Ela na paiksoume

Koumpouriana

29 - 03 - 2024
Καταφύλλι
Σύλλογοι
Είσοδος μελών
Συνδεδεμένοι χρήστες

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 317 guests και κανένα μέλος

Παραπομπές
Ενημέρωση - ψυχαγωγία

Ela na paiksoume

Ολοκληρώνει τις περιοδείες του ο υποψήφιος Δήμαρχος Καρδίτσας - Μόνο θετικά τα σχόλια στις επισκέψεις του

19 Periodies Με εξαιρετικό αποτέλεσμα από πλευράς συμμετοχής και διαλόγου ολοκληρώνονται σταδιακά οι περιοδείες στην πόλη και στα χωριά, του υποψηφίου Δημάρχου Καρδίτσας, επικεφαλής του συνδυασμού «Καρδίτσα, ο τόπος μας» κ. Βασίλη Τσιάκου.

 Ο υποψήφιος Δήμαρχος όλο το προηγούμενο διάστημα βρέθηκε σχεδόν σε κάθε γωνιά του
Δήμου και συνομίλησε με τους κατοίκους. Χαρακτηριστικό όλων των επισκέψεων που πραγματοποίησε είναι η μεγάλη αποδοχή που συνάντησε από τους συνδημότες μας. Οι περισσότεροι φυσικά γνώριζαν και το σημαντικό έργο που έχει επιτελέσει στην αντιπεριφέρεια Καρδίτσας. Είναι ενδεικτικά της αποδοχής που συναντά ο υποψήφιος Δήμαρχος, τα λόγια ενός ηλικιωμένου στα ορεινά χωριά του Δήμου Καρδίτσας:

 «Βασίλη, είμαι σίγουρος πως και στο Δήμο, θα πετύχεις όπως πέτυχες στη Νομαρχία. Δεν θα ξεχάσω ότι κάθε χειμώνα βασιζόμασταν σε σένα μετά από κάθε μεγάλη κακοκαιρία γιατί ξέραμε ότι οι δρόμοι δεν θα μείνουν κλειστοί. Ότι δεν θα αποκοπούμε από τον κόσμο, όπως συνέβαινε παλαιότερα…» του είπε χαρακτηριστικά.

 Η αγάπη του κόσμου για τον υποψήφιο Δήμαρχο στις περιοδείες του είναι δεδομένη. Πολλοί είναι αυτοί που σπεύδουν να του σφίξουν το χέρι και να δηλώσουν τη στήριξη τους στο πρόσωπό του αλλά και στο συνδυασμό του.

 «Αυτό που θα πάρω μαζί μου όταν τελειώσουν όλα αυτά είναι η αγάπη του κόσμου και τα καλά λόγια με τα οποία εκφράζονται» λέει σε συνεργάτες του ο υποψήφιος Δήμαρχος κ. Βασίλης Τσιάκος.

 Κατά τα άλλα στις περιοδείες του ο κ. Τσιάκος συνάντησε τα γνωστά θέματα που απασχολούν τους συνδημότες μας. Κυρίως οι πολίτες εστιάζουν σε προβλήματα καθημερινότητας, όπως είναι οι καλύτερες υπηρεσίες καθαριότητας, η βελτίωση του ηλεκτροφωτισμού, ο ευπρεπισμός και η λειτουργικότητα των δημοσίων χώρων, όπως γι παράδειγμα η παιδική χαρά της συνοικίας ή του χωριού, το σπασμένο παγκάκι, το καλαθάκι απορριμμάτων που λείπει κ.α. Ωστόσο υπάρχουν και θέματα ευρύτερα που μπαίνουν όπως η εξωστρέφεια της περιοχής μας και η γενικότερη συμβολή του Δήμου στην αναπτυξιακή διαδικασία.

 Από την πλευρά του κ. Τσιάκος ακούει με προσοχή τις επισημάνσεις των συμπολιτών μας και τονίζει ότι μπορούν να γίνουν πολλά, ώστε να αντιμετωπιστούν τα θέματα που μπαίνουν στη συζήτηση. «Δεν είναι πάντα θέμα χρημάτων. Είναι θέμα σωστού σχεδιασμού και διαχείρισης των υπαρχόντων δυνατοτήτων. Για να αντιμετωπίσεις τα προβλήματα θα πρέπει να έχεις και προσωπική εικόνα. Από το γραφείο προβλήματα δεν λύνονται. Και εγώ και οι συνεργάτες μου αποφεύγουμε να δώσουμε υποσχέσεις και να τάξουμε λαγούς με πετραχήλια. Ωστόσο δεσμευόμαστε ότι θα βρισκόμαστε διαρκώς δίπλα στον συνδημότη μας που μας χρειάζεται. Δεν πρόκειται να πάμε απέναντι από τους συμπολίτες μας για να υπηρετήσουμε τις προσωπικές μας φιλοδοξίες και τις πιθανές εμμονές μας. Ούτε φυσικά για να υπηρετήσουμε τους αριθμούς. Με κοινή προσπάθεια θα καταφέρουμε σύντομα να αλλάξουμε την Καρδίτσα και να την κάνουμε μια σύγχρονη, δυναμική πόλη που θα την απολαμβάνουν οι πολίτες της» λέει στις συζητήσεις που έχει με τους συνδημότες μας ο Βασίλης Τσιάκος.
Ο καιρός στο Καταφύλλι
Εφημερίδα
Σελίδες μελών
Τυχαία εικόνα
Mpaklavas.jpg
Πρωτοσέλιδα
Δήμος Αργιθέας
Τελευταία άρθρα