18 - 07 - 2018
Καταφύλλι
Σύλλογοι
Είσοδος μελών
Συνδεδεμένοι χρήστες

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 61 επισκέπτες και κανένα μέλος

Παραπομπές
Ενημέρωση - ψυχαγωγία
Γράφουν: Δ. Παπακώστας & Β. Καμζέλης
01 AFISA SINEDRIOYΤο διήμερο 11 και 12 Αυγούστου 2017, η καρδιά των 15.000 Αργιθεατών, ντόπιων & απόδημων, θα "κτυπά" στον Ιερό περίβολο της Παναγίας - Επισκοπής, στην κοιλάδα του ποταμού Αχελώου (90 χλμ. από την Καρδίτσα και από την Άρτα), στον αξιοθαύμαστο οικοσυνεδριακό χώρο.

Με πρωτοβουλία της δυναμικής ΠΟΑΣ, της προέδρου Ν. Μαυραντζά και των μελών του Δ.Σ., οργανώνεται εφέτος, με νέα μορφή, δομή και περιεχόμενο, μετά από "αγρανάπαυση", ίσως ωφέλιμη για την αναγκαία καταλλαγή, οκτώ ετών (το 13ο - 2009, πάλι Ι. Μ. ΣΩΤΗΡΟΣ ΒΡΑΓΚΙΑΝΩΝ).

Το 14ο Συνέδριο όλων των Αργιθεατών ντόπιων και απόδημων, ανά την Ελλάδα. Οι Αργιθεάτες της Διασποράς, "κλείνουν στις καρδιές τους" με αγάπη, γνήσιο πατριωτισμό και θύμησες, την ιδιαίτερη ορεινή τους Πατρίδα. Τα χωριά, τις εκκλησίες, τους ανθρώπους, τα τραγούδια....

Έχουμε αναδειχθεί, διαχρονικά, σε ένα "ισχυρότατο Λόμπυ", υποστηρικτή των δικαίων μας, που σέβονται και... φοβούνται, φίλοι και αντίπαλοι...

Οι ξεχωριστές Εισηγήσεις του Γ. Γ. Ανδρέα Στεργίου, του Αργιθεάτη καθηγητή ΤΕΙ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ Π. ΓΟΥΛΑ, του κοινοτάρχη Ανάβρας κ. Τσουκαλά και των νέων στελεχών της ΠΟΑΣ, οι υψηλές παρουσίες Πολιτικών, - και Κυβερνητικών Στελεχών, ακούγεται - Αυτοδιοικητικών, Φορέων, των Συνέδρων και όλων των Αργιθεατών όπου γης & Φίλων γειτόνων μας, από Τετραφυλλία, Βάλτο, Άγραφα, Τρίκαλα, εγγυώνται ένα ώριμο, παραγωγικό, ποιοτικό Αναπτυξιακό Τοπικό Συνέδριο.

Ως πλειοψηφών Δημοτικός Σύμβουλος Βραγκιανών και περιφέρειας Αχελώου, του ορεινού Καλλικρατικού Δήμου Αργιθέας, και ως Πρόεδρος της τοπικής Κοινότητας (ο δεύτερος), καλωσορίζουμε όλους, ευχαριστούμε την ΠΟΑΣ για την επιλογή του χώρου της Επισκοπής Βραγκιανών, το Υπ Πολιτισμού (αιγίδα του), τον Περιφερειάρχη Κ. Αγοραστό και τον Αντιπερ/χη Β. Τσιάκο για την ολόθερμη συνδρομή τους.

Όλοι την Παρασκευή & Σάββατο (11/12-8-17) στα Βραγκιανά!!!

Κτίζουμε τη "γέφυρα με το αύριο"!!!

Ευχόμαστε καλές εργασίες και θετικά αποτελέσματα!

Δ. Κ. Παπακώστας- Αιρετός Τ. Α 1999-2019
Βασ. Η. Καμζέλης .Κοινοτάρχης Βραγκιανών Αργιθέας

Ο καιρός στο Καταφύλλι
Σελίδες μελών
Πρωτοσέλιδα
Δι@ύγεια - Δήμος Αργιθέας
Δήμος Αργιθέας
Εκλογές Σεπτ. 2015
Εκλογές 2014
Εκλογές 2012
Εκλογές 2010
Τελευταία άρθρα
Δημοφιλή άρθρα