Ela na paiksoume

Koumpouriana

18 - 04 - 2024
Καταφύλλι
Σύλλογοι
Είσοδος μελών
Συνδεδεμένοι χρήστες

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 133 guests και κανένα μέλος

Παραπομπές
Ενημέρωση - ψυχαγωγία

Ela na paiksoume

“Να κυριαρχήσει η λογική, η έγνοια για το κοινό συμφέρον, η εθνική ενότητα και συναίνεση και η εθνική συνεννόηση”

D SioufasΣυμπολίτισσες και Συμπολίτες,

Τα Χριστούγεννα του 2016 βρίσκουν όλο τον Ελληνικό Λαό σε ανήσυχη περισυλλογή για το παρόν και το άμεσο μέλλον.

Η πατρίδα μας περνάει τον έβδομο χρόνο της ολοένα εντεινόμενης λιτότητας και η υδρόγειος ζει μια εποχή εντεινόμενου παραλογισμού και πολλαπλών συγκρούσεων.

Το μήνυμα των Χριστουγέννων, μήνυμα αγάπης και της αισιοδοξίας αγωνίζεται να ακουστεί σε ένα κόσμο που κυριαρχούν οι κραυγές του μίσους και η κλαγγή των όπλων. Σε πολλά σημεία της γης δεν υπάρχει πια ούτε φάτνη για τη γέννηση της ελπίδας.

Δεν υπάρχουν πολλά πράγματα που μπορούμε να κάνουμε ως Λαός για να συγκρατήσουμε την παγκόσμια αναταραχή που επιταχύνεται.

Μπορούμε όμως να αποφύγουμε τα χειρότερα αν στον τόπο μας κυριαρχήσει η λογική, η έγνοια για το κοινό συμφέρον, η εθνική ενότητα και συναίνεση  και η εθνική συνεννόηση. Το ζητούμενο είναι ο καθένας και η κάθε μια από μας να πράξει με ευσυνειδησία, υπομονή και επιμονή ό,τι του ή της αναλογεί.

Με τις θερμότερες ευχές μου για Καλά Χριστούγεννα σε όλες τις Καρδιτσιώτισσες και τους Καρδιτσιώτες για υγεία και οικογενειακή θαλπωρή.

Ιδιαίτερα στη Νέα Γενιά που παραλαμβάνει ένα κόσμο δυσκολότερο από εκείνον που παρέλαβαν οι γονείς της, εύχομαι περισσότερη δύναμη και απαντοχή.

Ο καιρός στο Καταφύλλι
Εφημερίδα
Σελίδες μελών
Τυχαία εικόνα
107_0499.jpg
Πρωτοσέλιδα
Δήμος Αργιθέας
Τελευταία άρθρα