15 - 10 - 2018
Καταφύλλι
Σύλλογοι
Είσοδος μελών
Συνδεδεμένοι χρήστες

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 56 επισκέπτες και ένα μέλος

Παραπομπές
Ενημέρωση - ψυχαγωγία

03 Thessaliki gi Xristos AthanasiadisΤι προβλέπει η απόφαση για τις Ομάδες Παραγωγών, που υπέγραψε σήμερα ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Βαγγέλης Αποστόλου, που κυμαίνονται οι τιμές στο σύσπορο βαμβάκι, σε εγχώριο και παγκόσμιο επίπεδο και ποιες οι παραγωγές στη χώρα μας με αναλυτικούς πίνακες, που βρίσκονται οι προκηρύξεις των αγροτικών προγραμμάτων, ποιες τροποποιήσεις πρέπει να γίνουν στους νόμους, αναφορικά με τις κατασχέσεις των αγροτικών επιδοτήσεων.

Επίσης, τι εξετάζει το υπ. Οικονομικών για το ακατάσχετο των λογαριασμών τους, που βρίσκεται το θέμα της στρεμματικής ενίσχυσης των Ελλήνων ροδακινοπαραγωγών, λόγω των ιστορικά χαμηλών τιμών και φυσικά ποιες πληρωμές αναμένονται να γίνουν το επόμενο χρονικό διάστημα.

Αυτά και άλλα πολλά και αποκαλυπτικά, θα αναλυθούν σήμερα Τρίτη 28 Νοεμβρίου 2017, στην εκπομπή «ΘΕΣΣΑΛΙΚΗ ΓΗ» του «Astra tv», η οποία θα μεταδοθεί ζωντανά στις 22:30 και την παρουσιάζει ο δημοσιογράφος και εκδότης της εφημερίδας «Αγροτική έκφραση» κ. Χρήστος Αθανασιάδης.

Καλεσμένοι της εκπομπής είναι οι:

Σάκης Μπαντής, γεωπόνος, ειδικός αναλυτής.

Γιώργος Νικολόπουλος, αγρότης, μέλος Δ.Σ. Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων ν. Λάρισας.

Ντίνος Μακάς, γεωπόνος-μελετητής, συνεκδότης της εφημερίδας «Αγροτική έκφραση».

Τέλος, για τους φίλους αγρότες της εκπομπής εκτός Θεσσαλίας, μπορούν να παρακολουθήσουν ζωντανά την εκπομπή, μέσω ίντερνετ, στο www.astratv.gr, επιλέγοντας το live streaming.

Ο καιρός στο Καταφύλλι
Σελίδες μελών
Πρωτοσέλιδα
Δι@ύγεια - Δήμος Αργιθέας
Δήμος Αργιθέας
Εκλογές Σεπτ. 2015
Εκλογές 2014
Εκλογές 2012
Εκλογές 2010
Τελευταία άρθρα