s70 smart

Koumpouriana

16 - 09 - 2019
Καταφύλλι
Σύλλογοι
Είσοδος μελών
Συνδεδεμένοι χρήστες

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 103 επισκέπτες και κανένα μέλος

Παραπομπές
Ενημέρωση - ψυχαγωγία

Ela na paiksoume

01 Korlou Olga Ολοκληρώνεται σήμερα μια μακρά προεκλογική περίοδος που κράτησε για την παράταξή μας ενάμιση και πλέον χρόνο. Κάποιοι έκαναν την αρχή αλλά στην πορεία η παράταξή μας μεγάλωσε και απέκτησε πλειοψηφικά χαρακτηριστικά. Όλο αυτό το χρόνο είχαμε την ευκαιρία να βρεθούμε και να μιλήσουμε από κοντά με τους περισσότερους από εσάς, ταξιδεύοντας σε όλη την Ελλάδα, κάνοντας περιοδείες στα χωριά μας μήνες τώρα, συμμετέχοντας σχεδόν σε όλες τις εκδηλώσεις Αργιθεάτικου ενδιαφέροντος αλλά και να επικοινωνούμε διαρκώς μαζί σας είτε διαδικτυακά είτε με τη συμμετοχή του επικεφαλής της παράταξής, Ανδρέα Στεργίου, σε τηλεοπτικές και ραδιοφωνικές εκπομπές είτε με τις συγκεντρώσεις που έγιναν σε όλα τα χωριά της Αργιθέας αλλά και σε πάρα
πολλές πόλεις της Ελλάδας. Συνδιαμορφώσαμε ένα πλήρες, ρεαλιστικό και υλοποιήσιμο πρόγραμμα που βρίσκεται στα χέρια των περισσοτέρων από εσάς.

 Από αυτή την πρωτόγνωρη για τα δεδομένα της Αργιθέας προεκλογική περίοδο πρόεκυψαν ήδη τα πρώτα οφέλη για τον τόπο μας:

  • Ενεργοποιήθηκαν δυνάμεις και πρόσωπα της Αργιθέας που είχαν αδρανοποιηθεί τα τελευταία χρόνια.02 Stergiou
  • Κινητοποιήθηκαν και συμμετέχουν στην προσπάθειά μας και πάρα πολλοί νέοι. Για πρώτη φορά δίνεται η δυνατότητα σε τόσους πολλούς νέους, μόνιμους κατοίκους, να αποκτήσουν ρόλο και φωνή.
  • Καταφέραμε να ενώσουμε, παρά τις απεγνωσμένες και διαρκείς προσπάθειες κάποιων να μας χρεώσουν με το ζόρι κομματική στήριξη, δυνάμεις, κυριολεκτικά από όλους τους πολιτικούς χώρους και είναι πράγματι εξαιρετικό το κλίμα σύμπνοιας, συνεννόησης και συνεργασίας που υπάρχει στην παράταξή μας.
  • Κρατήσαμε σε πολύ υψηλό επίπεδο την προεκλογική αντιπαράθεση προσπερνώντας απαξιωτικούς χαρακτηρισμούς, ειρωνείες, προσωπικές επιθέσεις (ευτυχώς από πολύ λίγους),επιλεκτικές δημοσιεύσεις στα Μέσα εγγράφων του δήμου από παλιότερες εποχές(αλήθεια γιατί;).

 Η καθημερινότητα παρά την προσπάθεια της δημοτικής αρχής τις τελευταίες μέρες να εμφανίσει μια άλλη εικόνα παραμένει δύσκολη. Τόσο το εσωτερικό οδικό δίκτυο όσο και το διαδημοτικό βρίσκεται στη χειρότερη κατάσταση των τελευταίων ετών. Όσοι ταξιδεύουν το διαπιστώνουν καθημερινά (άπειρες λακούβες που δεν κλείνουν ποτέ, χωρίς πλέγματα στα πολύ επικίνδυνα σημεία, επικίνδυνες στροφές χωρίς προστατευτικές μπάρες (αλήθεια πόσα ατυχήματα πρέπει να γίνουν για να γίνει παρέμβαση σε κάποιες στροφές;). Για μεγάλα έργα ούτε λόγος (ή μάλλον μόνο λόγια)…

 Νομίζω ότι η παράταξή μας σε συνεργασία και με όλους εσάς μπορεί να τα πάει καλύτερα σε όλους τους τομείς.

 Το διακύβευμα είναι με τι όρους θα μπορέσουμε να φέρουμε σε πέρας την αποστολή μας για να βοηθήσουμε τον κόσμο και τον τόπο. Χρειαζόμαστε τη μεγαλύτερη δυνατή πλειοψηφία στο Δημοτικό Συμβούλιο για να μπορέσουμε να ξεκινήσουμε το έργο μας από την πρώτη μέρα.

Σας περιμένουμε όλους στην Αργιθέα

Ζητάμε καθαρή εντολή από την πρώτη Κυριακή!

Φιλικά

Όλγα. Η.Κορλού

Υποψήφια δημοτική σύμβουλος Αργιθέας

με το συνδυασμό ΑΡΓΙΘΕΑ ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ

Υποψήφιος δήμαρχος
ΑΝΔΡΕΑΣ ΣΤΕΡΓΙΟΥ
Ο καιρός στο Καταφύλλι

01 Faslis Xristos

Σελίδες μελών
Πρωτοσέλιδα
Δι@ύγεια - Δήμος Αργιθέας
Δήμος Αργιθέας
Εθνικές εκλογές Ιουλίου 2019
Αυτοδιοικητικές εκλογές 2019
Εκλογές Σεπτ. 2015
Εκλογές 2014
Εκλογές 2012
Τελευταία άρθρα