26 - 04 - 2018
Καταφύλλι
Σύλλογοι
Είσοδος μελών
Συνδεδεμένοι χρήστες

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 267 επισκέπτες και κανένα μέλος

Παραπομπές
Ενημέρωση - ψυχαγωγία

02 TragedyCommon5 Το Κ.Π.Ε. Μουζακίου διοργάνωσε την Τετάρτη 25 Απριλίου 2018 στην Καρδίτσα ημερίδα με θέμα: «Η τραγωδία των κοινών - Μία διαχρονική τραγωδία» στην αίθουσα της Δημοτικής Πινακοθήκης Καρδίτσας.

 Η ημερίδα απευθυνόταν σε εκπαιδευτικούς Α/θμιας και Β/θμιας Εκπαίδευσης της Περιφερειακής Ενότητας Καρδίτσας και στην εκδήλωση παραβρέθηκε και χαιρέτισε ο Διευθυντής της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Καρδίτσας κ. Παπανούσκας Μιχάλης.

01 20 Afises Την Παρασκευή 27 και το Σάββατο 28 Απριλίου 2018, η Αερολέσχη Δυτικής Θεσσαλίας θα βρίσκεται στη Δημοτική Αγορά Καρδίτσας.

 Στον αίθριο χώρο της Αγοράς θα γίνει έκθεση και επίδειξη αεραθλητικού υλικού για τη διάδοση του αεραθλητισμού και της αεροπορικής ιδέας.

 Οι επισκέπτες θα ενημερωθούν για:

στην μεγαλύτερη ταυτόχρονη εθελοντική δράση της χώρας!

06 Moloxa 2018 Ο ΕΟΣΚ και ο Σύλλογος Απανταχού Μολοχιωτών είναι οι διοργανωτές της δράσης, που αφορά τον καθαρισμό του μονοπατιού από το Αγραφιώτικο χωριό Μολόχα μέχρι το εξωκλήσι του Προφήτη Ηλία.

 Το μήκος του μονοπατιού είναι περίπου ενάμιση χιλιόμετρο και θα γίνει απομάκρυνση πεσμένων κορμών δέντρων, της χαμηλής βλάστησης και βελτίωση της βατότητας.

Γράφει ο Δημήτρης Παπακώστας
D Papakostas Θετικές ειδήσεις από τη συνάντηση του προέδρου Δ.Σ. της Αργιθέας Δημ Παπακώστα με στελέχη του Κ.Υ. Μουζακίου, τον Κ. Σκρέτα και Δ. Πούπη (κοινοτάρχη Πετρωτού Αργιθέας), στις 24/4/2018, στο γραφείο τους.

 Όπως μας ενημέρωσαν οι διαδικασίες επιταχύνονται (επιτέλους), σύντομα θα κληθεί ο ιδιοκτήτης-εκμισθωτής του πολύ προσβάσιμου ακινήτου που επιλέχθηκε από την αρμόδια επιτροπή της 5ης ΥΠΕ Θεσσαλίας, για κάποιες προσθήκες και δέουσες ενέργειες.

02 IMG 2272 Βρισκόμαστε εδώ σήμερα όλοι εμείς, γιατί πράγματι υπάρχει σοβαρό πρόβλημα στον κλάδο της προβατοτροφίας και της αιγοτροφίας. Το πρόβλημα, δεν αφορά μόνο τους κτηνοτρόφους και τους επαγγελματίες των οποίων το αντικείμενο συνδέεται άμεσα ή έμμεσα με την κτηνοτροφία (και είναι πολλά), αφορά συνολικά την εθνική οικονομία.

01 Evdomada emvoliasmou image001 Η Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Εμβολιασμού και Ανοσοποίησης που πραγματοποιείται στις 23-27 Απριλίου 2018, αποτελεί μία πρωτοβουλία η που υλοποιείται από τα κράτη μέλη και συντονίζεται από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας (ΠΟΥ). Για μία εβδομάδα, όλες οι χώρες οργανώνουν δραστηριότητες με κύριο σκοπό την ενημέρωση του πληθυσμού σχετικά με τα οφέλη των εμβολίων σε κάθε στάδιο της ζωής.

Ο καιρός στο Καταφύλλι
Σελίδες μελών
Τυχαία εικόνα
107_0582.jpg
Πρωτοσέλιδα
Δι@ύγεια - Δήμος Αργιθέας
Δήμος Αργιθέας
Εκλογές Σεπτ. 2015
Εκλογές 2014
Εκλογές 2012
Εκλογές 2010
Τελευταία άρθρα
Δημοφιλή άρθρα