23 - 05 - 2018
Καταφύλλι
Σύλλογοι
Είσοδος μελών
Συνδεδεμένοι χρήστες

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 172 επισκέπτες και κανένα μέλος

Παραπομπές
Ενημέρωση - ψυχαγωγία

Γράφει ο Δημήτρης Μιχαηλίδης

01 Mixailidis Dimitris Το Σάββατο, 26 Μαΐου 2018, στις 18:00, στο ξενοδοχείο ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΞΕΝΙΑ, στις Σέρρες, στα πλαίσια του Διεθνούς Συνεδρίου «Αγροδιατροφικός Τομέας, Νέες Τεχνολογίες, Επιχειρηματικότητα, Τοπική Ανάπτυξη» θα έχουμε την ευκαιρία να προσεγγίσουμε λίγο περισσότερο την Τοπική ή Κοινοτική Ανάπτυξη με εισηγητή τον κ. Δημήτρη Μιχαηλίδη (ΑγροΝέα).

Σημαντική η επίσκεψη στην Αργιθέα και στην Κοιλάδα του Αχελώου

03 Summer School

Γράφει ο Μενέλαος Παπαδημητρίου

 Το Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών με δελτίο τύπου ανακοίνωσε την διοργάνωση Θερινού Σχολείου στα Τρίκαλα Θεσσαλίας. σε δύο περιόδους (28 Μαΐου - 3 Ιουνίου και 4 Ιουνίου - 10 Ιουνίου 2018).

 Συγκεκριμένα η ανακοίνωση με σχετικό δελτίο τύπου που εξέδωσε έχει ως εξής:

Β. Τσιάκος: Παρεμβαίνουμε για να αποκαταστήσουμε τις ζημιές και να αυξήσουμε την οδική ασφάλεια

15 Ergasies sintirisis dromon Εκτεταμένες παρεμβάσεις συντήρησης σε πολλά τμήματα του οδικού δικτύου της Περ. Ενότητας Καρδίτσας εκτελεί αυτό το χρονικό διάστημα η Περιφέρεια Θεσσαλίας - Περ. Ενότητα Καρδίτσας.

 Πρόκειται για δυο εργολαβίες συνολικού προϋπολογισμού 1.600.000 ευρώ.

03 Afisa Astrovradias 2018 Η 30η Ιουνίου καθιερώθηκε στις 3 Δεκεμβρίου 2014 ως «Ημέρα Αστεροειδών». Την ημέρα αυτή διοργανώνονται πολλές εκδηλώσεις για την ενημέρωση του κόσμου. Ανοίγουν Αστεροσκοπεία για το κοινό, γίνονται διαλέξεις, προβολές κ. α.

 Η Αστρονομική και Αστροφυσική Εταιρεία Δυτικής Ελλάδος αποφάσισε φέτος (2018) να γιορτάσει την ημέρα αυτή στην Κοιλάδα του Αχελώου και συγκεκριμένα στη θέση Λάκες Αχελώου (Ρεσόρια), στη μέση σχεδόν της διαδρομής Εμπεσός (7 χλμ. Περίπου) - Περδικάκι (8,5 χλμ περίπου).

07 Sinedrio Serres Διεθνές Συνέδριο με θέμα Αγροτοδιατροφικός Τομέας, Νέες Τεχνολογίες, Επιχειρηματικότητα, Τοπική Ανάπτυξηοργανώνουν ο Δήμος Σερρών και το Πανεπιστήμιο Μακεδονίας με την υποστήριξη του Κέντρου Επιχείρησης & Καινοτομίας Σερρών. Το Συνέδριο θα γίνει στις 24, 25 και 26 Μαΐου στις Σέρρες, στο ξενοδοχείο «Φίλιππος Ξενία» και είναι υπό την αιγίδα του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων.

 Το πρόγραμμα του Συνεδρίου:

Γράφει ο Δημήτρης Παπακώστας
D Papakostas Αγριεύει η κόντρα μεταξύ Τοπικής Αυτοδιοίκησης και Κυβέρνησης.....

 Στην επιτροπή Περιφερειών της Βουλής, σήμερα αποβλήθηκε με απόφαση του προέδρου της επιτροπής, ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας και πρόεδρος ΕΝ.Π.Ε. Κ. Αγοραστός και ο πρόεδρος Δ.Σ. Κ.Ε.Δ.Ε. Γ. Πατούλης αποχώρησε.

 Ο ΥΠ. ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ Π. Σκουρλέτης δεν δέχθηκε αντιπροσωπευτική ομάδα Αυτοδιοικητικών, σήμερα ..... κλειστή η πόρτα του υπουργείου Εσωτερικών για το Δ.Σ. της Κ.Ε.Δ.Ε.

Ο καιρός στο Καταφύλλι
Σελίδες μελών
Τυχαία εικόνα
T1_22.jpg
Πρωτοσέλιδα
Δι@ύγεια - Δήμος Αργιθέας
Δήμος Αργιθέας
Εκλογές Σεπτ. 2015
Εκλογές 2014
Εκλογές 2012
Εκλογές 2010
Τελευταία άρθρα
Δημοφιλή άρθρα