s70 smart

Koumpouriana

16 - 09 - 2019
Καταφύλλι
Σύλλογοι
Είσοδος μελών
Συνδεδεμένοι χρήστες

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 249 επισκέπτες και κανένα μέλος

Παραπομπές
Ενημέρωση - ψυχαγωγία

Ela na paiksoume

D Papakostas Η πολύχρονη εμπειρία, η μακρόχρονη δράση μας στα κοινά και στις τοπικές υποθέσεις της Ορεινής Πατρίδας, του Αχελώου & ΑΡΓΙΘΕΑΣ, της Καρδίτσας και Θεσσαλίας, μου επιτρέπουν με ταπεινότητα να σημειώσω τις ακόλουθες παρατηρήσεις, για το επίπεδο του διαλόγου και της δημοκρατικής αντιπαράθεσης που διεξάγεται ενόψει των τοπικών εκλογών:

 1. Γενικα ο διάλογος γίνεται σε καλά επίπεδα, με αλληλοσεβασμό και αυτοσυγκράτηση.

 Οι επικεφαλής των τριών Συνδυασμών στο Δήμο Αργιθέας και τα στελέχη που είναι υποψήφιοι για Αιρετή θέση,
στέκονται, στη συντριπτική πλειοψηφία τους, με ευπρέπεια και ευγένεια.

 2. Ομως, παρατηρούνται σε πλατφόρμες και προσωπικούς λογαριασμούς μέσων κοινωνικής δικτύωσης, ορισμένα.... φάλτσα και τοξικές αναρτήσεις, από άτομα που είτε θεωρούν τον εαυτό τους ως.... "επικοινωνιολόγους ολκής", είτε έχουν αναλάβει εργολαβικά τη... βρώμικη δουλειά της.... λασπολογίας κατά των αντιπάλων.....

 Στηλιτεύσαμε πρόσφατα σχόλια κατά του Γραμματέα ΚΕ ΣΥΡΙΖΑ (τον αποκάλεσαν..... γκαφατζή με γκαιμπελίστικη κ.λπ. απαράδεκτα) από συγκεκριμένο.... ωρυόμενο σχολιογράφο, που ισχυρίζεται ότι υποστηρίζει και παλεύει για το Συνδυασμό της "νέας εποχής".

 3. Αμέσως, κατέβηκε η εν λόγω ανάρτηση, ενδεικτικό της βιασύνης, της σύγχυσης και της επικοινωνιακής ανεπάρκειας, καθότι αντιλήφθηκαν, έστω και αργά, το σφάλμα και τη ζημιά που προκαλεί η τοξικότητα των σχολίων εναντίον εμένα προσωπικά ως Αιρετού στην τοπική αυτοδιοίκηση επί 24 χρόνια και κεντρικού στελέχους του κυβερνώντος κόμματος, του Γραμματέα Πάνου Σκουρλέτη.

 Προφανώς η παρέμβαση άνωθεν... απέδωσε!!!

 4. Τα δημοκρατικά κόμματα είναι πυλώνες του κοινοβουλευτικού Αντιπροσωπευτικού μας συστήματος, βασικοί εκφραστές του κοινωνικού συνόλου και φορείς της Λαϊκής κυριαρχίας!

 Δεν.... λερώνουν, δεν ... μολύνουν, αντίθετα μπορούν να παρεμβαίνουν στην πολιτική ζωή, αδιαπραγμάτευτα, στην κεντρική και τοπική!

 Η στήριξη από ένα κόμμα ή περισσότερα, δεν αποτελεί..... "έγκλημα καθοσιώσεως".

 Η υποκρισία, η .... διπλοπροσωπεία, η μη Αλήθεια, είναι εκείνα που βλάπτουν....

 Η πολιτική, η ενασχόληση με τις κοινές υποθέσεις απαιτεί σθένος, παρρησία!

 Όταν πατάει κάποιος σε δύο βάρκες....... Συριζαίος με τους Αριστερούς και..... Δεξιός με τους.... Νεοδημοκράτες....... με βεβαιότητα θα .... βουλιάξει!

 Οι ενεργοί πολίτες, σκέφτονται, αξιολογούν σε κάθε εκλογική αναμέτρηση και ψηφίζουν ελεύθερα το κόμμα ή την παράταξη της καρδιάς τους....

 Όσοι μετακινούνται, ασκούν αναφαίρετο Συνταγματικά κατοχυρωμένο δικαίωμα και δεν είναι..... "κολοτούμπες" όπως ο..... γνωστός σχολιογραφεί & με ....ανορθογραφία που.... συνιστά κακοποίηση της ελληνικής γλώσσας.....

 Όταν γράφουμε σε κοινωνικά δίκτυα, όταν δημοσιολογούμε πρέπει να διακατεχόμαστε από νηφαλιότητα, ψυχραιμία, σύνεση και αίσθηση ότι μας διαβάζει κόσμος, κοινή γνώμη......(και το αλκοόλ.... βλάπτει.....).

 5. Ο ευπρεπής, μαχητικός μεν αλλά σε πολιτισμένα πλαίσια Διάλογος, ωφελεί την πολιτική αντιπαράθεση, το γόνιμο αντίλογο και ανεβάζει τη συμμετοχικότητα των δημοτών, που είναι το πρώτο ζητούμενο !

 Χωρίς πολίτες, δίχως ψηφοφόρους, ούτε Αιρετοί υπάρχουν ούτε γνήσια δημοκρατική διαδικασία!

 * Το τονίζουμε για πολλοστή φορά: Φίλοι όλοι, Φιλτάτη η Αλήθεια!

 * Όλοι οι Αργιθεάτες να προσέλθουν στις ορεινές κάλπες!

 * Η Πατρίδα, με τη συμμετοχή μας, δυναμώνει! Ελπίζει! Μάχεται!

 * Ξέρω ότι έχω την αγάπη σας! Ζητώ ταπεινά και την ψήφο σας!

 Εάν θέλετε να είμαι στο νέο Δημοτικό Συμβούλιο της ορεινής Αργιθέας!

Δημήτρης Παπακώστας

Αιρετός Τ.Α. Αχελώου Αργιθέας Καρδίτσας Θεσσαλίας.

Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Αχελώου με την "Αργιθεάτικη Συμμαχία".

Ο καιρός στο Καταφύλλι

01 Faslis Xristos

Σελίδες μελών
Πρωτοσέλιδα
Δι@ύγεια - Δήμος Αργιθέας
Δήμος Αργιθέας
Εθνικές εκλογές Ιουλίου 2019
Αυτοδιοικητικές εκλογές 2019
Εκλογές Σεπτ. 2015
Εκλογές 2014
Εκλογές 2012
Τελευταία άρθρα