23 - 05 - 2018
Καταφύλλι
Σύλλογοι
Είσοδος μελών
Συνδεδεμένοι χρήστες

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 257 επισκέπτες και κανένα μέλος

Παραπομπές
Ενημέρωση - ψυχαγωγία

Argithea3 Ο Πρόεδρος της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Αργιθέας, κ. Λάμπρος Τσιβόλας, καλεί τα μέλη της Επιτροπής στη συνεδρίαση που θα γίνει στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Καταστήματος στο Ανθηρό, την Τρίτη 15 Μαΐου 2018 και ώρα 14:30, με τα παρακάτω θέματα:

Θέμα:1ο

Αποδέσμευση πιστώσεων προϋπολογισμού οικονομικού έτους 2018.

Γράφει ο Δημήτρης Παπακώστας
D Papakostas Ομαλά κύλησε η πέμπτη, για το 2018, συνεδρίαση του Δ.Σ. ΟΡΕΙΝΗΣ ΑΡΓΙΘΕΑΣ.
Η Συμπολίτευση δια του Δημάρχου Λ. Γ. Τσιβόλα υπογράμμισε τις κατακτήσεις της Δημοτικής Αρχής σε θέματα Αναχρηματοδότησης των Δανείων από το ΤΠΔ, της οικονομικής ενίσχυσης του Δήμου από ΥΠΕΣ, (218.000 €) υπέρ ορεινών-με συντονισμένες επισκέψεις του Αντιδημάρχου Οικονομικών Γ. Κατσιάνη και την πίεση του Δικτύου “Πίνδος”, του οποίου προεδρεύει ο Δήμαρχος Αργιθέας.

Argithea3 Ο Πρόεδρος της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Αργιθέας, κ. Λάμπρος Τσιβόλας, καλεί τα μέλη της Επιτροπής στη συνεδρίαση που θα γίνει στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Καταστήματος στο Ανθηρό, την Τρίτη 24 Απριλίου 2018 και ώρα 13:00, με τα παρακάτω θέματα:

Argithea3 Ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Αργιθέας, κ. Δημήτρης Παπακώστας, προσκαλεί τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου και τους Προέδρους & Εκπροσώπους των τοπικών Κοινοτήτων, στη δημόσια συνεδρίαση που θα γίνει στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Καταστήματος στο Ανθηρό, την Τρίτη 24 Απριλίου 2018 και ώρα 14:00, με τα παρακάτω θέματα:

Argithea3 Με την υπ’ αριθ. 58/2018 απόφαση του Δημάρχου Αργιθέας, κ. Λάμπρου Τσιβόλα, ορίζονται νέοι Αντιδήμαρχοι και εντεταλμένοι Σύμβουλοι στο Δήμο.

 - Αντιδήμαρχοι ορίζονται οι: Γεώργιος Κατσιάνης με αντιμισθία, Νικόλαος Τουραλιάς με αντιμισθία, ο Ιωάννης Τσιάκαλος με αντιμισθία και Γεώργιος Παλαμάς χωρίς αντιμισθία (με δήλωσή του).

 - Εντεταλμένοι σύμβουλοι ορίζονται οι Αθανάσιος Καραγιώργος και Ζαχαρούλα Τουραλιά.

Argithea3Ο Πρόεδρος της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Αργιθέας, κ. Λάμπρος Τσιβόλας, καλεί τα μέλη της Επιτροπής στη συνεδρίαση που θα γίνει στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Καταστήματος στο Ανθηρό, τη Δευτέρα 19 Μαρτίου 2018 και ώρα 16:00, με το παρακάτω θέμα:

Σελίδες μελών
Τυχαία εικόνα
T1_10.jpg
Πρωτοσέλιδα
Δι@ύγεια - Δήμος Αργιθέας
Δήμος Αργιθέας
Εκλογές Σεπτ. 2015
Εκλογές 2014
Εκλογές 2012
Εκλογές 2010
Τελευταία άρθρα
Δημοφιλή άρθρα