s70 smart

Koumpouriana

16 - 09 - 2019
Καταφύλλι
Σύλλογοι
Είσοδος μελών
Συνδεδεμένοι χρήστες

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 176 επισκέπτες και κανένα μέλος

Παραπομπές
Ενημέρωση - ψυχαγωγία

Ela na paiksoume

Γράφει ο Δημήτρης Παπακώστας

D Papakostas Έξι (6) 24ωρα πριν τις κρίσιμες Τοπικές Εκλογές, καλούνται οι 4000 ενεργοί ΑΡΓΙΘΕΑΤΕΣ να ασκήσουν το ύψιστο Συνταγματικό δικαίωμα, να εκπληρώσουν το χρέος προς την Ορεινή Πατρίδα, να ανέβουν στα περήφανα βουνά, τις μαγευτικές κοιλάδες, στις είκοσι (20) Κοινότητες με νέο πατριωτισμό και ενεργητικότητα!

 1. Η "Αργιθεάτικη Συμμαχία" με επικεφαλής τον έμπειρο Αυτοδιοικητικό - Δάσκαλο Γιώργο Χασιώτη - έχει πετύχει τη Σύνθεση με Τοπική Συνεννόηση και Πατριωτική Ενότητα μεταξύ
των τριών Καποδιστριακών περιοχών [Αχελώος - Δυτική - Ανατολική Αργιθέα], τη Συγκρότηση μιας Πανίσχυρης .... "Εθνικής Αργιθέας", μιας μεγάλης Πατριωτικής πλειοψηφίας, από έμπειρους, μαχητικούς, εργατικούς και αποτελεσματικούς υποψηφίους, με δυναμικές και άξιες γυναίκες, με ρεαλιστικό ανανεωτικό πρόγραμμα που απαντά στα σύγχρονα προβλήματα της Ορεινής Πατρίδας!

 2. Αναγνωρίζοντας το μεγάλο έργο των προκατόχων μας, των ιστορικών Κοινοταρχών - με πρωτοπόρο τον Δημήτρη Τσίνα (θητεία 32 έτη), όλων των Αιρετών - μεταπολιτευτικά και έως σήμερα.

ΖΗΤΑΜΕ:

 Εκ νέου τη σκυτάλη - την ψήφο εμπιστοσύνης και σταυρούς προτίμησης των χιλιάδων συνδημοτών μας - για την Ενωμένη Αργιθέα των 20 Κοινοτήτων με πολιτικές κοινωνικής αλληλεγγύης, μέριμνας υπέρ Αδυνάτων συμπολιτών, Αειφορικές επενδύσεις για έσοδα και θέσεις εργασίας σε νέους των χωριών - με πρώτα έργα το Φράγμα Συκιάς Αργιθέας Καρδίτσας Θεσσαλίας και το νέο Υδροηλεκτρικό Καταφυλλίου /Μεσόπυργου στον ποταμό Αχελώο - (που σχεδιάζει και ετοιμάζει η μεγάλη Εταιρεία ΤΕΡΝΑ Ενεργειακή ΑΕ/ με άριστη τεχνογνωσία σε έργα ΑΠΕ) - με περαιτέρω αξιοποίηση των ήδη Υδροηλεκτρικών που παράγουν και λειτουργούν στο Αργύρι (6,5 mw - ιδιοκτησίας ΕΝΕΛ ΑΕ) & Δαφνοζωνάρα (ΤΕΡΝΑ Ενεργειακή ΑΕ) με γραμμή πυλώνων σε Αργύρι - Καταφύλλι - Γρυμπιανά - Βραγκιανά (Νεχώρια).

 3. Η Αργιθέα, η κοιλάδα Αχελώου, ειδικότερα, μπορεί να γίνει .... η "μπαταρία της Ελλάδας" που θα δίνει καθαρή ανανεώσιμη ενέργεια στην εθνική οικονομία, με αξιοποίηση των φυσικών πόρων (νερά - αέρας - πέτρα - υγιεινό κλίμα), με την αυστηρή τήρηση της νομοθεσίας - ελληνικής και ευρωπαϊκής και δίκαια ρεαλιστικά ανταποδοτικά ωφελήματα! - όπως ορίζεται και από Ενωσιακό Δίκαιο.

 4. Το Ελληνικό Δημόσιο οφείλει είτε να ολοκληρώσει το Φράγμα Συκιάς Αργιθέας - με εθνικούς πόρους ή σύμπραξη με ιδιωτικό τομέα, είτε να αποκαταστήσει άμεσα τις ζημιές στο περιβάλλον και το παρθένο οικοσύστημα του Τόπου μας!

 * Η Πατριωτική "Αργιθεάτικη Συμμαχία "πιστεύει στην εξωστρέφεια, την οικοανάπτυξη, τη Δημογραφική τόνωση της ερημούμενης ορεινής πατρίδας.

 * Δεν συμμερίζεται, φωνές απαισιοδοξίας, εσωστρέφειας, ηττοπάθειας και εγκατάλειψης.....

 5. Προτείνει και Στηρίζει μια νέα Δημοτική αρχή και ένα ισχυρό Δημοτικό συμβούλιο για 12 μήνες το χρόνο.... όχι απλά για τις.... θερινές διακοπές του Αυγούστου.....

 "Κατεβάζει", σεβόμενη τον κόσμο μας και τις σύγχρονες ανάγκες - "Εθνική" Ομάδα ΑΡΓΙΘΕΑΣ από έμπειρους, μαχητικούς, εργατικούς ανθρώπους που θέλουν και μπορούν να παρεμβαίνουν, να προσφέρουν, να υλοποιούν έργα και δράσεις!

 6. Από τη Μεταπολίτευση (1974), έπεσε Άσφαλτος στο 90% των κεντρικών χωματόδρομων.

 Στόχος Πρώτος: Η Ασφαλτόστρωση και του υπόλοιπου 10%.

 * Έως Ρόγκια - Φελίκι - Κέδρα Ευρυτανίας (6 Χλμ.)

 * Έως όρια Αιτωλοακαρνανίας (5 χλμ.)

 * Έως όρια νομού Τρικάλων!

 - Σε στενή συνεργασία με την Περιφέρεια Θεσσαλίας και για λύση στη Μεγάλη Σκάλα Ανθηρού και επαρχιακό δρόμο" Κοράκου - Βραγκιανά - Β΄ Μάραθο - Λίμνη Στεφανιάδας" - ήδη δύο εργολαβίες.

 Για οδική Σήραγγα Τυμπάνου και βελτίωση άξονα "Καρδίτσα - Άρτα".

 Για οδική σήραγγα Πετρίλου - χωριά Λίμνης Πλαστήρα.

 7. Το 2021 ετοιμαζόμαστε από Τώρα για την καθοριστική νέα Γενική Απογραφή πληθυσμού ΕΛΣΤΑΤ! Είναι Ζήτημα Ύπαρξης! Μείζον Πατριωτικό καθήκον!

 * Στη Δημογραφικά ενεργή περιοχή των χωριών Αχελώου, κατεβαίνουν.... Υποψήφιοι πρώτης γραμμής - όπως και στη Δυτική και Ανατολική.

 (Έως τρεις (3) σταυροί προτίμησης συν ένας (1) σε άλλη περιφέρεια)

 * Τσιάκαλος Γιάννης - Αντιδήμαρχος Αχελώου/ 20 έτη Αιρετός.

 * Μπαμπάτσικος Β. Γιάννης - Δημ. Σύμβουλος/ 11 έτη Αιρετός

 * Μαρίνα Λαμπρακάκη - τ. αντιδήμαρχος Αχελώου

 * Σακελλάρης Κ. Γιώργος - τ. Αντιδήμαρχος Αργιθέας - τ. πρόεδρος Δ.Σ. Αχελώου - Δημοτικός σύμβουλος/ Αιρετός 24 έτη.

 * Καλαμπαλίκη Βάνα

 * Στεργίου Σταθούλα

 * Γαλιάνη Φωτεινή

 * Σοφία Στεφ. Ζάχου - Τσιακάλου και

 * Παπακώστας Κ. Δημήτρης - Πρόεδρος Δ.Σ. ΑΡΓΙΘΕΑΣ - Δήμαρχος Αχελώου (1999 - 2006)/ Αιρετός Τ.Α. 24 έτη.

 8. Ο επικεφαλής Υποψήφιος Δήμαρχος Αργιθέας, Δάσκαλος Γιώργος Χασιώτης, έχει αποδείξει διαχρονικά - ιδιαίτερα στην τωρινή θητεία ότι ξέρει να συνθέτει και να εργάζεται ενωτικά με Διαπαραταξιακή Συνεννόηση για το γενικό τοπικό συμφέρον!

 * Με γόνιμο διάλογο, δημοκρατική μετριοπαθή αντιπαράθεση έχει συμβάλλει, μαζί με την ομάδα των Στελεχών του, στην εύρυθμη λειτουργία των υπηρεσιών του Ορεινού Δήμου μας, χωρίς άγονες κόντρες και.... τρικλοποδιές....

 * Πιστεύει και διακηρύττει το σεβασμό όλων των κοινοτήτων, στην Ισοτιμία των τριών Καποδιστριακών περιοχών, έχει Αποκεντρωτική αντίληψη....

 * Παραμερίζοντας τις τυχόν διαφορές του παρελθόντος, κτίσαμε δυνατή Πατριωτική Ενότητα με Υπέρβαση!

 9. Στη νέα τετραετία (2019 - 2023) & νέα Δεκαετία (2019 - 2029) με το νέο νόμο Κλεισθένη και εκλογικό σύστημα απλής αναλογικής, αναγκαιότητα η εκλογή δυναμικής έμπειρης Δημοτικής Αρχής και νέου Δημοτικού συμβουλίου με γνώση, πείρα, μαχητικότητα και αποτελεσματικότητα!

 Θέτουμε στην κρίση των φίλων πατριωτών την πρόταση μας, τις υποψηφιότητες!

 10. Σεβόμαστε απόλυτα όλους τους διεκδικητές της Δημαρχίας και των 17 θέσεων στο Δ.Σ.

 Τους 20 Κοινοτάρχες και κοινοτικούς συμβούλους, που θα εκλεγούν, επίσης, την ίδια μέρα, με ξεχωριστά ψηφοδέλτια και κάλπη.

 * Φίλοι όλοι...... Φιλτάτη η Αλήθεια!

Δημήτρης Παπακώστας

Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Αχελώου ΑΡΓΙΘΕΑΣ.

Ο καιρός στο Καταφύλλι

01 Faslis Xristos

Σελίδες μελών
Πρωτοσέλιδα
Δι@ύγεια - Δήμος Αργιθέας
Δήμος Αργιθέας
Εθνικές εκλογές Ιουλίου 2019
Αυτοδιοικητικές εκλογές 2019
Εκλογές Σεπτ. 2015
Εκλογές 2014
Εκλογές 2012
Τελευταία άρθρα