20 - 04 - 2018
Καταφύλλι
Σύλλογοι
Είσοδος μελών
Συνδεδεμένοι χρήστες

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 151 επισκέπτες και ένα μέλος

Παραπομπές
Ενημέρωση - ψυχαγωγία

Logo Header siteΣε σώμα συγκροτήθηκε το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Πολιτιστικών Συλλόγων που προέκυψε από τις εκλογές της 10ης Δεκεμβρίου.

Έπειτα από πρόσκληση του πλειοψηφήσαντος Εμμανουήλ Στεργιόπουλου, η νέα Διοίκηση συνεδρίασε το απόγευμα της Τετάρτης 13 Δεκεμβρίου 2017, στα γραφεία της Ένωσης, και σύμφωνα με τα όσα αποφασίστηκαν η κατανομή των αξιωμάτων έχει ως εξής:

Πρόεδρος: Εμμανουήλ Στεργιόπουλος

Αντιπρόεδρος: Ευάγγελος Σίμος

Γενικός Γραμματέας: Χρήστος Τσιαλούκης

Ειδική Γραμματέας και Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων: Ζωή Βαϊοπούλου

Ταμίας: Γεώργιος Παπαδόπουλος

Έφορος: Ιωάννης Καραντάνας

Υπεύθυνος Δικτύωσης: Ιωάννης Γλυνός

Μέλη: Λάμπρος Σιατήρας, Σόνια Κοζιού, Αθανάσιος Τουλάκης, Βασίλειος Αγραφιώτης

Την ίδια ημέρα συνεδρίασε και η νεοεκλεγείσα Εξελεγκτική Επιτροπή με θέμα συζήτησης τη συγκρότηση σε σώμα.

Πρόεδρος ορίστηκε η Ρίτσα Τσικρίκα,

Γραμματέας ο Γιώργος Τσιγγόπουλος και

μέλος ο Θωμάς Χάρμπας.

Συζήτηση-προετοιμασίες για το 34ο Π.Φ.Ε.Θ.

Στη συνέχεια, το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Πολιτιστικών Συλλόγων πραγματοποίησε την πρώτη του συνεδρίαση με μοναδικό θέμα συζήτησης την πορεία προετοιμασίας του 34ου Πανελλήνιου Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Θεάτρου Καρδίτσας το οποίο θα πραγματοποιηθεί από 9 έως 18 Μαρτίου 2018.

Ο Πρόεδρος κ. Μανώλης Στεργιόπουλος ενημέρωσε το σώμα για τα βήματα τα οποία έχουν ήδη γίνει τόσο σε ό, τι αφορά στους επίσημους προσκεκλημένους και τα τιμητικά αφιερώματα του Φεστιβάλ όσο και σε ό,τι έχει να κάνει με το πρόγραμμα της διοργάνωσης (έναρξη, λήξη, παράλληλες εκδηλώσεις).

Ήδη αποφασίστηκε η συγκρότηση Επιτροπής Διαφήμισης του Φεστιβάλ και Επιτροπής Έργου του Φεστιβάλ με στόχο την καλύτερη δυνατή οργάνωση του. Η στελέχωση των δύο αυτών Επιτροπών θα ολοκληρωθεί μέσα στο επόμενο διάστημα, ενώ η Ένωση απευθύνει κάλεσμα σε όποιον μπορεί και επιθυμεί να εργαστεί προς αυτή την κατεύθυνση να επικοινωνήσει μαζί της και να συνεργαστεί.

Σύντομα εξάλλου αναμένεται να συγκροτηθεί και η Επιτροπή Επιλογής Έργων που θα αναλάβει το δύσκολο έργο της αξιολόγησης των συμμετοχών.

Η προθεσμία υποβολής των συμμετοχών λήγει στις 15 Ιανουαρίου 2018 και ήδη το ενδιαφέρον διαγράφεται κάτι παραπάνω από ενθαρρυντικό.

Ο καιρός στο Καταφύλλι
Σελίδες μελών
Τυχαία εικόνα
phoca_thumb_l_007_DSC_0034.jpg
Πρωτοσέλιδα
Δι@ύγεια - Δήμος Αργιθέας
Δήμος Αργιθέας
Εκλογές Σεπτ. 2015
Εκλογές 2014
Εκλογές 2012
Εκλογές 2010
Τελευταία άρθρα
Δημοφιλή άρθρα