16 - 07 - 2018
Καταφύλλι
Σύλλογοι
Είσοδος μελών
Συνδεδεμένοι χρήστες

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 61 επισκέπτες και κανένα μέλος

Παραπομπές
Ενημέρωση - ψυχαγωγία

Δελτίο τύπου της Π.Ο.Α.Σ.

05 10214619310867877 Με απόλυτη επιτυχία στέφθηκαν οι προετοιμασίες της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αργιθεάτικων Συλλόγων (ΠΟΑΣ) για τη φετινή διοργάνωση του 22ου Ανταμώματος Αργιθεατών, το οποίο πραγματοποιήθηκε και φέτος στον Άγιο Νικόλαο Βλασίου, την Κυριακή 1 Ιουλίου 2018.

 Παράλληλα, η Συντονιστική Επιτροπή Νεολαίας διοργανώνεσαι για 3η χρονιά τη Συνάντηση Νεολαίας της ΠΟΑΣ, όπου νέοι από όλη την Ελλάδα φιλοξενήθηκαν στην Αργιθέα και περιηγηθήκαν σε μοναδικά μέρη.

DSC 0059 Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Αργιθεάτικων Συλλόγων καλεί τα σωματεία - μέλη της, την Κυριακή 2 Σεπτεμβρίου 2018, σε Τακτική Εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση των Αντιπροσώπων της, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου, στο Δημαρχείο Αργιθέας, στο Ανθηρό.

 Ώρα έναρξης της Συνέλευσης: 11:00.

 Τα θέματα της ημερησίας διάταξης είναι:

03 Antamoma Argitheaton Στην τελική ευθεία βρίσκονται η προετοιμασίες της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αργιθεάτικων Συλλόγων (ΠΟΑΣ) για την φετινή διοργάνωση του 22ου Ανταμώματος Αργιθεατών, το οποίο θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 1 Ιουλίου 2018, με ώρα έναρξης 11:30, στον Άγιο Νικόλαο Βλασίου.

 Παράλληλα, η Συντονιστική Επιτροπή Νεολαίας διοργανώνει για 3η χρονιά την Συνάντηση νεολαίας της ΠΟΑΣ, όπου νέοι από όλοι την Ελλάδα θα φιλοξενηθούν στην Αργιθέα και θα περιηγηθούν σε μοναδικά μέρη αυτής.

02 Antamoma bloggif 5ade3a76e9be8Το 22ο Παναργιθεάτικο Αντάμωμα, η κορυφαία πολιτιστική εκδήλωση των Αργιθεατών, θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 1 Ιουλίου 2018 και ώρα 11.00 π.μ. στον Άγιο Νικόλαο Βλασίου Αργιθέας.

D S POASΚαλούνται τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου και οι εκπρόσωποι των μελών σωματείων σε διευρυμένη τακτική συνεδρίαση (14η) το Σάββατο 24 Μαρτίου 2018 και ώρα 18:00, στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Μουζακίου, στο Δημαρχείο Μουζακίου.

Η συνεδρίαση θα είναι ανοικτή (σύμφωνα με το άρθρο 13 του καταστατικού της Ομοσπονδίας).

Τα θέματα της ημερησίας διάταξης είναι:

1. Προετοιμασία Ανταμώματος - Στελέχωση Επιτροπής Ανταμώματος.

01 Psifisma 14ou SinedriouΗ Πανελλήνια Ομοσπονδία Αργιθεάτικων Συλλόγων (Π.Ο.Α.Σ.) διοργάνωσε το 14ο Συνέδριο Αργιθεατών στα Βραγκιανά Αργιθέας στις 11 και 12 Αυγούστου 2017 και το οποίο είναι συνέχεια των ιστορικών Παναργιθεάτικων Συνεδρίων.

Σ' αυτό, εκτός από τους συνέδρους που εκπροσώπησαν τους συλλόγους-μέλη της Π.Ο.Α.Σ. και λοιπούς συλλόγους με αναφορά ή τόπο δράσης την Αργιθέα, μετείχαν εκπρόσωποι της Κυβέρνησης, της Περιφέρειας Θεσσαλίας - Περιφερειακής Ενότητας Καρδίτσας, του Δήμου Αργιθέας, γειτονικών Δήμων, «φιλικών» συλλόγων και ομοσπονδιών, ιερείς της Αργιθέας, ενώ οι εργασίες πραγματοποιήθηκαν παρουσία μεγάλης μερίδας Αργιθεατών από κάθε γωνιά της Ελλάδας.

D S POASΤην Παρασκευή 2 Μαρτίου2018 και ώρα 17:00 καλούνται τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αργιθεάτικων Συλλόγων στην δέκατη τρίτη τακτική συνεδρίαση που θα γίνει στα Φάρσαλα, στα γραφεία του Συλλόγου Αργιθεατών Επαρχίας Φαρσάλων «ΠΑΝΑΓΙΑ Η ΣΠΗΛΙΩΤΙΣΣΑ», επί της οδού Π. Τσαλδάρη 6. Δείτε στο χάρτη της google που είναι τα γραφεία του Συλλόγου ΕΔΩ:

Η συνεδρίαση θα είναι ανοικτή (σύμφωνα με το άρθρο 13 του καταστατικού της Ομοσπονδίας).

D S POASΤην Κυριακή 3 Δεκεμβρίου 2017 και ώρα 11:00 καλούνται τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αργιθεάτικων Συλλόγων στην δωδέκατη τακτική συνεδρίαση που θα γίνει στην Αθήνα, στα γραφεία του Συλλόγου Αργιθεατών Θεσσαλών «Η ΕΣΤΙΑ», επί της οδού Σολωμού 35.

Η συνεδρίαση θα είναι ανοικτή (σύμφωνα με το άρθρο 13 του καταστατικού της Ομοσπονδίας).

Τα θέματα της ημερήσιας διάταξης είναι:

01 23 DSC 0122Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε, στις 11 και 12 Αυγούστου 2017 στα Βραγκιανά Αργιθέας, το 14ο Συνέδριο Αργιθεατών με ταυτότητα: «Συνέδριο πολιτιστικής ανάδειξης με αναπτυξιακή κατεύθυνση» και σύνθημα «14ο Συνέδριο Αργιθεατών - “Γέφυρα” με το Αύριο!». Επρόκειτο για το πρώτο Συνέδριο που διοργανώθηκε από την Πανελλήνια Ομοσπονδία Αργιθεάτικων Συλλόγων (ΠΟΑΣ), με νέα αναβαθμισμένη - σε σχέση με τα προηγούμενα Συνέδρια - δομή και μετά από εννέα χρόνια «απουσίας» σχετικών διαδικασιών από την περιοχή. Στη συνδιοργάνωση ήταν η Περιφέρεια Θεσσαλίας - Αντιπεριφέρεια Καρδίτσας, ενώ το Συνέδριο τελούσε υπό την αιγίδα του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού.

D S POASΤο Σάββατο 9 Σεπτεμβρίου 2017 και ώρα 09:00 καλούνται τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αργιθεάτικων Συλλόγων στην ενδέκατη τακτική συνεδρίαση που θα γίνει στο Ανθηρό, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού συμβουλίου, στο Δημαρχείο.

Η συνεδρίαση θα είναι ανοικτή (σύμφωνα με το άρθρο 13 του καταστατικού της Ομοσπονδίας).

Τα θέματα της ημερήσιας διάταξης είναι:

Ο καιρός στο Καταφύλλι
Πρωτοσέλιδα
Δι@ύγεια - Δήμος Αργιθέας
Δήμος Αργιθέας
Εκλογές Σεπτ. 2015
Εκλογές 2014
Εκλογές 2012
Εκλογές 2010
Τελευταία άρθρα
Δημοφιλή άρθρα