25 - 04 - 2018
Καταφύλλι
Σύλλογοι
Είσοδος μελών
Συνδεδεμένοι χρήστες

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 198 επισκέπτες και κανένα μέλος

Παραπομπές
Ενημέρωση - ψυχαγωγία

Το έργο επισκέφθηκε ο αντιπεριφερειάρχης Β. Τσιάκος και ενημερώθηκε για την εξέλιξη του

19 Tsiakos Metamorfosi Vloxos Keramidi 20628984Το έργο της αποκατάστασης και της συντήρησης του οδικού άξονα Μεταμόρφωση, Βλοχός, Κεραμίδι επισκέφθηκε ο αντιπεριφερειάρχης Καρδίτσας κ. Β. Τσιάκος, συνοδευόμενος από τον Δ/ντη της Υπηρεσίας Τεχνικών Έργων της Π.Ε. κ. Δ. Κουτρομάνο. Ο Αντιπεριφερειάρχης ενημερώθηκε για το αντικείμενο της εργολαβίας καθώς και για τις επιμέρους εργασίες που εκτελέστηκαν. Στη συνέχεια δήλωσε:

« Ως Περιφερειακή Ενότητα δημοπρατήσαμε το έργο της αποκατάστασης και της συντήρησης του οδικού άξονα Μεταμόρφωσης, Βλοχού, Κεραμιδίου με στόχο να βελτιώσουμε σημαντικά τις κυκλοφοριακές συνθήκες και να συμβάλουμε στην ασφαλέστερη μετακίνηση των διερχόμενων οδηγών. Είναι ένα ακόμη έργο, στα πολλά παρόμοια που εκτελεί η Περιφερειακή Ενότητα, με στόχο να διατηρεί το οδικό δίκτυο που έχει στην ευθύνη της στην καλύτερη δυνατή κατάσταση.

Τόσο ο Περιφερειάρχης κ. Αγοραστός όσο και εμείς ως Περιφερειακή Ενότητα, θεωρούμε πως η βελτίωση του οδικού δικτύου, πρωτίστως συμβάλει στην οδική ασφάλεια αλλά συγχρόνως είναι και παράγοντας ανάπτυξης καθώς βοηθάει στην μετακίνηση ανθρώπων και στη διακίνηση εμπορευμάτων με ότι αυτό σημαίνει για την τοπική οικονομία. Θα συνεχίσουμε να προσπαθούμε με τους ίδιους ρυθμούς ώστε πάντα να κρατάμε το οδικό μας δίκτυο σε πολύ καλό επίπεδο».

Ο καιρός στο Καταφύλλι
Σελίδες μελών
Τυχαία εικόνα
phoca_thumb_l_040_DSC_0534.jpg
Πρωτοσέλιδα
Δι@ύγεια - Δήμος Αργιθέας
Δήμος Αργιθέας
Εκλογές Σεπτ. 2015
Εκλογές 2014
Εκλογές 2012
Εκλογές 2010
Τελευταία άρθρα
Δημοφιλή άρθρα