ως Δημότης Αργιθέας

 

Ο καιρός στο Καταφύλλι
Εφημερίδα
Σελίδες μελών
Τυχαία εικόνα
Tyxaia_eikona_135.jpg
Πρωτοσέλιδα
Δήμος Αργιθέας
Τελευταία άρθρα