Ela na paiksoume

Koumpouriana

22 - 09 - 2023
Καταφύλλι
Σύλλογοι
Είσοδος μελών
Συνδεδεμένοι χρήστες

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 389 guests και κανένα μέλος

Παραπομπές
Ενημέρωση - ψυχαγωγία

Ela na paiksoume

006 Tsaprailis Axilleas Σε ένα περιβάλλον ολικής καταστροφής, θλίψης και αβεβαιότητας για πάρα πολλούς Θεσσαλούς, καλούμαστε σε περίπου τρεις εβδομάδες να επιλέξουμε τους τοπικούς μας «άρχοντες» και εκπροσώπους.

 Είναι προφανές ότι στα λασπόνερα, εκτός από ανθρώπους, ζώα, περιουσίες και όνειρα «θάφτηκε» η τιμή και το παρωχημένο, πελατειακό και αναποτελεσματικό μοντέλο λειτουργίας της τοπικής αυτοδιοίκησης.

 Πριν από τις εκλογές προσπαθούμε, ή θα έπρεπε να προσπαθούμε, να εκτιμήσουμε υποψηφιότητες με βάση τα τυπικά προσόντα τις δεξιότητες, την εμπειρία, την ηθική και εν γένει τα στοιχεία του χαρακτήρα κάθε υποψηφίου.

 Βεβαίως, με την ολοκλήρωση της θητείας, όλα τα παραπάνω είναι απολύτως γνωστά και μετρήσιμα.

 Υπό κανονικές συνθήκες και υιοθετώντας την Αριστοτελική έννοια του «πολιτικού» και του «πολίτη», θα έπρεπε να επιδοκιμάζουμε μια πετυχημένη (για τον τόπο και τους πολίτες) διοίκηση και να αποδοκιμάζουμε μια αποτυχημένη.

 Δυστυχώς το «παραμύθι» της κοινής λογικής σε αυτή τη χώρα έχει όχι έναν, αλλά πολλούς «δράκους»!

 Είναι τα μικρότερα ή μεγαλύτερα συμφέροντα, είναι οι εμμονές, είναι οι εκβιασμοί, είναι οι εξαρτήσεις, είναι οι υπερφίαλες φιλοδοξίες, είναι τα ψέματα, είναι το χρήμα, είναι και η επικοινωνιακή προπαγάνδα.

 Εδώ ακριβώς βρισκόμαστε. Έχουμε μια απερχόμενη δημοτική αρχή, που προσωπικά υποστήριξα με πάθος στις προηγούμενε εκλογές, η οποία κατάφερε να διαψεύσει τις προσδοκίες όλων μας, και να περάσει κάτω από κάθε «πήχη» που έθεσε σε όλους τους τομείς.

 Όντας κτηνοτρόφος και μόνιμος κάτοικος Στεφανιάδας, τα τελευταία 15 χρόνια, έχω βιωματική γνώση της κατάστασης που επικρατεί στην Αργιθέα.

 Δυστυχώς, οι βασικές υποδομές αλλά και οι υπηρεσίες, από συστάσεως του Καλλικρατικού Δήμου Αργιθέας, δεν έχουν σημειώσει καμία ουσιαστική πρόοδο και σίγουρα δεν ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις της εποχής.

 Το γεγονός ότι κάποιοι ζούμε και δραστηριοποιούμαστε σε έναν απομονωμένο οδικά, οικονομικά, τηλεπικοινωνιακά, ψηφιακά, κοινωνικά και πολιτιστικά Δήμο, αποτελεί πρόβλημα και δεν περιποιεί τιμή για κανέναν.

 Ως ενεργός πολίτης, με βάση όλα τα παραπάνω, αλλά και το γεγονός ότι δεν προσδοκώ κανενός είδους αντάλλαγμα ή χάρη, δεν προσβλέπω σε καμία πολιτική καριέρα ή θέση και κυρίως ότι υφίσταμαι καθημερινά τις επιπτώσεις της ανεπάρκειας των διοικούντων, συντάσσομαι με το συνδυασμό «ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΡΓΙΘΕΑ» και την ΟΛΓΑ ΚΟΡΛΟΥ, ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος, για τις επερχόμενες εκλογές του Οκτωβρίου.

 Η Όλγα συγκεντρώνει όλα τα χαρακτηριστικά μιας άριστης υποψηφιότητας και είμαι πεπεισμένος ότι θα είναι η πρώτη γυναίκα και μακράν η καλύτερη Δήμαρχος που πέρασε από αυτόν τον τόπο.

 

Gia koinonika diktia
Θα μας βρείτε και στα κοινωνικά δίκτυα:
 
03 F B
 
02_Twitter_2.jpg
 
04 Youtube   05 flickr  

Ο καιρός στο Καταφύλλι
Εφημερίδα
Σελίδες μελών
Τυχαία εικόνα
Tyxaia_eikona_247.jpg
Πρωτοσέλιδα
Δι@ύγεια - Δήμος Αργιθέας
Δήμος Αργιθέας
Εθνικές εκλογές 2023
Αυτοδιοικητικές εκλογές 2019
Εκλογές Σεπτ. 2015
Εθνικές εκλογές Ιουλίου 2019
Εκλογές 2014
Εκλογές 2012
Τελευταία άρθρα