Γράφει ο Δημήτρης Παπακώστας
Αύριο κλείνει η εκλογική αντιπαράθεση ενόψει εκλογών για νέα ηγεσία - ΠΣ στην Θεσσαλία και άλλες 12 περιφέρειες της Χώρας. Το ίδιο για 332 Δήμους.
^ Οι Φάκελοι για τα ψηφοδέλτια περιφερειακών εκλογών είναι χρώματος: Θαλασσί - Μπλέ, για να ξεχωρίζουν καθαρά από εκείνα των δημοτικών (άσπροι).
^ Πέντε (5) οι παρατάξεις και υποψήφιοι περιφερειάρχες στη Θεσσαλία των 5 Περιφερειακών Ενοτητων (4 νομοί).
• Μια και νεώτερη γυναίκα: 29 ετών: η Ελευθερία Τζανακούλη - Δημοσιογράφος / πολιτικός επιστήμονας.
Συν 4 άνδρες: σύνολο 5 ψηφοδέλτια.
@ Στην ΠΕ Καρδίτσας τίθενται έως δυο(2) σταυροί προτίμησης στους υποψήφιους συμβούλους (η υποψήφια περιφερειάρχης δεν χρειάζεται σταυρό). Με μαύρο ή μπλε στυλό μπροστά στο επώνυμο κάθε υποψηφίου.
@ Η θητεία είναι πλέον 5ετής.
•• Παρατηρούνται το εξής πρωτόφαντα και εν πολλοίς εξηγήσιμα φαινόμενα:
^ Ουδεμία έγκυρη εταιρία δημοσκοπήσεων έχει δημοσιοποιήσει αποτελέσματα έρευνας -που προφανώς έχουν γίνει από διάφορες εταιρίες γκάλοπ.
Για πρώτη φορά πλήρης σιωπή! Δείχνει τη δυναμική της νέας παράταξης με επικεφαλής την κα Τζανακούλη Ε, που προφανέστατα έχει «ταράξει τα λιμνάζοντα νερά», κυριολεκτικά!!!
@ (τα διάφορα που ακούγονται είναι προπαγανδιστικά παιχνίδια αδύναμων συνδυασμών...).
^ Ουδεμία, επίσης, στοιχηματική εταιρία δίνει δημόσια αποδόσεις για τους (5) συνδυασμούς στη Θεσσαλία.
•• Σαφέστατη ένδειξη ότι είναι πολλοί ακόμη οι αναποφάσιστοι Θεσσαλοί ή που δεν θέλουν να εκδηλώσουν τάσεις τους.
^ Σαφές επίσης ότι οι φερόμενοι ως... «δήθεν ισχυροί», έχουν πλέον χάσει τη βάση τους και τα έως προχθές (πριν τα καιρικά της 5ης Σεπτεμβρίου) στηρίγματα...
^ Είναι και τύποις και ουσία: απερχόμενοι από την ηγεσία της πατρίδας Θεσσαλίας!
^ Μετράει μέρες η τοπική εξουσία τους, μετά 13 χρόνια - τρεις θητείες - χωρίς ουσιαστικά έργα υποδομών για θωράκιση: αντιπλημμυρική - αντιπυρική - αντισεισμική.
••• Έρχεται η νέα γενιά, οι Ενωμένοι Θεσσαλοί της Τζανακούλη Ελευθερίας με ομάδα στελεχών της.
^ Μπαίνει ο νεώτερος και πιο δημιουργικός - καινοτόμος συνδυασμός στον Β Γύρο με άνεση με βάση τα πρώτα σημάδια!!!
@ Σίγουρα κάτι θετικό γεννιέται και αλλάζει στην καθηλωμένη και πληγωμένη Πατρίδα μας, στην Θεσσαλία των ενεργών πολιτών.
@ Την Κυριακή 8-10-23 η έκπληξη θα είναι για το καλό και για το βιώσιμο μέλλον, το φωτεινό ελπιδοφόρο αύριο των νεώτερων γενεών, της φροντίδας σε ανήμπορους.
@ Η νεολαία, οι γυναίκες, οι θυμωμένοι από την απραξία και ανεπάρκεια των «κουρασμένων ηγετών» είναι στην πρωτοπορία του αγώνα για Ανανέωση!
••• Ελευθερία στην Θεσσαλία!!!
^ Νέα Ηγεσία στην νέα πενταετία...!
^ Ισόρροπη ανάπτυξη και ίση μεταχείριση σε όλους τους νομούς και περιοχές Θεσσαλίας.
^ Ώρα να παραμερίσει - με την ψήφο των Θεσσαλών - το παλιό, το φθαρμένο, το κουρασμένο σύστημα 13 ετών...
• Ο τι ήταν να «δώσει» το έχει... «δώσει»…!
Δημήτρης Παπακώστας - Νομικός
Αυτοδιοικητικός 25 έτη / Δήμαρχος Αχελώου Αργιθέας Καρδίτσας Θεσσαλίας (8 χρόνια)
Υποψήφιος ΠΣ ΠΕ Καρδίτσας με Τζανακούλη Ελευθερία: «Ενωμένοι Θεσσαλοί» 5-10-23






