23 - 05 - 2018
Καταφύλλι
Σύλλογοι
Είσοδος μελών
Συνδεδεμένοι χρήστες

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 156 επισκέπτες και κανένα μέλος

Παραπομπές
Ενημέρωση - ψυχαγωγία

04 Afisa gia EpiskopiΟ Σύλλογος Καρπενησιωτών Αθήνας «Το Βελούχι» με τη συνεργασία της Αδελφότητας Γρανιτσιωτών Ευρυτανίας «Ο Νεομάρτυς Μιχαήλ» διοργανώνουν στην Αθήνα εκδήλωση μνήμης για τον Ιερό Ναό της Επισκοπής Ευρυτανίας, που χάθηκε οριστικά κάτω από τα νερά της Λίμνης Κρεμαστών.

Η εκδήλωση θα γίνει στην Παλαιά Βουλή (Σταδίου 13, Πλατεία Κολοκοτρώνη), την Κυριακή 3 Δεκεμβρίου 2017, στις 12:00.

Για τον Βυζαντινό Ναό Επισκοπής θα μιλήσει ο Αρχιμανδρίτης, θεολόγος και συγγραφέας Δαμασκηνός Βασιλόπουλος, σχετικά βιβλία του οποίου θα παρουσιασθούν στην εκδήλωση από τον Απόστολο Τσακούμη, τ. Σχολικό Σύμβουλο Θεολόγων Δυτικής Ελλάδος.

Στην εκδήλωση που θα πλαισιώνεται από σπάνιο φωτογραφικό υλικό, θα ψαλλούν ύμνοι από την Χορωδία Βυζαντινής Εκκλησιαστικής Μουσικής «Ψαλτικής Διάκονοι».

Θα παραστεί και ο σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Καρπενησίου κ.κ. Γεώργιος, ο οποίος νωρίτερα θα χωροστατήσει στην Κυριακάτικη λειτουργία στον Ιερό Ναό του Αγίου Σπυρίδωνος στο Παγκράτι.

Στην εκδήλωση επίσης θα παρουσιαστεί και θα διατεθεί και το δεύτερο τεύχος του περιοδικού του Συλλόγου Καρπενησιωτών Αθήνας «ΤΑ ΚΑΡΠΕΝΗΣΙΩΤΙΚΑ».

Δείτε το πρόγραμμα της εκδήλωσης ΕΔΩ:

Ο καιρός στο Καταφύλλι
Σελίδες μελών
Τυχαία εικόνα
06-08-2010-14.jpg
Πρωτοσέλιδα
Δι@ύγεια - Δήμος Αργιθέας
Δήμος Αργιθέας
Εκλογές Σεπτ. 2015
Εκλογές 2014
Εκλογές 2012
Εκλογές 2010
Τελευταία άρθρα
Δημοφιλή άρθρα