Ela na paiksoume

16 - 08 - 2018
Καταφύλλι
Σύλλογοι
Είσοδος μελών
Συνδεδεμένοι χρήστες

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 68 επισκέπτες και κανένα μέλος

Παραπομπές
Ενημέρωση - ψυχαγωγία

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος συμμετοχής

01 2o Pagkosmio Sinedrio Η Οργανωτική Επιτροπή του 2ου ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ ΑΠΟΔΗΜΩΝ ΚΑΡΔΙΤΣΙΩΤΩΝ, ενημερώνει ότι προγραμματίζει την διοργάνωση του Συνεδρίου στις 18 και 19 Αυγούστου 2018 στην πόλη της Καρδίτσας, στο ξενοδοχείο "ΚΙΕΡΙΟΝ" και απευθύνει πρόσκληση συμμετοχής σε κάθε Απόδημο καταγόμενο από τον Νομό Καρδίτσας ο οποίος ζει κι εργάζεται με την οικογένειά του σε χώρα του εξωτερικού ανά τον κόσμο.

 Με την παρούσα πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος συμμετοχής η Οργανωτική Επιτροπή, αναμένει κατάθεση εισηγήσεων και προτάσεων κάθε ενδιαφερομένου με βάση τις θεματικές ενότητες του Συνεδρίου.

 Στόχος του Συνεδρίου είναι να φέρει σε επαφή κάθε Απόδημο Συμπατριώτη μας ανά τον κόσμο, να του προσφέρει εικόνες και ήχους από την μητέρα Πατρίδα, να δημιουργήσει μια στέρεα και μόνιμη γέφυρα επικοινωνίας της πόλης και του Νομού μας με τον Εξωελλαδικό Ελληνισμό κι ακόμη με οργανώσεις και ομάδες Καρδιτσιωτών που προσφέρουν στον χώρο του πολιτισμού, της επιστήμης, των γραμμάτων της τέχνης και του εμπορίου, να συμβάλλει στην αλληλεπίδραση ή και στις προοπτικές συνεργασίας μεταξύ τους, να αναδείξει σημαντικές προσπάθειες αυτών και κυρίως των νέων Συμπατριωτών μας, 2ης και 3ηςγενιάς αναδεικνύοντας τον σφυγμό από το έργο και την προσφορά τους στους τομείς όπου ο καθένας εργάζεται και προσφέρει.

 Το Συνέδριο θα είναι ανοιχτό σε όλη την θεματολογία της εποχής μας και θα συμπεριλάβει θεματικές ενότητες που αφορούν:

  • Την ανάδειξη Χριστιανικών μνημείων.
  • Τον πολιτισμό μας, ήθη κι έθιμα της περιοχής και του Νομού μας και την μετάδοση αυτών στις νεότερες γενιές.
  • Την παιδεία και την ιστορία του τόπου μας.
  • Την δυνατότητα συνεργασίας στο εμπόριο, την ανάπτυξη κι ενδεχόμενες επενδύσεις στην Καρδίτσα αλλά και στο εξωτερικό εκ μέρους επιχειρηματιών Αποδήμων Καρδιτσιωτών.
  • Την συνεργασία κι αξιοποίηση προγραμμάτων σε συνεργασία με την Αυτοδιοίκηση στοχεύοντας και στην τουριστική προβολή του Νομού Καρδίτσας.

 Η Οργανωτική Επιτροπή απευθύνει κάλεσμα συμμετοχής με τις ίδιες προϋποθέσεις και σε κάθε εσωτερικό μετανάστη Καρδιτσιώτη ο οποίος ζει κι εργάζεται σε άλλη πόλη στην Ελλάδα, εκτός από την Καρδίτσα.

 Λήξη Υποβολής Περιλήψεων έως 31 Μαΐου.

 Ενημέρωση Αποδοχής Περιλήψεων έως 15 Ιουνίου

 Η Εναρκτήρια Τελετή του Συνεδρίου θα γίνει το Σάββατο 18 Αυγούστου, ώρα 18:30, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Ξενοδοχείου "ΚΙΕΡΙΟΝ", Μπλατσούκα 22, Καρδίτσα. Κατά τη διάρκεια του Συνεδρίου θα λειτουργήσει έκθεση ιστορίας και λαογραφίας της πόλης και του Νομού Καρδίτσας.

 Η επίσημη γλώσσα του Συνεδρίου είναι η Ελληνική και οι περιλήψεις θα κατατεθούν μόνο στην Ελληνική γλώσσα.

 Η Οργανωτική Επιτροπή θα προβεί με την λήξη του Συνεδρίου στην έκδοση πρακτικών. Αναμένουμε και προσβλέπει στην ενεργό συμμετοχή όλων των Αποδήμων Καρδιτσιωτών, στοχεύοντας στην μεγαλύτερη οργανωτική επιτυχία του Συνεδρίου.

 Διοργάνωση: Λαογραφικός Όμιλος Καρδίτσας "ΜΕΝΕΛΑΪΣ"

 Συν διοργάνωση:

 - Ιερά Μητρόπολη Θεσσαλιώτιδος & Φαναριοφερσάλων

 - Περιφέρεια Θεσσαλίας - Π. Ε. Καρδίτσας

 - Περιφερειακή Ένωση Δήμων (Π.Ε.Δ.) Θεσσαλίας

 - Επιμελητήριο Καρδίτσας

 Πληροφορίες: 6983591617 (cosmote), 6974553523 (what’s up). Διεύθυνση ηλεκτρονική αλληλογραφίας (e-mail): Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

Ο καιρός στο Καταφύλλι
Σελίδες μελών
Πρωτοσέλιδα
Δι@ύγεια - Δήμος Αργιθέας
Αποφάσεις και πράξεις στο Διαδίκτυο, μέσω του προγράμματος Δι@ύγεια
Δήμος Αργιθέας
Εκλογές Σεπτ. 2015
Εκλογές 2014
Εκλογές 2012
Εκλογές 2010