15 - 10 - 2018
Καταφύλλι
Σύλλογοι
Είσοδος μελών
Συνδεδεμένοι χρήστες

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 64 επισκέπτες και ένα μέλος

Παραπομπές
Ενημέρωση - ψυχαγωγία

Papakostas D Με αφορμή άρθρο του ακούραστου Κ. Π. Τσιάκαλου, Δ/ντη του έγκριτου και πατριωτικού katafylli.gr, του οποίου η επισκεψιμότητα συνεχώς ανεβαίνει, για την "ανύπαρκτη ιντερνετική κάλυψη" της Αργιθέας & την cosmote, είναι η ώρα να αναδείξουμε το μεγάλο πρόβλημα του ψηφιακού αποκλεισμού, του χάσματος, των ανισοτήτων που βιώνει η όμορφη ορεινή περιοχή μας.

 * Τη δεκαετία του 2000 νικήσαμε, με κοινό μεγάλο αγώνα, τον οδικό αποκλεισμό, τους χωματόδρομους, ήλθε η άσφαλτος σε όλα τα χωριά!

 * Σύντομα αναμένονται ευχάριστες ειδήσεις για χρηματοδότηση έργων Ασφαλτόστρωσης έως Γέφυρα Καταφυλλίου - Αυλακίου και έως Ρόγκια (όρια Ευρυτανίας).

 Οι Βουλευτές Καρδίτσας, το Υπουργείο Υποδομών, ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας επεξεργάζονται τη στήριξη της ορεινής Πατρίδας.

 # Η cosmote, ένας πανίσχυρος οργανισμός, στηρίζει την επικοινωνία.

 Όμως χρειάζεται αναβάθμιση του δικτύου της....

 Ο Υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής [μαζί και ο στενός συνεργάτης του Κώστας Θ. Αγόρης (Δημότης Βραγκιανών)], έχουν δεσμευθεί για την ψηφιακή και τηλεοπτική κάλυψη των χωριών, αποδεχόμενος το τεκμηριωμένο υπόμνημα του Δημάρχου Αργιθέας, στην επίσκεψη του (Μάιο 2017-Μουζακι).

 # Στα ψηφιακά ζητήματα έχει εργαστεί, και συνεχίζει, αθόρυβα και εντατικά ο επί σειρά ετών Αντιδήμαρχος Ηλεκτρονικής διακυβέρνησης Θαν. Καραγεώργος.

 Δουλειά που ίσως είναι μη εμφανής, αλλά λίαν απαραίτητη για την όλη λειτουργία των συστημάτων διοίκησης και επικοινωνίας του δυσπρόσιτου Δήμου των είκοσι κοινοτήτων. Να λέμε και τα θετικά, να μη μηδενίζεται το έργο της Αυτοδιοίκησης.

 * Καλούμε το υπουργείο Ψηφιακής Πολιτικής να επιταχυνθεί η όλη διαδικασία για γρήγορο ίντερνετ και κανάλια τηλεόρασης στον Αχελώο, την Αργιθέα!

 ** Τη μεγάλη και φίλη της περιοχής, εταιρεία, την ΤΕΡΝΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ, να συνδράμει για τον ψηφιακό εκσυγχρονισμό των χωριών περιοχής Αχελώου, στα πλαίσια της μακρόχρονης αγαστής συνεργασίας μας (Πυλώνες, Υδροηλεκτρικό Δαφνοζωνάρας - Καταφυλλίου κ.λπ.) και Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης.

 Να συγχαρούμε το katafylli.gr για την προσφορά του, τη στήριξη, την προβολή!!!

 Να ευχηθούμε ποιότητα, μακροημέρευση, επιτυχίες!!!

 Όλοι μαζί, με Πατριωτική Ενότητα για Σύγχρονη-Ανθρώπινη-Ψηφιακή Αργιθέα!

Δημήτρης Παπακώστας.... Βραγκιανά 4/8/18

Ο καιρός στο Καταφύλλι
Σελίδες μελών
Πρωτοσέλιδα
Δι@ύγεια - Δήμος Αργιθέας
Δήμος Αργιθέας
Εκλογές Σεπτ. 2015
Εκλογές 2014
Εκλογές 2012
Εκλογές 2010
Τελευταία άρθρα