s70 smart

Koumpouriana

13 - 12 - 2019
Καταφύλλι
Σύλλογοι
Είσοδος μελών
Συνδεδεμένοι χρήστες

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 143 επισκέπτες και κανένα μέλος

Παραπομπές
Ενημέρωση - ψυχαγωγία

Ela na paiksoume

Γράφει ο Δημήτρης Παπακώστας

D Papakostas Παρακολουθούμε το όλο σύστημα διορισμών των Διοικητών και Υποδιοικητών στα Νοσοκομεία της Χώρας.

 Ουδεμία αξιοκρατία, ουδεμία διαφάνεια, πλήρης κομματισμός και συνέχεια της παλιάς πελατειακής νοοτροπίας....

 Η μεγάλη κρίση, ο δημοσιονομικός εκτροχιασμός 2010 - 2018, με τα τρία σκληρά μνημόνια, δεν μας δίδαξαν κάτι.... όπως φαίνεται!

 Το λάθος του Υπουργού Υγείας, με τις ευλογίες βέβαια των συνεργατών του Μαξίμου - θέλουμε να πιστεύουμε χωρίς να ενημερωθεί ο Πρωθυπουργός - να διορίζει ... κουμπάρους Βουλευτών (Καστοριά) ή πρώην πολιτευτές - άσχετους με το διοικείν οργανισμούς - γόνους και άτομα ... αγνώστων ουσιαστικών προσόντων, επιτείνεται και
γίνεται μεγάλο πολιτικό φάλτσο, στην υπόθεση του Τρικαλινού πολιτευτή Κώστα Πατέρα, ο οποίος κρίθηκε άξιος να αναλάβει τη Διοίκηση του Νοσοκομείου Καρδίτσας και σε δύο μέρες αναγκάζεται να υποβάλει την παραίτηση του μετά το θόρυβο που ξέσπασε λόγω της ηλικίας του (80 ετών).

 Αποτελεί έκφραση άθλιου ηλικιακού ρατσισμού, ο εξαναγκασμός σε παραίτηση ενός ανθρώπου της τρίτης ηλικίας, που έχει προσφέρει στον τόπο και την παράταξη με μόνο "αρνητικό" κριτήριο τα χρόνια ηλικίας.

 [Εξηγούμαι ότι δεν γνωρίζω, δεν έχω σχέση με τον άνθρωπο... η ηλικία μου είναι 59 ετών - άρα δεν υφίσταται ίδιον όφελος...].

 Στην Αμερική, ο 77χρονος Μπλούμπεργκ μπορεί και διεκδικεί την προεδρία των Ηνωμένων πολιτειών Αμερικής και ο 73χρονος Τραμπ να ασκεί τα καθήκοντα του Πλανητάρχη!

 Στη Βρετανία η Βασίλισσα Ελισάβετ πέρασε τα 95 της!

 Στην Ελλάδα.... σκοτώνουν τα άλογα όταν γεράσουν και μάλιστα με απρέπεια και έλλειψη στοιχειώδους σεβασμού.

 Ο κ. Κ. Πατέρας ή κρίθηκε, από τον αρμόδιο Υπουργό, ικανός να διοικήσει το Νοσοκομείο μας και καλώς τοποθετήθηκε ή δεν ήταν ικανός και λαθεμένα διορίστηκε....

 Η ηλικία του, εφόσον έχει την υγεία του, δεν είναι κριτήριο αποκλεισμού του από τα κοινά πράγματα. Αλλά το όλο σύστημα.... μπάζει από παντού.....

 Ο όλος χειρισμός από το Υπουργείο Υγείας, πληγώνει και το αίσθημα πίστης στη Νέα Δημοκρατία των απλών μελών, φίλων και στελεχών, αλλά και τη Μεταρρυθμιστική Προσδοκία τους από τη νέα κυβέρνηση του 40%!

 Ας γίνει αντιληπτό ότι ο λαός δεν έδωσε.... λευκή επιταγή σε κανέναν και ότι η εξουσία δεν είναι ισόβια ή επ’ άπειρον.....

 Κύριοι των υψηλών κέντρων Αποφάσεων, μην απομακρύνεστε από τον κόσμο που καθημερινά δίνει μάχες βιοπάλης, μην διακατέχεστε από αλαζονεία και υπερβολικό... “εγώ”.

 Στο υπουργείο υγείας κάτι.... σάπιο υπάρχει, ως φαίνεται....

 * Σοβαρότητα - Δουλειά μυρμηγκιού - Αποτελεσματικότητα!

 * Ανθρώπινα οφείλουμε να εκφράσουμε τη συμπάθεια μας στον Κ. Πατέρα.

Δημήτρης Παπακώστας

(Αιρετός Τ.Α. Αχελώου Αργιθέας Καρδίτσας Θεσσαλίας 1991 - 2019)/ Νομικός ΔΣΑ.

Ο καιρός στο Καταφύλλι

01 Faslis Xristos

Σελίδες μελών
Πρωτοσέλιδα
Δι@ύγεια - Δήμος Αργιθέας
Δήμος Αργιθέας
Εθνικές εκλογές Ιουλίου 2019
Αυτοδιοικητικές εκλογές 2019
Εκλογές Σεπτ. 2015
Εκλογές 2014
Εκλογές 2012
Τελευταία άρθρα