28 - 04 - 2026
Είσοδος μελών

Ela na paiksoume

002 Antiperiferia Trikala Μία πρώτη εξαιρετικά σημαντική συνάντηση με τη νέα Αντιπεριφερειάρχη Τρικάλων κα. Χρύσα Ντιντή πραγματοποίησε προ ολίγων ημερών ο Δήμαρχος Αργιθέας Ανδρέας Στεργίου, συνοδευόμενος από τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Ηλία Παπαδήμα.

 Βασικό αντικείμενο δεν ήταν άλλο από τους δύο Περιφερειακούς δρόμους "Γκρόπα - Ανθηρό" και "Βαλκάνο - Ελληνικά" που συνδέουν την Π.Ε. Τρικάλων με την Αργιθέα.

 Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, υπήρξε πλήρης ενημέρωση για τις έως τώρα ενέργειες και υπογραμμίστηκε η σπουδαιότητά τους για ολόκληρη την ορεινή περιοχή και για τους μόνιμους κατοίκους.

 Η κα Ντιντή από την πλευρά της, σημείωσε πως θα βοηθήσει αποφασιστικά προκειμένου να ικανοποιηθούν τα δίκαια αιτήματα και δεσμεύτηκε πως, κατά το προσεχές διάστημα, θα επισκεφθεί η ίδια τα συγκεκριμένα σημεία για επιτόπια αυτοψία.

 Αξίζει να σημειωθεί πως παρούσα στη σύσκεψη ήταν και η Διευθύντρια Τεχνικών Υπηρεσιών της Π.Ε. Τρικάλων.

Γραφείο Τύπου Δήμου Αργιθέας

Αντιπεριφερειάρχης Τρικάλων

 

Gia koinonika diktia
   
Θα μας βρείτε και στα κοινωνικά δίκτυα:
 
03 F B
 
02_Twitter_2.jpg
 
04 Youtube 05 flickr
                 

   

 

Ο καιρός στο Καταφύλλι

Koumpouriana

Σελίδες μελών
Δι@ύγεια - Δήμος Αργιθέας
Δήμος Αργιθέας
Τελευταία άρθρα