16 - 07 - 2018
Καταφύλλι
Σύλλογοι
Είσοδος μελών
Συνδεδεμένοι χρήστες

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 55 επισκέπτες και κανένα μέλος

Παραπομπές
Ενημέρωση - ψυχαγωγία
L Kanellopoulos unicef 1Λάμπρος Κανελλόπουλος: Ενεργός πολίτης και
ακάματος κοινωνικός εργάτης

 Ο θάνατος του Λάμπρου Κανελλόπουλου στερεί από την Ελλάδα και τον Κόσμο έναν ενεργό πολίτη και έναν ακάματο κοινωνικό εργάτη.

 Τώρα που ο πόνος καταλαγιάζει και τα σύννεφα από τον ορίζοντα της σκέψης μου φεύγουν, βλέπω ποιο καθαρά το πρόσωπο του, ποιο λαμπερό και ποιο φωτεινό!
  Αυτός ο άνθρωπος, ο ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΣΑΓΑΝΗΣ ήταν ο άνδρας μου. Ένας φιλοσοφημένος άνθρωπος, ένας άνθρωπος που απαξίωνε τα υλικά αγαθά και αναζητούσε τα αγαθά της σκέψης και του πνεύματος στην εφήμερη ζωή μας, ένας ποιητής! Αυτό τον άνθρωπο θέλω να τον αποχαιρετήσω όπως του αξίζει. Με ένα ποίημα γραμμένο από έμενα για εκείνον, τον άνδρα που τόσο πολύ αγάπησα, για τον ΓΡΗΓΟΡΗ ΜΟΥ!

 Ο θάνατός σου στις 12 Μαρτίου 2014 μας συγκλόνισε όλους. Τόσο απρόσμενος, τόσο αιφνίδιος, τόσο τελεσίδικος. Δεν μας έδωσες την ευκαιρία να σε φροντίσουμε, να σου δείξουμε την αγάπη μας, την ευγνωμοσύνη μας, να σου επιστρέψουμε έστω ένα ελάχιστο από όσα σου χρωστάμε. Όπως άλλωστε έκανες σε όλη σου τη ζωή, Μας κρατούσες μακριά από τα προβλήματά σου με περηφάνεια και αξιοπρέπεια. Δεν ήθελες να μας επιβαρύνεις, να μας απασχολήσεις με τίποτα δικό σου, ενώ εσύ νοιαζόσουν και φρόντισες για τον καθένα μας. Ένας μοναχικός ήρωας της ζωής, ένας μεγάλος αγωνιστής.

Ο καιρός στο Καταφύλλι
Σελίδες μελών
Πρωτοσέλιδα
Δι@ύγεια - Δήμος Αργιθέας
Δήμος Αργιθέας
Εκλογές Σεπτ. 2015
Εκλογές 2014
Εκλογές 2012
Εκλογές 2010
Τελευταία άρθρα
Δημοφιλή άρθρα