15 - 10 - 2018
Καταφύλλι
Σύλλογοι
Είσοδος μελών
Συνδεδεμένοι χρήστες

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 59 επισκέπτες και ένα μέλος

Παραπομπές
Ενημέρωση - ψυχαγωγία

Γράφει ο Δημήτρης Παπακώστας

08 Keraia TV Η δέσμευση του Υπουργού Ψηφιακής Πολιτικής Ν. Παππά, πέρυσι το Μάιο στο Μουζάκι, ενώπιον των Δημάρχων, των Αιρετών και Φορέων - όπου ο Δήμαρχος Αργιθέας Λ. Γ. Τσιβόλας, του επέδωσε τεκμηριωμένο υπόμνημα για την τηλεοπτική και ψηφιακή ανάπτυξη των είκοσι κοινοτήτων της Ορεινής Αργιθέας-για ελεύθερη πρόσβαση των μόνιμων κατοίκων σε όλα τα ελληνικά κανάλια, για όλους τους διάσπαρτους οικισμούς της περιοχής (375.000 στρέμματα), γίνεται πράξη!

 Κλείνει το "ψηφιακό χάσμα", το επικοινωνιακό έλλειμμα, ο πολιτιστικός/κοινωνικός αποκλεισμός μιας δυσπρόσιτης - απόμακρης μεν περιοχής, αλλά δημογραφικά ενεργού & με σπάνιο οικολογικό απόθεμα και φυσικό πλούτο.

 * Κοιλάδα Αχελώου-λίμνη Στεφανιάδας-Δάση-Αειφορία-Μνημεία-Λαογραφία.

 Με άψογη συνεργασία Υπουργείου, Δημοτικής Αρχής Αργιθέας, Κοινοταρχών το αποτέλεσμα ελπίζουμε να φανεί σύντομα και επί ....της οθόνης, στα Αργιθεάτικα σπίτια, για ενημέρωση, ψυχαγωγία, ελεύθερη πρόσβαση.....

 Όλα τα χωριά, οι συνοικίες εντάσσονται στο πρόγραμμα "λευκών περιοχών".

 * Να σημειώσουμε τη συνδρομή του Αργιθεάτη, εκ Βραγκιανών, ειδικού συνεργάτη του Υπουργού Ψηφιακής Πολιτικής, Κώστα Θ. Αγόρη και του Αντιδημάρχου Ηλεκτρονικής διακυβέρνησης Θαν. Καραγεώργου, για τη συμβολή στην όλη προεργασία, και άλλων αφανών υποστηρικτών-συντελεστών...

 # Ζούμε σε εποχή όπου τα σύνθετα προβλήματα, οι περιορισμένοι εθνικοί πόροι, επιβάλλουν τη συνεννόηση, την κοινή δράση, την πατριωτική ενότητα.

 Ο κόσμος πιέζεται από την οικονομική δυσπραγία, τα ψυχολογικά αδιέξοδα και έχει ανάγκη να δει έργα και δράσεις, που απαλύνουν τις ανισότητες & βάρη του.

 Η Αργιθέα διεκδικεί και κερδίζει όσα δικαιούται!!! Συνεχίζεται η προσπάθεια....

Δημήτρης Παπακώστας

Πρόεδρος ΔΣ της Αργιθέας Καρδίτσας

Βραγκιανά 2/6/2018

Ο καιρός στο Καταφύλλι
Σελίδες μελών
Πρωτοσέλιδα
Δι@ύγεια - Δήμος Αργιθέας
Δήμος Αργιθέας
Εκλογές Σεπτ. 2015
Εκλογές 2014
Εκλογές 2012
Εκλογές 2010
Τελευταία άρθρα