16 - 07 - 2018
Καταφύλλι
Σύλλογοι
Είσοδος μελών
Συνδεδεμένοι χρήστες

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 72 επισκέπτες και κανένα μέλος

Παραπομπές
Ενημέρωση - ψυχαγωγία

Γράφει ο Δημήτρης Παπακώστας

D Papakostas Το θέμα της παροχής σύμφωνης γνώμης εκ μέρους του Δ.Σ. στην Επενδύτρια Εταιρεία RENEX, για εγκατάσταση Αιολικών (ανεμογεννητριών) στη θέση Χονδροσπάνι, σε υψόμετρο 1.700 μ., της κοινότητας Βλασίου της Ανατολικής Αργιθέας, ανέδειξε τη διαφορετικότητα των απόψεων, που εκφράστηκαν από τους Δημοτικούς συμβούλους και το Δήμαρχο, με ζωντανό και έντονο τρόπο, με γνώμονα πάντα το καλύτερο αποτέλεσμα για τα συμφέροντα της περιοχής.

Argithea3 Ο Πρόεδρος της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Αργιθέας, κ. Λάμπρος Τσιβόλας, καλεί τα μέλη της Επιτροπής στη συνεδρίαση που θα γίνει στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Καταστήματος στο Ανθηρό, την Πέμπτη 28 Ιουνίου 2018 και ώρα 16:00, με τα παρακάτω θέματα:

Argithea3 Ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Αργιθέας, κ. Δημήτρης Παπακώστας, προσκαλεί τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου και τους Προέδρους & Εκπροσώπους των τοπικών Κοινοτήτων, στη δημόσια συνεδρίαση που θα γίνει στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Καταστήματος στο Ανθηρό, την Πέμπτη 28 Ιουνίου 2018 και ώρα 14:00, με τα παρακάτω θέματα:

Argithea3 Ο Πρόεδρος της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Αργιθέας, κ. Λάμπρος Τσιβόλας, καλεί τα μέλη της Επιτροπής στη συνεδρίαση που θα γίνει στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Καταστήματος στο Ανθηρό, την Πέμπτη 28 Ιουνίου 2018 και ώρα 13:00, με τα παρακάτω θέματα:

Θέμα:1ο 

Εισήγηση για 6η τροποποίηση προϋπολογισμού οικονομικού έτους 2018.

Argithea3 Ο Πρόεδρος της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Αργιθέας, κ. Λάμπρος Τσιβόλας, καλεί τα μέλη της Επιτροπής στη συνεδρίαση που θα γίνει στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Καταστήματος στο Ανθηρό, τη Δευτέρα 25 Ιουνίου 2018 και ώρα 13:00, με το παρακάτω θέμα:

Θέμα:1ο

Έγκριση διενέργειας πρόχειρου διαγωνισμού καθορισμός όρων δημοπράτησης του έργου "Αποκατάσταση ζημιών στο οδικό δίκτυο Δήμου Αργιθέας".

Γράφει ο Δημήτρης Παπακώστας

D Papakostas Στη σημερινή αυτοτελή συνεδρίαση του, το Δ.Σ. της ορεινής Αργιθέας συζητήθηκε το σχέδιο νόμου Σκουρλέτη για τη Μεταρρύθμιση στην Τ.Α. / Κλεισθένης 1, που κατά πληροφορίες θα εισαχθεί στη Βουλή αρχές Ιουλίου 2018.

 1. Ο Δήμαρχος Λάμπρος Γ. Τσιβόλας δήλωσε ότι συμφωνεί, στο βασικό πλαίσιο της ΚΕΔΕ και τους άξονες της τοποθέτησης του Δημάρχου Αμφιλοχίας Απόστολου Κοιμήση (Γ.Σ. Δήμων και κοινό Συνέδριο ΚΕΔΕ-ΕΝΠΕ).

Σελίδες μελών
Πρωτοσέλιδα
Δι@ύγεια - Δήμος Αργιθέας
Δήμος Αργιθέας
Εκλογές Σεπτ. 2015
Εκλογές 2014
Εκλογές 2012
Εκλογές 2010
Τελευταία άρθρα
Δημοφιλή άρθρα