18 - 07 - 2018
Καταφύλλι
Σύλλογοι
Είσοδος μελών
Συνδεδεμένοι χρήστες

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 134 επισκέπτες και κανένα μέλος

Παραπομπές
Ενημέρωση - ψυχαγωγία

Ανακοίνωση του Ιατρικού Συλλόγου Καρδίτσας

01 Stin Argithea DSC 0689 Την Κυριακή 15 Ιουλίου πραγματοποιήθηκε με πρωτοβουλία του Ιατρικού Συλλόγου Καρδίτσας επίσκεψη από κλιμάκιο εθελοντών ιατρών και νοσηλευτών στο Πετρίλο στη θέση «ΜΑΓΕΙΡΟΣ» του Δήμου Ανατ. Αργιθέας.

 Η επίσκεψη είχε σκοπό την παροχή υπηρεσιών υγείας στους κατοίκους της ευρύτερης περιοχής, οι οποίοι λόγω ηλικίας και δυσκολίας μετακίνησης δεν είναι πάντοτε εύκολο να έχουν πρόσβαση στις δομές υγείας.

 Η ομάδα των εθελοντών ιατρών αποτελούνταν από 10 διαφορετικές ειδικότητες 14 ιατρούς και 3 νοσηλεύτριες.

Pav Pic 1 Ευχαριστώ κ. Πρόεδρε.

 Κυρίες και κύριοι συνάδελφοι,

 Φαντάζομαι συμφωνούμε όλοι, ότι το υπό συζήτηση είναι εξόχως σημαντικό και ουσιώδες. Η σπουδαιότητά του συνίσταται στο γεγονός ότι αποπειράται να ρυθμίσει ζητήματα που αφορούν στον πρώτο βαθμό οργάνωσης, λειτουργίας και διοίκησης της κοινωνίας. Σε αυτό το επίπεδο οι έννοιες είναι πιο απλές, πιο κατανοητές και πιο άμεσες. Αν λοιπόν καταφέρουμε να δημιουργήσουμε, έναν υγιή και αποτελεσματικό πρώτο βαθμό διοίκησης μπορούμε να ελπίζουμε ότι κάποια στιγμή θα φτάσουμε σε ένα συνολικά υγιές και αποτελεσματικό πολιτικό σύστημα.

Γράφει ο Δημήτρης Παπακώστας

02 Plateia Argyriou IMG 20180715 Η πλατεία Αργυρίου Αχελώου Αργιθέας ολοκληρώθηκε μέσα από το πρόγραμμα ΕΣΠΑ - Αναπλάσεις χώρων και αποτελεί χειροπιαστή απόδειξη ότι η πολιτική στην τοπική αυτοδιοίκηση είναι μια ευγενής σκυταλοδρομία, όπου ο καθένας μας παραλαμβάνει από τον προηγούμενο αιρετό και παρουσιάζει ολοκληρωμένο έργο υπέρ της τοπικής κοινωνίας.

Γράφει ο Δημήτρης Παπακώστας

 D PapakostasΣτις δυτικές Δημοκρατίες η Βουλή νομοθετεί!

 * Το Σύνταγμα (αρθρο 26) ορίζει:

 1. Η νομοθετική λειτουργία ασκείται από τη Βουλή και τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας.

 2. Η εκτελεστική ..... από τον πρόεδρο της Δημοκρατίας και την Κυβέρνηση.

 ** Άρθρο 101:

 1. Η διοίκηση του Κράτους οργανώνεται σύμφωνα με το Αποκεντρωτικό σύστημα.

Γράφει ο Δημήτρης Παπακώστας

Papakostas D Επιτέλους! Ξεκινά το πιο σημαντικό οδικό έργο για την πολύπαθη Πατρίδα, την ορεινή, δυσπρόσιτη αλλά πανέμορφη Αργιθέα...

 Ασφαλτόστρωση στον περιφερειακής ευθύνης δρόμο από "Διασταύρωση Ι. Μ. Σπηλιάς, που έκανε το .... θαύμα της, Λίμνη Στεφανιάδας - Αετοχώρι - Β Μάραθο - Διαστ. Βραγκιανών" (συνολικά 15 χλμ.).

 Επιτέλους!

Logo

 Σε εξέλιξη βρίσκεται η διαδικασία υποβολής αιτήσεων-δηλώσεων για συμμετοχή στην Πανελλαδική Εκθεσιακή Αγορά Πιστοποιημένων Βιολογικών Προϊόντων, Ειδών Χειροτεχνίας και οικολογικών δραστηριοτήτων της 18ης Οικολογικής Γιορτής Καρδίτσας που οργανώνει, από 20 έως 23 Σεπτεμβρίου 2018, η ΟικόΣφαιρα (Κίνηση για τον άνθρωπο, το περιβάλλον και την ποιότητα ζωής).

Ο καιρός στο Καταφύλλι
Σελίδες μελών
Πρωτοσέλιδα
Δι@ύγεια - Δήμος Αργιθέας
Δήμος Αργιθέας
Εκλογές Σεπτ. 2015
Εκλογές 2014
Εκλογές 2012
Εκλογές 2010
Τελευταία άρθρα
Δημοφιλή άρθρα