25 - 04 - 2018
Καταφύλλι
Σύλλογοι
Είσοδος μελών
Συνδεδεμένοι χρήστες

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 473 επισκέπτες και κανένα μέλος

Παραπομπές
Ενημέρωση - ψυχαγωγία
Panos & CressidaΟι πρόσφατες δράσεις της Εταιρείας ήταν τα δύο Bazaar, το ένα στην Αθήνα στις 26 Νοεμβρίου 2017 και το άλλο στις Βρυξέλλες στις 9 και 10 Δεκεμβρίου.

Το Bazaar της Αθήνας πήγε πάρα πολύ καλά! Οι περισσότεροι από τους επισκέπτες ανανέωσαν την συνδρομή τους (ή γράφτηκαν για πρώτη φορά!), έδωσαν δωρεές και αγόρασαν πολλά από τα προϊόντα.

Το Bazaar των Βρυξελλών, που πραγματοποιήθηκε στο φιλόξενο σπίτι της Ελένης Σπαχή, πήγε επίσης πολύ καλά, αν και ήταν η πρώτη φορά που έγινε.

 

Η διοίκηση της «Πάνος & Χρυσηίδα - βοήθεια στα παιδιά», με ανακοίνωσή της, ευχαριστεί τόσο τους φίλους που στήριξαν την εκδήλωση στην Αθήνα, όσο και την Ελένη Σπαχή και τη Μαίρη Καμινάρη για την σημαντική τους προφορά και βοήθεια σε όλη την διοργάνωση στις Βρυξέλλες.

Με τα έσοδα των δύο Bazaar και την οικονομική συμμετοχή της «Πάνος & Χρυσηίδα-βοήθεια στα παιδιά» παραγγέλθηκαν ήδη οι δύο θερμοκοιτίδες (18.000 Ευρώ) για το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Ηρακλείου.

Τα νέα για την πορεία της υγείας της μικρής (8 μηνών) Μαρίας-Άρτεμης από το Κιλκίς, που νοσηλεύθηκε στο νοσοκομείο St. Luc των Βρυξελλών, μετά από τη δύσκολη επέμβαση ηπατικής μεταμόσχευσης και την υποχρεωτική παραμονή της στο Νοσοκομείο, είναι ευχάριστα! Η μικρή Μαρία - Άρτεμη είναι καλύτερα, επέστρεψε και παρακολουθείται στην Ελλάδα.

Χάρη στη γενναιοδωρία των φίλων και υποστηρικτών στις Βρυξέλλες, μέρος από τα έσοδα του Bazaar που οργανώθηκε στις Βρυξέλλες καθώς και στην οικονομική συμμετοχή της «Πάνος & Χρυσηίδα - βοήθεια στα παιδιά», κατάφεραν να εξοφλήσουν τιμολόγια του νοσοκομείου ύψους 6.850 ευρώ.

Η αρχική πρόβλεψη, από το λογιστήριο του νοσοκομείου, εξόδων συμμετοχής για την ασθενή ποσού 5.000 ευρώ, έχει ξεπεραστεί κατά πολύ χωρίς να είναι γνωστό το τελικό τους ύψος.

Οι γονείς της μικρής Μαρίας-Άρτεμης, έστειλαν ευχαριστήρια επιστολή στην οργάνωση και αναφέρουν:

... Ευχαριστούμε ολόψυχα την πρόεδρο του συλλόγου την κ. Βαρδάκα, την κ. Καμινάρη και την κα Σπαχή, αλλά και τα υπόλοιπα μέλη του συλλόγου, για τη δυναμική προσπάθεια και την υπέρτατη βοήθειά τους στο πρόβλημα της Μαρίας - Άρτεμης,.

Η αξιοπιστία και η σωστή οργανωτικότητα του συλλόγου βοήθησε στην συγκέντρωση του χρηματικού ποσού των 6.850 ευρώ, ποσό που δεν μπορούσε η οικογένειά μας να ανταποκριθεί και διατέθηκε στη νοσηλεία της μικρής.

Ευχόμαστε η ύπαρξη του συλλόγου αυτού να επιφέρει λύση και σε άλλες οικογένειες εμείς απλά οφείλουμε να είμαστε κοντά του να τον στηρίζουμε και να τον υποστηρίζουμε με κάθε τρόπο σε αυτή την φιλάνθρωπη προσπάθεια του ενεργά, σας ευγνωμονούμε και σας ευχαριστούμε για ακόμη μια φορά για την ανεκτίμητη συμβολή σας στην υγεία του παιδιού μας.*

Οι γονείς της Μαρίας-Άρτεμις

Η «Πάνος & Χρυσηίδα - βοήθεια στα παιδιά» κάλυψε μέρος των αρχικών θεραπειών του μικρού Χριστόφορου που νοσηλεύεται ακόμα με όγκο στον εγκέφαλο στο Μεξικό.  Η περίπτωση αυτή είναι ιδιαίτερα δύσκολη με ανυπέρβλητα έξοδα. Ευτυχώς υπάρχουν πολλοί δωρητές.

 

* Τα πλήρη στοιχεία της επιστολής είναι στο αρχείο του katafylli.gr, αλλά δεν θεωρήσαμε σκόπιμο να δημοσιοποιηθούν.

Σημ. Η «Πάνος & Χρυσηίδα - βοήθεια στα παιδιά» είναι η εταιρεία που χρηματοδότησε την παιδική χαρά στο Αργύρι Αργιθέας. Την έλλειψη της παιδικής χαράς η εταιρεία την πληροφορήθηκε από σχετική δημοσίευση στη «Φωνή Λεοντίτου».

Ο καιρός στο Καταφύλλι
Σελίδες μελών
Τυχαία εικόνα
phoca_thumb_l_031_DSC_0486.jpg
Πρωτοσέλιδα
Δι@ύγεια - Δήμος Αργιθέας
Δήμος Αργιθέας
Εκλογές Σεπτ. 2015
Εκλογές 2014
Εκλογές 2012
Εκλογές 2010
Τελευταία άρθρα
Δημοφιλή άρθρα