Koumpouriana

17 - 06 - 2021
Καταφύλλι
Σύλλογοι
Είσοδος μελών
Συνδεδεμένοι χρήστες

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 160 guests και κανένα μέλος

Παραπομπές
Ενημέρωση - ψυχαγωγία

Ela na paiksoume

Ήρθε η ώρα της ανάπτυξης κι αυτό θα γίνει με τη ΝΔ

Psaxoulas Orestis Βρισκόμαστε μπροστά σε κρίσιμες εκλογικές αναμετρήσεις. Αναμετρήσεις που δρομολογούν αλλαγές στην Ευρώπη, την τοπική αυτοδιοίκηση, τις περιφέρειες αλλά και σε εθνικό επίπεδο, καθότι ο εκλογικός κύκλος θα κλείσει εντός του τρέχοντος έτους με τις βουλευτικές, που θα φέρουν στο τιμόνι της χώρας μια νέα κυβέρνηση. Κοινή πλέον είναι η πεποίθηση πως η παρούσα κυβέρνηση παίζει το τελευταίο της χαρτί, προκειμένου να ελαχιστοποιήσει την απώλεια του εκλογικού της ποσοστού.

 Οι πολίτες διαψεύστηκαν πικρά από την διακυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ με την συμπαιγνία ασφαλώς των ΑΝ.ΕΛ.
που ξεπουλήθηκαν και οδήγησαν τα ¾ του Ελληνικού Λαού στην εξαθλίωση με εμφανές το αποτέλεσμα 4 εκατομμύρια Ελλήνων να χρωστούν στην Εφορία και να διαλύσουν τη μικρομεσαία επαγγελματική τάξη. Με λίγα λόγια τελείωσαν ολόκληρη την χώρα που σέρνεται χωρίς κανένα όραμα και κυρίως χωρίς καμία αναπτυξιακή προοπτική.

 Ωστόσο οι αναλύσεις και οι επισημάνσεις περιττεύουν στην παρούσα στιγμή γιατί όλοι έχουμε πεισθεί ότι η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ είναι μια επικίνδυνη κυβέρνηση με επικεφαλής τον πρωθυπουργό που δεν διστάζει να ξεπουλήσει τα πάντα. Αφού καταρράκωσε κάθε έννοια της Αριστεράς υπακούοντας πλήρως στο Διευθυντήριο της Ευρώπης, στο ΝΑΤΟ και τις Ηνωμένες Πολιτείες, τώρα προσπαθεί να διχάσει τον Ελληνικό Λαό με την επίκληση σκανδάλων. Όποιος διαφωνεί με τον Τσίπρα είναι φασίστας ακροδεξιός κ.τ.λ. ενώ αυτός επαίρεται πως είναι προοδευτικός και εκφραστής της Δημοκρατίας. Οι ψηφοφόροι δεν μπορούν να χωνέψουν τα μεγάλα ψέματα του. Είδαν και βίωσαν ακριβώς τα αντίθετα από εκείνα που υποσχέθηκε. Το κίνημα δεν πληρώνω μετατράπηκε σε «δεν κληρονομώ». Τα σπίτια περνούν καθημερινά στα χέρια των τραπεζιτών, ο ΕΝΦΙΑ είναι παρών, η φορολογική αφαίμαξη διέλυσε ακόμα και τους νοικοκυραίους επαγγελματίες η ανεργία των νέων παραμένει στο 40%, τα απόνερα των μνημονίων που κι αυτός (ο Τσίπρας) ψήφισε ταρακουνούν την χώρα μας. Επιπλέον βλέπουμε να κυνηγιέται ο Έλληνας και να απολαμβάνει προνομίων ο ξένος που εισήλθε παράνομα. Βλέπουμε πως αντί να υπάρξει ανάπτυξη στον τόπο μας επιλέγεται η πολιτική των επιδομάτων. Κατανοητή η αγωνία του κ. Τσίπρα αλλά έτσι δεν πάει μπροστά μια χώρα. Κατά συνέπεια ήρθε η στιγμή να αναλογισθούμε όλοι τις ευθύνες μας και να οδηγήσουμε στην διακυβέρνηση της χώρας την ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, που πιστεύει:

  • Στην πρόοδο
  • Την ανάπτυξη
  • Την ευημερία
  • Τη νέα γενιά

 Τέλος εμείς, τα στελέχη της, που βρισκόμαστε στην πρώτη γραμμή θα αγωνιστούμε για την ανάκτηση όλων των χαμένων ευκαιριών από το νoμό μας και θα βρεθούμε κοντά σε όλες τις παραγωγικές τάξεις.

Ο καιρός στο Καταφύλλι

01 Faslis Xristos

Σελίδες μελών
Πρωτοσέλιδα
Δι@ύγεια - Δήμος Αργιθέας
Δήμος Αργιθέας
Εθνικές εκλογές Ιουλίου 2019
Αυτοδιοικητικές εκλογές 2019
Εκλογές Σεπτ. 2015
Εκλογές 2014
Εκλογές 2012
Τελευταία άρθρα