21 - 04 - 2026
Είσοδος μελών

Ela na paiksoume

Δελτίο τύπου Σ.Α.Θ.

003 Stathis Fanis Φτωχότερα από σήμερα τα Βραγκιανά και ολόκληρη η Αργιθέα. Έφυγε για το μεγάλο ταξίδι ο καταξιωμένος Βραγκιανίτης γιατρός - μαιευτήρας Φάνης Στάθης. Γιος του Χριστόδουλου Στάθη που ήταν ταχυδρόμος για πάρα πολλά χρόνια στα χωριά μας.

 Ευπατρίδης και σπουδαίος επιστήμονας ο γιατρός, ευεργέτησε τον τόπο του με κάθε τρόπο. Ήταν άνθρωπος της προσφοράς και της ανιδιοτέλειας. Μια από τις μεγαλύτερες προσφορές του ήταν και η διάθεση των 100.000 ευρώ για την αποκατάσταση των τοιχογραφιών της ιστορικής Ιεράς Μονής Μεταμορφώσεως του Σωτήρος Βραγκιανών, έργο το οποίο έχει ήδη ολοκληρωθεί.

 Με την Αργιθέα και ιδιαίτερα με τα Βραγκιανά, ήταν ιδιαίτερα δεμένος. Απόδειξη αυτού, ήταν και η κατασκευή ενός μεγάλου και ωραίου σπιτιού στον τόπο που γεννήθηκε και μεγάλωσε και ο ίδιος επέλεξε να περάσει τα τελευταία χρόνια της ζωής του για μεγάλα χρονικά διαστήματα.

 Το Δ.Σ. του Συλλόγου μας εκφράζει τη βαθειά του θλίψη. Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένειά του.

 Καλό ταξίδι και καλό παράδεισο γιατρέ μας...

Για το Δ.Σ.

Ο Πρόεδρος

Αγόρης Θεοχάρης

 

Gia koinonika diktia
   
Θα μας βρείτε και στα κοινωνικά δίκτυα:
 
03 F B
 
02_Twitter_2.jpg
 
04 Youtube 05 flickr
                 

   

 

Ο καιρός στο Καταφύλλι
Τελευταία άρθρα