Ela na paiksoume

Koumpouriana

04 - 03 - 2024
Καταφύλλι
Σύλλογοι
Είσοδος μελών
Συνδεδεμένοι χρήστες

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 186 guests και κανένα μέλος

Παραπομπές
Ενημέρωση - ψυχαγωγία

Ela na paiksoume

03 Bazaar IMG 2127Τεράστια χαρακτήρισε την επιτυχία του χριστουγεννιάτικου bazaar η διοικούσα επιτροπή της αστικής μη κερδοσκοπικής εταιρείας “Panos & Cressida 4 Life”. Πολλά τα είδη - προϊόντα που προσφέρθηκαν από τους φίλους και μεγάλος ο αριθμός των επισκεπτών. Η εκδήλωση έγινε την Κυριακή 26 Νοεμβρίου 2017 στην Αθήνα.

Σκοπός του bazaar ήταν η συγκέντρωση χρημάτων για την αγορά δύο θερμοκοιτίδων που θα προσφερθούν στο Παν. Νοσοκομείο της Κρήτης.

Ξεχωριστό τόνο έδωσε στην εκδήλωση, το χορευτικό του Λυκείου Ελληνίδων που χόρεψε κρητικούς χορούς.

Στην εκδήλωση έγινε και κλήρωση λαχνών με προϊόντα και υπηρεσίες που πρόσφεραν υποστηρικτές του έργου της εταιρείας. Στην κλήρωση συμμετείχαν όσοι ανανέωσαν τη συνδρομή τους για το έτος 2018 καθώς και όσοι έστειλαν δωρεές. Τον κατάλογο των τυχερών λαχνών μπορείτε να δείτε επιλέγοντας τον ανάλογο σύνδεσμο στο τέλος της δημοσίευσης.

Για την εκπλήρωση του σκοπού η “Πάνος & Χρυσηίδα-Βοήθεια στα παιδιά” θα διοργανώσει και άλλες εκδηλώσεις. Έχει προγραμματιστεί ήδη για τις 9 και 10 Δεκεμβρίου Bazaar στις Βρυξέλες, στο φιλόξενο σπίτι της Ελένης Σπαχή.

Η Διοικούσα Επιτροπή μετά την εκδήλωση εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση:

Καλοί μας φίλοι,

Πέρασε και το φετινό bazaar. Κουραστήκαμε αλλά άξιζε τον κόπο κάθε βήμα, κάθε ανάσα, κάθε προσπάθεια, κάθε παρουσία και, φυσικά, κάθε προσφορά.

Ήμασταν όλοι εκεί, στο στήσιμο, στην γιορτή και στον απολογισμό και, για μια ακόμη φορά, νοιώσαμε τεράστια ευγνωμοσύνη, ανακούφιση και, κυρίως, συγκίνηση γιατί όλοι μαζί, πετύχαμε τον στόχο μας.

Με τα έσοδα του Bazaar της Αθήνας, του Βazaar που θα γίνει 9 και 10 Δεκεμβρίου στις Βρυξέλλες στο φιλόξενο σπίτι της Ελένης Σπαχή, και με μερικές άλλες μικρές εκδηλώσεις τον Ιανουάριο θα προσφέρουμε και τις δύο Θερμοκοιτίδες στο Παν. Νοσοκομείο της Κρήτης. Ένα στόχο, μεγάλο αλλά σημαντικό και ουσιαστικό που θα βοηθήσει μικρές ζωούλες στις πρώτες τους ανάσες. Και το πετύχαμε χάρη σε εσάς.

Σας ευχαριστούμε θερμά όλες και όλους.

Ήσασταν, είστε (και είμαστε σίγουροι), ότι θα είστε εκεί και εδώ, στο πλάϊ μας, δίπλα μας και μαζί μας για να συνδράμετε με ότι και όσο μπορεί ο καθένας και η κάθε μια από εσάς.

Από το μικρό κουλουράκι μέχρι το κόσμημα, από το γλυκό του κουταλιού μέχρι τη μαρμελάδα, από τις Κρητικές λιχουδιές μέχρι τις χειροποίητες τσάντες, την αγορά των ημερολογίων, τα χριστουγεννιάτικα δώρα, την ανανέωση της συνδρομής ή της όποιας δωρεάς και, την απαραίτητη φυσική παρουσία σας πριν, κατά τη διάρκεια και μετά τη γιορτή...

Όλα αυτά συνέβαλαν στην τεράστια επιτυχία και της φετινής διοργάνωσης.

Σας ευχαριστούμε από καρδιάς!

Με φιλικούς χαιρετισμούς

Διόνη Βαρδάκα

Πρόεδρος Διοικούσας Επιτροπής

"Πάνος & Χρυσηίδα-Βοήθεια στα παιδιά"

Παρθενώνος 1

17562 Π. Φάληρο

Τηλ: 2109841139

http://www.PanosAndCressida4Life.org

Για να δείτε τους τυχερούς λαχνούς επιλέξτε ΕΔΩ:

Ο καιρός στο Καταφύλλι
Εφημερίδα
Σελίδες μελών
Τυχαία εικόνα
107_0504.jpg
Πρωτοσέλιδα
Δήμος Αργιθέας
Τελευταία άρθρα