23 - 05 - 2018
Καταφύλλι
Σύλλογοι
Είσοδος μελών
Συνδεδεμένοι χρήστες

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 53 επισκέπτες και κανένα μέλος

Παραπομπές
Ενημέρωση - ψυχαγωγία

02 Antamoma bloggif 5ade3a76e9be8Το 22ο Παναργιθεάτικο Αντάμωμα, η κορυφαία πολιτιστική εκδήλωση των Αργιθεατών, θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 1 Ιουλίου 2018 και ώρα 11.00 π.μ. στον Άγιο Νικόλαο Βλασίου Αργιθέας.

D S POASΚαλούνται τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου και οι εκπρόσωποι των μελών σωματείων σε διευρυμένη τακτική συνεδρίαση (14η) το Σάββατο 24 Μαρτίου 2018 και ώρα 18:00, στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Μουζακίου, στο Δημαρχείο Μουζακίου.

Η συνεδρίαση θα είναι ανοικτή (σύμφωνα με το άρθρο 13 του καταστατικού της Ομοσπονδίας).

Τα θέματα της ημερησίας διάταξης είναι:

1. Προετοιμασία Ανταμώματος - Στελέχωση Επιτροπής Ανταμώματος.

01 Psifisma 14ou SinedriouΗ Πανελλήνια Ομοσπονδία Αργιθεάτικων Συλλόγων (Π.Ο.Α.Σ.) διοργάνωσε το 14ο Συνέδριο Αργιθεατών στα Βραγκιανά Αργιθέας στις 11 και 12 Αυγούστου 2017 και το οποίο είναι συνέχεια των ιστορικών Παναργιθεάτικων Συνεδρίων.

Σ' αυτό, εκτός από τους συνέδρους που εκπροσώπησαν τους συλλόγους-μέλη της Π.Ο.Α.Σ. και λοιπούς συλλόγους με αναφορά ή τόπο δράσης την Αργιθέα, μετείχαν εκπρόσωποι της Κυβέρνησης, της Περιφέρειας Θεσσαλίας - Περιφερειακής Ενότητας Καρδίτσας, του Δήμου Αργιθέας, γειτονικών Δήμων, «φιλικών» συλλόγων και ομοσπονδιών, ιερείς της Αργιθέας, ενώ οι εργασίες πραγματοποιήθηκαν παρουσία μεγάλης μερίδας Αργιθεατών από κάθε γωνιά της Ελλάδας.

D S POASΤην Παρασκευή 2 Μαρτίου2018 και ώρα 17:00 καλούνται τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αργιθεάτικων Συλλόγων στην δέκατη τρίτη τακτική συνεδρίαση που θα γίνει στα Φάρσαλα, στα γραφεία του Συλλόγου Αργιθεατών Επαρχίας Φαρσάλων «ΠΑΝΑΓΙΑ Η ΣΠΗΛΙΩΤΙΣΣΑ», επί της οδού Π. Τσαλδάρη 6. Δείτε στο χάρτη της google που είναι τα γραφεία του Συλλόγου ΕΔΩ:

Η συνεδρίαση θα είναι ανοικτή (σύμφωνα με το άρθρο 13 του καταστατικού της Ομοσπονδίας).

D S POASΤην Κυριακή 3 Δεκεμβρίου 2017 και ώρα 11:00 καλούνται τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αργιθεάτικων Συλλόγων στην δωδέκατη τακτική συνεδρίαση που θα γίνει στην Αθήνα, στα γραφεία του Συλλόγου Αργιθεατών Θεσσαλών «Η ΕΣΤΙΑ», επί της οδού Σολωμού 35.

Η συνεδρίαση θα είναι ανοικτή (σύμφωνα με το άρθρο 13 του καταστατικού της Ομοσπονδίας).

Τα θέματα της ημερήσιας διάταξης είναι:

01 23 DSC 0122Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε, στις 11 και 12 Αυγούστου 2017 στα Βραγκιανά Αργιθέας, το 14ο Συνέδριο Αργιθεατών με ταυτότητα: «Συνέδριο πολιτιστικής ανάδειξης με αναπτυξιακή κατεύθυνση» και σύνθημα «14ο Συνέδριο Αργιθεατών - “Γέφυρα” με το Αύριο!». Επρόκειτο για το πρώτο Συνέδριο που διοργανώθηκε από την Πανελλήνια Ομοσπονδία Αργιθεάτικων Συλλόγων (ΠΟΑΣ), με νέα αναβαθμισμένη - σε σχέση με τα προηγούμενα Συνέδρια - δομή και μετά από εννέα χρόνια «απουσίας» σχετικών διαδικασιών από την περιοχή. Στη συνδιοργάνωση ήταν η Περιφέρεια Θεσσαλίας - Αντιπεριφέρεια Καρδίτσας, ενώ το Συνέδριο τελούσε υπό την αιγίδα του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού.

D S POASΤο Σάββατο 9 Σεπτεμβρίου 2017 και ώρα 09:00 καλούνται τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αργιθεάτικων Συλλόγων στην ενδέκατη τακτική συνεδρίαση που θα γίνει στο Ανθηρό, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού συμβουλίου, στο Δημαρχείο.

Η συνεδρίαση θα είναι ανοικτή (σύμφωνα με το άρθρο 13 του καταστατικού της Ομοσπονδίας).

Τα θέματα της ημερήσιας διάταξης είναι:

01 AFISA SINEDRIOYΤο 14ο Συνέδριο Αργιθεατών θα πραγματοποιηθεί στις 11 και 12 Αυγούστου στα Βραγκιανά Αργιθέας, στον προαύλιο χώρος του Ι.Ν. Παναγίας Επισκοπής. Η διοργάνωση ανήκει στην Πανελλήνια Ομοσπονδία Αργιθεάτικων Συλλόγων (ΠΟΑΣ), ενώ η διήμερη εκδήλωση θα γίνει υπό την αιγίδα του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού και με τη στήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας- Περιφερειακή Ενότητα Καρδίτσας.

G S POASΤο Σάββατο 9 Σεπτεμβρίου 2017 θα κάνει η Πανελλήνια Ομοσπονδία Αργιθεάτικων Συλλόγων την ετήσια Γενική Συνέλευσή της, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου, στο Δημαρχείο Αργιθέας, στο Ανθηρό.

Ώρα έναρξης της Συνέλευσης: 11:00

Τα θέματα της ημερησίας διάταξης είναι:

1. Έγκριση πεπραγμένων - απολογισμού δράσης και διαχείρισης του Δ.Σ. και των λοιπών οργάνων της Π.Ο.Α.Σ.

01 21o Antamoma afisaΣτην τελική ευθεία βρίσκονται οι προετοιμασίες της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αργιθεάτικων Συλλόγων (ΠΟΑΣ) για τη φετινή διοργάνωση του 21ου Ανταμώματος Αργιθεατών, το οποίο θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 2 Ιουλίου 2017, με ώρα έναρξης 11.30, στον Άγιο Νικόλαο Βλασίου. Στις 8.00 π.μ. θα προηγηθεί θεία λειτουργία χοροστατούντος του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη Θεσσαλιώτιδος και Φαναριοφερσάλων, κ. Τιμόθεου, και αρτοκλασία.

 Στο χώρο του Ανταμώματος, εκτός των χορευτικών των Συλλόγων Αργιθεατών που θα παρουσιάσουν χορούς της Αργιθέας, θα υπάρχει πλούσιες άλλες δράσεις, ενώ Αργιθεάτες μουσικοί αφιλοκερδώς θα διασκεδάσουν παραδοσιακά τους παρευρισκόμενους.

Ο καιρός στο Καταφύλλι
Τυχαία εικόνα
019_35.jpg
Πρωτοσέλιδα
Δι@ύγεια - Δήμος Αργιθέας
Δήμος Αργιθέας
Εκλογές Σεπτ. 2015
Εκλογές 2014
Εκλογές 2012
Εκλογές 2010
Τελευταία άρθρα
Δημοφιλή άρθρα