Ela na paiksoume

Koumpouriana

19 - 04 - 2024
Καταφύλλι
Σύλλογοι
Είσοδος μελών
Συνδεδεμένοι χρήστες

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 266 guests και κανένα μέλος

Παραπομπές
Ενημέρωση - ψυχαγωγία

Ela na paiksoume

Palo logo Η Palo είναι η πρώτη μηχανή αναζήτησης ειδήσεων στην Ελλάδα. Έφερε την επανάσταση στο ελληνικό διαδίκτυο, εισάγοντας το εύκολο ψάξιμο των ειδήσεων από τον έλληνα χρήστη.

 Αποτελεί έναν ανεξάρτητο, εναλλακτικό, συγκεντρωτικό τρόπο παρουσίασης όλης της ελληνόφωνης ειδησεογραφίας χωρίς να υπάρχει ανθρώπινη παρέμβαση στην ιεράρχηση και παρουσίαση των ειδήσεων.  Όλες οι σελίδες δημιουργούνται με αυτόματο τρόπο μέσω αλγορίθμων.

 Παρουσιάζει ειδήσεις, απόψεις, blogs, βίντεο, εικόνες, πρωτοσέλιδα, τον καιρό, το πρόγραμμα της τηλεόρασης κ.α. σε ένα μοναδικό συνδυασμό.

 Το palo χρησιμοποιεί την τεχνολογία για να δημιουργήσει συσχετισμούς και διασυνδέσεις μεταξύ πληροφοριών, που προέρχονται από ειδησεογραφικές πηγές στο διαδίκτυο. Συλλέγει αυτόματα ειδήσεις, από 1.411 ελληνόφωνες ειδησεογραφικές πηγές (ιστότοπους) και 10.281 blogs σε ολόκληρο τον κόσμο, τις οποίες ομαδοποιεί θεματικά, δίνοντας τη δυνατότητα στον αναγνώστη να διαβάσει πώς παρουσιάζεται η ίδια είδηση από διαφορετικούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς. Όλες οι ειδήσεις ενημερώνονται κάθε 3 λεπτά, ιεραρχούνται αυτόματα και ομαδοποιούνται με βάση το θέμα της είδησης - μέσω αλγόριθμων - χωρίς ανθρώπινη παρέμβαση.

 Το Palo δεν είναι μόνο αυτό, είναι και πολλά άλλα. Πρόσφατα, η Paloservices ήταν παρούσα σε μία ακόμα μεγάλη εκδήλωση του κλάδου, συμμετέχοντας στο «Social Media Conference 2018», που έγινε στο κτίριο της ΟΤΕ Academy. Την εταιρία εκπροσώπησε με την παρουσίασή της η Client Service Director, κα Μαρίνα Γράψα, ξεχωρίζοντας σε ένα πλήθος Social Media Experts από την Ελλάδα και το εξωτερικό.

 Διαβάστε αποσπάσματα από το δελτίο τύπου που εξέδωσε η Paloservices μετά την διεθνή εκδήλωση «Social Media Conference 2018».

 {Η Paloservices δήλωσε παρούσα σε ακόμα ένα μεγάλο event του κλάδου, συμμετέχοντας στο «Social Media Conference 2018». Την εταιρία εκπροσώπησε με την παρουσίαση της η Client Service Director, Μαρίνα Γράψα, ξεχωρίζοντας σε ένα πλήθος Social Media Experts από την Ελλάδα και το εξωτερικό.

 Στις θεματικές του Conference συμπεριλήφθηκαν: Social Media Trends, Social Strategies, Content Creation, Social Analytics και Influencer Marketing. Η Client Service Director της εταιρίας, ενεπλάκη στις δύο τελευταίες με θέμα της παρουσίασης της: «Trends & Tips for Social Media Insights». Πρόκειται για ανάλυση των τάσεων της αγοράς, συμβουλές για αποδοτικότερα Social Media Insights, και παρουσίαση των Social Media Analytics με την χρήση πραγματικών case studies.

 Η συλλογή των στοιχείων της παρουσίασης της κας. Γράψα πραγματοποιήθηκε μέσω της τεχνογνωσίας και της σύγχρονης υποδομής της Paloservices, προσελκύοντας το ενδιαφέρον των συμμετεχόντων και αντικατοπτρίζοντας την ποιότητα των Analytics και του Client Service που παρέχει αδιαλείπτως η εταιρία.

 «Δηλώνουμε για ακόμα μια φορά παρόντες στα σημαντικότερα event που απασχολούν τον κλάδο, παρουσιάζοντας την καινοτόμα τεχνογνωσία που αναπτύσσουμε και παρέχουμε στους πελάτες μας» δήλωσε με την σειρά του ο CEO και ιδρυτής της εταιρίας Παναγιώτης Τσαντίλας, για να συμπληρώσει: «Η παρουσίαση της κας Γράψα αποδεικνύει την ετοιμότητα και ποιότητα των τεχνολογιών μας, που ξεχωρίζουν σε ολόκληρη την ΝΑ Ευρώπη και μας καθιστούν από τους σημαντικότερους πυλώνες της αγοράς σε σχέση με τον ανταγωνισμό»}.

 Στο πλαίσιο συνεργασίας μας με την Palo, το katafylli.gr προσφέρει σύνδεσμο με τίτλο «Τα νέα της Θεσσαλίας στο palo.gr» με τις ειδήσεις όλης της Θεσσαλίας, από όπου οι αναγνώστες μας μπορούν να οδηγηθούν απευθείας στις ειδήσεις που προέρχονται από όλα τα ειδησεογραφικά δίκτυα της Θεσσαλίας, όπως τις συλλέγει το Palo.

Ο καιρός στο Καταφύλλι
Εφημερίδα
Σελίδες μελών
Τυχαία εικόνα
T_107_0503.jpg
Πρωτοσέλιδα
Δήμος Αργιθέας
Τελευταία άρθρα