Ela na paiksoume

Koumpouriana

22 - 09 - 2023
Καταφύλλι
Σύλλογοι
Είσοδος μελών
Συνδεδεμένοι χρήστες

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 324 guests και one member

Παραπομπές
Ενημέρωση - ψυχαγωγία

Ela na paiksoume

005 Koutsikos Konstantinos    Φίλες και φίλοι, δημότες και δημότισσες,

 Σας ανακοινώνω την υποψηφιότητά μου ως Δημοτικός Σύμβουλος Αργιθέας με το συνδυασμό “ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΡΓΙΘΕΑ”.

 Συστρατεύομαι σε ένα πολυσυλλεκτικό, αποφασιστικό ψηφοδέλτιο, με προοδευτικό πάντα πρόσημο και ανθρώπους από όλες τις πολιτικές και κοινωνικές δυνάμεις του Δήμου, με επικεφαλής την Κορλού Όλγα.

 Για το δήμο Αργιθέας, οι επερχόμενες δημοτικές εκλογές αποτελούν κομβικό σημείο. Είτε θα παραμείνει στο τέλμα της απραξίας και της απαξίωσης, είτε θα μπει σε πορεία ανάπτυξης.

 Πάντα πίστευα και πιστεύω ότι η δημοκρατία χρειάζεται, τουλάχιστον, δεύτερη και όχι μια μοναδική άποψη.

 Ήρθε η δεύτερη άποψη να πρωταγωνιστήσει με φρέσκιες ιδέες και νέους ανθρώπους, που αγωνίζονται είτε σε αυτό τον τόπο, είτε για αυτό τον τόπο και αποτελούν το μέλλον της Αργιθέας. Άνθρωποι ικανοί, καταξιωμένοι στο χώρο τους, με ειλικρινή διάθεση για προσφορά.

 Άνθρωποι που δεν προσδοκούν τίποτα από το Δήμο και επιθυμούν να προσφέρουν στον τόπο τους. Με ενωτικές συσπειρώσεις, χωρίς ταμπέλες και ιστορικές αναφορές, χωρίς προαπαιτούμενα, αλλά μόνο με διάθεση, μεράκι και αποφασιστικότητα να εκφράσουν αλλά και να υλοποιήσουν τις ιδέες τους.

 Αποτελεί πρωταρχικό μου μέλημα να ενώσουμε ελπίδες, ιδέες, δυνάμεις, γνώσεις και γενιές, για έναν σύγχρονο ευρωπαϊκό δήμο, για ένα καλύτερο αύριο, για την Αργιθέα του 2030.

 Ένας μικρός Δήμος που μπορεί να γίνει πιο λειτουργικός και σύγχρονος με χωριά όμορφα, ζωντανά, ασφαλή και δημότες περήφανους για τον τόπο τους.

 Η Τοπική Αυτοδιοίκηση είναι ο θεσμός που οι βασικές του αρχές διέπονται στην ουσία της φράσης «υπηρετώ τους πολίτες». Γι΄ αυτό πρέπει όλοι μαζί να συνεχίσουμε να αλλάζουμε την Αργιθέα μας, για να έχουμε έναν τόπο συμμετοχικό, δημιουργικό, οικολογικό, καινοτόμο και πάνω απ΄ όλα δίκαιο.

 Την επόμενη πενταετία πρέπει να παρθούν σημαντικές αποφάσεις για το μέλλον του τόπου μας και να λυθούν μια σειρά από άλυτα προβλήματα, που λιμνάζουν τα τελευταία χρόνια. Να μιλήσουμε για δυνατότητα ουσιαστικής συμμετοχής των πολιτών σε όλες τις κρίσιμες αποφάσεις που αφορούν το Δήμο. Για μια νέα αυτοδιοίκηση ανοιχτή, δημοκρατική, κοινωνική και φιλική προς το περιβάλλον.

 Να δώσουμε ελπίδα και προοπτική στον τόπο και στους συμπατριώτες μας.

 Ήρθε η ώρα που μπορείτε να μας εμπιστευτείτε!

 Τιμή για την Αργιθέα, η Όλγα Κορλού, γνήσια Αργιθεάτισσα μαχητική, δυναμική, αποφασιστική, με τσαγανό και ενεργητικότητα. Για πρώτη φορά στην ιστορία του Δήμου Αργιθέας, στο κουπί των εκλογών γυναίκα υποψήφια.

 Καλή επιτυχία Όλγα!

 Ζητώ την εμπιστοσύνη σας, ζητώ την ψήφο σας για να μπορώ να διεκδικώ και να είμαι μάχιμος σε ό, τι αφορά το δήμο μας, την Αργιθέα.

 Η απόφαση είναι πλέον στα χέρια σας, στα χέρια των δημοτών της Αργιθέας.

 Θα τα καταφέρουμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ να πάμε την Αργιθέα ΜΠΡΟΣΤΑ, εκεί που πραγματικά της αξίζει.

 ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΡΓΙΘΕΑ!

 Καλό μας αγώνα και καλή επιτυχία!

Κούτσικος Κωνσταντίνος

Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος

 Λίγα λόγια για μένα.

 Είμαι ο Κώστας Κούτσικος του Βασιλείου και της Ιωάννας κατάγομαι από τα Βραγκιανά, παντρεμένος με τη Χρυσούλα Κοθώνα του Γρηγορίου και της Στυλιανής από τη Μεταμόρφωση (Κατούσι) Ανθηρού και έχουμε αποκτήσει τρία παιδιά. Λογιστής στο επάγγελμα, διατηρώ λογιστικό γραφείο.

 Πρώην διαιτητής ποδοσφαίρου.

 Ασχολούμαι με τα κοινά πολλά χρόνια, ξεκίνησα από τα τοπικό Βραγκιανών ως υποψήφιος στις αρχές της σύστασης του δήμου Αχελώου, στις εθνικές εκλογές ως υποψήφιος στους Οικολόγους Πράσινους, στο ΜέΡΑ25 στην Καρδίτσα και στη Λάρισα, στην Περιφέρεια Θεσσαλίας με τον Δ. Κουρέτα αλλά και στα δημοτικά δρώμενα της Λάρισας, φυσικά αφήνοντας αντιπρόσωπο τη σύζυγο του εκλέγειν στα κοινά της Αργιθέας.

000 Mazi gia tin Argithea 1

 

Gia koinonika diktia
Θα μας βρείτε και στα κοινωνικά δίκτυα:
 
03 F B
 
02_Twitter_2.jpg
 
04 Youtube   05 flickr  

Ο καιρός στο Καταφύλλι
Εφημερίδα
Σελίδες μελών
Τυχαία εικόνα
Tyxaia_eikona_055.jpg
Πρωτοσέλιδα
Δι@ύγεια - Δήμος Αργιθέας
Δήμος Αργιθέας
Εθνικές εκλογές 2023
Αυτοδιοικητικές εκλογές 2019
Εκλογές Σεπτ. 2015
Εθνικές εκλογές Ιουλίου 2019
Εκλογές 2014
Εκλογές 2012
Τελευταία άρθρα