23 - 05 - 2018
Καταφύλλι
Σύλλογοι
Είσοδος μελών
Συνδεδεμένοι χρήστες

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 220 επισκέπτες και κανένα μέλος

Παραπομπές
Ενημέρωση - ψυχαγωγία
Γράφει ο Δημήτρης Παπακώστας
D PapakostasΠραγματοποιήθηκαν χθες στην έδρα του Δήμου, το Ανθηρό, η Ειδική Συνεδρίαση επί του Ισολογισμού/Απολογισμού έτους 2016, και η τακτική συνεδρίαση του Δ.Σ. της ΟΡΕΙΝΗΣ ΑΡΓΙΘΕΑΣ, για τρέχοντα ζητήματα, με τη νόμιμη απαρτία, παρά τα προβλήματα υγείας, ορισμένων αιρετών και των χειμωνιάτικων συνθηκών.

Ο Δήμαρχος Λ. Γ. Τσιβόλας, υπογράμμισε τη δουλειά που έχει γίνει στην οργάνωση των υπηρεσιών του Δήμου, Οικονομική/Ταμιακή, Τεχνική, Διοικητική, Τομέα καθαριότητας, Κοινωνικής Αλληλεγγύης κ.α.

Επίσης, στο νοικοκύρεμα των οικονομικών, την τόνωση των ταμιακών διαθεσίμων προς εκτέλεση έργων το προσεχές διάστημα.

Ζήτησε ένταση προσπάθειας, συμμετοχή όλων στον κοινό στόχο.

Ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών, Γ. Κατσιάνης, εισηγήθηκε τα θέματα αρμοδιότητας του, ζήτησε την υπερψήφιση τους, συνεπικουρούμενος από τους παριστάμενους ορκωτούς λογιστές, οι οποίοι ήλεγξαν κανονικότατα όλα τα οικονομικά στοιχεία.

* Η Αντιπολίτευση, δια των: Γ. Σακελλάρη, Ι. Β. Μπαμπάτσικου, Κ. Μπαλατσούκα και Λ. Κορλού, καταψήφισε στο ειδικό θέμα, που πέρασε με πλειοψηφία, ζητώντας πληρέστερη ενημέρωση και καλύτερες συνθήκες διαλόγου.

Ζήτησαν δράση της Δημοτικής Αρχής επί των προβλημάτων καθημερινότητας, ιδίως καθαρισμού δρόμων, όπως και άλλοι σύμβουλοι και παρόντες Κοινοτάρχες.

Όλοι οι Αιρετοί επικεντρώθηκαν στην ανάγκη για πιο τακτική παρουσία και δραστηριότητα όλων των Αιρετών, ανεξάρτητα από Παρατάξεις.

** Επ’ ευκαιρία, έγινε η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας και το φλουρί έπεσε στον - Μηχανικό - Ειδικό Συνεργάτη Κ. Ρόπη...

Ίσως, σημαδιακό το παιχνίδι της τύχης, καθότι οι Μηχανικοί μας (Αθηνά Τσίγγα και Κ. Ρόπης), έχουν το μεγάλο βάρος των Μελετών για έργα Υποδομών στις τρεις περιοχές (ενότητες) του Δήμου, προϋπολογισμού έργου ενός εκατομμυρίου ευρώ (1.000.000 ευρώ), που βούληση της Δημοτικής Αρχής και του Δ.Σ., είναι να τρέξει η όλη διαδικασία για έγκριση, Δημοπράτηση, έναρξη εργασιών, ταχύτατα....
καθότι........."ο καιρός γαρ εγγύς!!!".....

*** Προήδρευσε με επιτυχία ο πρώτος, παρών, σε σταυρούς - Αντιδήμαρχος Ν. Τουραλιάς (απόντος του Προέδρου Δ.Σ., για λόγους υγείας).

Δημήτρης Παπακώστας Πρόεδρος Δ.Σ. ΟΡΕΙΝΗΣ ΑΡΓΙΘΕΑΣ-30/1/2018.

Ο καιρός στο Καταφύλλι
Σελίδες μελών
Τυχαία εικόνα
P_501_Img014.jpg
Πρωτοσέλιδα
Δι@ύγεια - Δήμος Αργιθέας
Δήμος Αργιθέας
Εκλογές Σεπτ. 2015
Εκλογές 2014
Εκλογές 2012
Εκλογές 2010
Τελευταία άρθρα
Δημοφιλή άρθρα