Ela na paiksoume

Koumpouriana

29 - 03 - 2024
Καταφύλλι
Σύλλογοι
Είσοδος μελών
Συνδεδεμένοι χρήστες

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 81 guests και κανένα μέλος

Παραπομπές
Ενημέρωση - ψυχαγωγία

Ela na paiksoume

Elliniki Etaireia Perivalontos kai PolitismouΜε την προβολή δύο πολύ αξιόλογων ντοκιμαντέρ οικολογικού περιεχομένου κλείνει, το βράδυ της Κυριακής 25 Σεπτεμβρίου, η αυλαία της 16ης Οικολογικής Γιορτής Καρδίτσας.

Από τις 9:30 έως τις 10:30 μ. μ., στο άλσος του Παυσιλύπου, η Κινηματογραφική Λέσχη Καρδίτσας, με την συνεργασία του Πανοράματος Οικολογικών Ταινιών της Ελληνικής Εταιρείας Περιβάλλοντος και Πολιτισμού, θα παρουσιάσει διαδοχικά στο κοινό τα ντοκιμαντέρ «TheGarden» και «Godsavethegreen» που αξίζει να τα παρακολουθήσει κάθε ευαισθητοποιημένος πολίτης.

Με λίγα λόγια οι υποθέσεις των ντοκιμαντέρ έχουν ως εξής:

TainiaThe Garden, 2008, Scott Hamilton, Η.Π.Α., 80’

Το υποψήφιο αυτό για Όσκαρ ντοκιμαντέρ αφηγείται την ιστορία ενός κοινοτικού κήπου στο Los Angeles, μία όαση που έφερε κοντά τους κατοίκους σε μια από τις πιο παρηκμασμένες γειτονιές. Τώρα όμως - που μπουλντόζες απειλούν να τον καταστρέψουν - θα τα παρατήσουν;

TainiaGod save the green, 2013

Michelle Feralla, Alessandro Rossi / ΙΤΑΛΙΑ, 52΄

Γυρισμένο σε Τορίνο, Βερολίνο, Τεσίνα-Βραζιλία, Τόκυο, Καζαμπλάνκα, Λονδίνο. Ιδιαίτερα επίκαιρο γιατί αναφέρεται στην Αστική Γεωργία, ένα κίνημα που έχει πρόσφατα αποκτήσει σημαντικές ρίζες και στην Αθήνα ως αντίδραση στην οικονομική κρίση.

Ο καιρός στο Καταφύλλι
Εφημερίδα
Σελίδες μελών
Τυχαία εικόνα
T1_27.jpg
Πρωτοσέλιδα
Δήμος Αργιθέας
Τελευταία άρθρα